Säckar & Mittsar

Inom kampsport som boxning och MMA är säckar och mittsar ett bra träningshjälpmedel. Med en bra boxningssäck kan du träna sparkar och slag på egen hand i hemmet. Mittsar ...

Inom kampsport som boxning och MMA är säckar och mittsar ett bra träningshjälpmedel. Med en bra boxningssäck kan du träna sparkar och slag på egen hand i hemmet. Mittsar är perfekt för träning i par, där den ena håller medan den andra övar på sparkar och slag.

Läs mer

Hitta rätt bland våra säckar och mittsar

Gymgrossisten erbjuder ett brett sortiment mittsar och säckar för alla behov. Om du sysslar med kampsport är en boxningssäck hjälpsam vid träning i hemmet. De fästs smidigt i taket och oftast ingår upphängningskedjor för en enkel och hållbar upphängning. Vi har varianter i olika storlekar, från 100 cm upp till 167 cm långa och i varierande tyngder. Även mittsarna finns i olika storlekar och utförande beroende på dina behov, så som mini mitts och cardio mitts. De allra flesta produkterna är anpassade för att klara såväl slag som sparkar. Master Fitness Boxsäck premium erbjuds i flera längder och de är tillverkade av slitstarkt konstläder. Det är en mycket slagtålig säck som levereras tillsammans med upphängningskedja.

Säckar för smidig träning i hemmiljön

När du tränar kampsport så som MMA eller Muay Thai är det viktigt att hålla igång träningen regelbundet, vilket du enkelt gör med en box säck i hemmet. Det finns inte alltid möjlighet att ta sig till träningslokalen dagligen och med en av våra säckar kan du ändå få den träning du behöver varje dag. Gymgrossisten har mittsar om ni är fler som tränar tillsammans då det är ett bra träningstillbehör, Fairtex FMV12 Cardio Mitts är användarvänliga och i en större storlek än normala mittsar. Det gör dem perfekta för dig som är nybörjare eller känner dig lite otränad och vill öva på att slå mitt i prick. De är tillverkade av hållbart material och har en mjukare padding för en skonsam träning.

Dölj
Filtrera sortiment
Återställ allt

Varumärken

Typ av Träningsredskap

Avbryt
Använd filter