Rest Drinks

REST DRINKS är en funktionsdryck som inriktar sig på återhämtning, koncentration, avslappning och vila. Alla vill vara sitt bästa jag, men om du ständigt går på sparlåga ...

REST DRINKS är en funktionsdryck som inriktar sig på återhämtning, koncentration, avslappning och vila. Alla vill vara sitt bästa jag, men om du ständigt går på sparlåga och aldrig vilar bränner du ljuset från bägge ändar. Det hämmar din utveckling och kan leda till oro, rastlöshet och prestationsförsämring. Vi vill hjälpa dig att få det bästa ur din avslappning och vila för att du ska kunna prestera på topp.

Läs mer

För vem passar Rest Drinks

Drycken riktar sig till dig som är aktiva inom träning, fitness och hälsa. På samma sätt som en energidryck är perfekt på morgonen, innan jobbet eller före ett träningspass så är REST perfekt på vägen hem efter en lång arbetsdag, efter ett hårt träningspass eller när du behöver lugna nerverna inför den där viktiga presentationen.

Naturliga lugnande ingredienser

REST innehåller de aktiva ämnena ashwagandha, passionsblomma, citronmeliss och l-theanin (från grönt te-extrakt). Dessa är till för att lugna kroppen, minska stressnivåerna och öka fokuset. Drycken innehåller även aminosyrorna l-lysin och l-arginin vilka har visat positiv effekt på blodtryck, kroppens återhämtningsförmåga samt kortisolnivåerna (vilket främjar återhämtning och minskar stress). 

Dryck med vitaminer och mineraler

Magnesium har en bidragande effekt på musklernas avslappningsförmåga och kroppens elektrolytnivåer. Zink har i sin tur en viktig roll för immunförsvaret och motverkar bland annat oxidativ stress, vilket skapas under stress och leder till att celler bryts ner.

Vitaminerna B3, B5, B6 och B12 har alla en betydande roll för ett normalt fungerande nervsystem samt fysisk och mental förmåga. Bristen på B-vitaminer kan även orsaka humör- och sömnsvårighet.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Produktkategori

Avbryt
Använd filter
449 kr
Pant är inkluderat
Pant är inkluderat
449 kr
Pant är inkluderat
Pant är inkluderat