Lola

Upptäck den ultimata massagepistolupplevelsen med Lola - Designad för alla som tar sin träning och avkoppling på allvar utan att vilja kompromissa gällande de avgörande f...

Upptäck den ultimata massagepistolupplevelsen med Lola - Designad för alla som tar sin träning och avkoppling på allvar utan att vilja kompromissa gällande de avgörande faktorerna när det kommer till massagepistoler.

Läs mer

Lola är här för att förändra spelplanen för massagepistoler. Trots sin lätta och fickstorlek erbjuder Lola kraftfulla och effektiva massagebehandlingar som tar träningen till en ny nivå och ger en djup avslappning. Då Lola är lika stor som en iPhone, kan du enkelt hålla den i en hand utan att känna att du ska tappa den.

Med Lola kan du förebygga muskelstelhet, värma upp musklerna, slappna av eller påskynda återhämtningen - hemma eller på språng. Lola levereras dessutom med fyra utbytbara massagehuvuden, fyra massagehastigheter, snabb laddning, automatisk avstängning och en metallisk finish - allt för att ge dig en komplett massageupplevelse.

Lola är skapad för att vara din trogna följeslagare. Oavsett om du tränar på gymmet, reser i arbetet eller bara behöver en stund av avkoppling hemma - Lola finns där för att ge dig den ultimata massageupplevelsen. Dess ultratysta drift garanterar en diskret och fridfull session var du än väljer att använda den.

Du kommer kunna maxa din träning och ge dig själv den avkoppling du förtjänar med Lola efteråt. Ta del av framtidens massagepistolteknik och upplev skillnaden redan idag. Ge din träningsrutin och välbefinnande en helt ny dimension med Lola.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Produktkategori

Avbryt
Använd filter
+ 1 färg
+ 1 färg
0 recensioner
999 kr
+ 1 färg
+ 1 färg
0 recensioner
999 kr