×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Super Magnesium 375 mg, 100 tabletter

  Portamins Super Magnesium från Great Earth är ett magnesiumtillskott med en unik formula. Med Portamins för effektivt upptag i mag-tarmkanalen.

  Läs mer
  126 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A1876-2

  Portamins Super Magnesium från Great Earth är ett magnesiumtillskott med en unik formula. Med Portamins för effektivt upptag i mag-tarmkanalen.

  • 375 mg magnesium per tablett
  • Med Portamins för optimalt upptag
  • Magnesium bidrar till att bibehålla normal benstomme, muskelfunktion, energiomsättning och bidrar även till nervsystemets normala funktion. Magnesium minskar även trötthet och utmattning.
  • Med gurkmejaextrakt

  Upptaget av mineraler är inte alltid så effektivt. Ofta tas mindre än 10% upp av kroppen, och nästan aldrig mer än 30%. För att optimera upptaget av magnesium har Great Earth utvecklat ett system för mineraltransport. Det kallas Portamin-systemet, och består av lättlösliga och -upptagliga föreningar av mineraler såsom glycinatkelat, citrat, glukonat, askorbat, malat och succinat. Mineralsalterna är bundna till aminosyror, som tar rätt mängd av mineralerna till exakt de delar av cellerna som behöver dem bäst.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Doser per förpackning: 100 doser

  Dosering: 1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag per dag bör ej överskridas.

  Ingredienser: Magnesiumoxid, fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabilisk stearinsyra, vegetabiliskt magnesiumsalt av fettsyra), magnesiumbisglycinat, stabiliseringsmedel (natriumkarboximetylcellulosa, tvärbunden), magnesiumsalter av citronsyra, magnesiumglukonat, magnesium-L-askorbat, magnesiumsuccinat, magnesiummalat, gurkmejaextrakt (Curcuma longa L.), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabiliskt glycerol, gurkmeja).

  Näringsinnehåll per tablett (% av RDI):

  Magnesium (oxid, bisglycinat, citrat, glukonat,
  askorbat, succinat, malat)
  375 mg 100%
  Gurkmejaextrakt (varav kurkuminoider 10 mg) 10,5 mg *
  Svartpepparextrakt (Bioperine®)
  (varav piperin 4,75 mg)
  5 mg *
  Vitamin B6 1,5 mg 107%

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

  Övrigt: Kosttillskott ersätter ej varierad kost och är ej gjorda för att bota sjukdomar. TRAACS® är ett registrerat varumärke av Albion Laboratories, Inc. Tillverkad enligt farmaceutisk standard GMP. Ingredienserna i denna produkt har ett naturligt ursprung.