0
0

Upp till 35% rabatt på proteinpulver! Köp här >>

Handledslindor

Om du träna boxning eller annan typ av kampsport är handledslindor en bra investering. För att skydda handlederna från skador eller hög belastning när du lyfter vikter ka... Om du träna boxning eller annan typ av kampsport är handledslindor en bra investering. För att skydda handlederna från skador eller hög belastning när du lyfter vikter kan handledslindor hjälpa till att undvika träningsskador. Ett bra handledsskydd är även viktigt att investera i vid en rehabilitering. Läs mer

Hitta rätt handledslindor till din träning

Det finns slags typer av handledslindor för olika typer av träning. Vid tunga lyft under styrketräning kan ett kraftigt stöd behövas för att stötta handleder. Handledslindor finns i olika material och storlekar. Det vanligaste måttet är 30-60 cm men det finns handledslindor som kan vara upp till en meter. Tjockleken på handledsskydd kan också variera och en av de allra hårdaste stöden är TITAN THP som är hela 50 mm bred med Aplix låsning. Investera i ett par handledsskydd eftersom handlederna behöver längre tid att återhämta sig än resten av kroppen. Hos Gymgrossisten hittar du ett brett sortiment av handledsskydd för alla typer av användningsområden. Välj mellan olika längd, bredd och material för bästa komfort.

Bästa handledslindor vid rehabilitering

Handledsproblem uppstår oftast vid kontorsarbete och andra monotona rörelser. För medelålders kvinnor är karpaltunnelsyndromet ganska vanligt och det kan bero på överbelastning eller handledsinflammation. Handledsproblem kan även uppstå vid hård träning där ingen tid ges för återhämtning. Är handlederna svullna är ett första steg i en rehabilitering att avlasta handlederna med hjälp av exempelvis handledslindor där vissa modeller även kan ha en värmande effekt. För att få ut det bästa från sin rehabilitetsträning är ett bra handledsskydd viktigt att ha. Gymgrossisten erbjuder ett brett sortiment av olika handledslindor som passar utmärkt för personer med handledssmärta. Handledslindor har en stödjande effekt som gör det möjligt att kunna träna upp handleder på ett säkert och effektivt sätt.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Storlek

Avbryt
Använd filter
249 kr
249 kr
119 kr
179 kr
309 kr
Köp Köp
199 kr
299 kr
299 kr
349 kr
299 kr
229 kr
299 kr
119 kr
299 kr
199 kr
299 kr
349 kr
299 kr
329 kr
199 kr
199 kr
99 kr
Toppsäljare
249 kr
279 kr
309 kr
Köp Köp
469 kr
Köp Köp
309 kr
Köp Köp
199 kr
Köp Köp
279 kr