Pändy

Pändy tror att snacks kan och bör vara en del av en hälsosam livsstil samt att god smak och variation är det som förgyller vardagen. Med den visionen i åtanke grundades P...

Pändy tror att snacks kan och bör vara en del av en hälsosam livsstil samt att god smak och variation är det som förgyller vardagen. Med den visionen i åtanke grundades Pändy 2015 och erbjuder idag en rad olika produkter från energidryck och proteinbars till chips och godis.

Läs mer

Nyttigt godis

Pändy har skapat en helt ny typ av godis som har en lägre sockerhalt än godis och som endast innehåller 1 gram socker per påse. Istället för socker innehåller godiset naturliga fibrer och sötningsmedel. Pändy proteingodis finns i flera olika smaker och är ett perfekt alternativ för dig som inte vill få i dig det onödiga sockret som finns i det vanliga lördagsgodiset.

Proteinbars

Pändy proteinbar kan tas som ett litet mellanmål eller före/efter träning. Med smaken i fokus innehåller proteinbarerna inget av det onödiga socker som finns i många produkter. En proteinbar innehåller 130 kcal per bar och kommer i smakerna Caramel Seasalt, Nougat Hazelnut och Chocolate with Creamy Milk.

Energidryck

Pändys energidryck innehåller koffein, är sockerfri och kolsyrad. Eneridrycken fungerar som en riktig boost inför träningen och finns i fyra olika smaker – citron/lime, ananas och hallon och äpple/jordgubb.

Nutchup

Pändy Nutchup är ett enkelt och kladdfritt nötsmör med 100% nötter utan tillsatser i en smart squeeze flaska. Pändy Nutchup kan användas till allt ifrån frukost och snacks till bakning och matlagning. Finns i smakerna jordnöt, mandel och cashew. 

Linschips

Ta ditt fredagsmys till en helt ny nivå med Pändy's proteinrika linschips! Linschipsen finns i flera goda smaker, alla med samma fina näringsvärden och du kommer garanterat hitta din favorit.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Produktkategori

Avbryt
Använd filter
Köp fler, spara mer
+ 8 varianter
Köp fler, spara mer
+ 8 varianter
19 kr
Köp
Köp
+ 2 varianter
299 kr
Köp
Köp
+ 1 variant
199 kr
Köp
Köp
Köp fler, spara mer
149 kr
Köp fler, spara mer
29 kr