Mårten Nylén om att: Maximera träningen

Ett vanligt scenario: Du har kommit igång med träningen, du äter bättre och du tänker på att sova tillräckligt mycket – men du vill göra lite till för att få ännu bättre resultat av din träning. Känns det bekant? Här är i sådana fall Mårten Nyléns bästa tips för dig.

Maten lägger grunden

Oavsett vilka mål du har med din träning så bör du börja med att se över din kost. På gymmet startas de uppbyggande processerna, men de kan endast fortgå om du i efterhand fyller på med tillräckligt mycket energi och näring.

Maximera resultaten med kosttillskott

Det finns en bred uppsättning produkter som rätt använt låter dig få bättre resultat av ditt slit på gymmet. Produkter som är dokumenterat effektiva, säkra och snälla mot plånboken.

Ett exempel, som hör till sportnutritionsmarknadens populäraste produkter, är vassleprotein. Vassleprotein är ett mjölkprotein med en hög proteinkvalitet och ett snabbt upptag, vilket gör det perfekt att använda efter träning för att påskynda återhämtningen.

En annan produkt är kreatin, vilket är en energikälla i musklerna som används vid tung och explosivitetskrävande träning. Kreatin finns naturligt i olika former av kött, men i för små mängder för att ge effekt. Med ett kreatintillskott fyller du musklernas kreatindepåer, vilket gör dig starkare och mer explosiv.

Populära kosttillskott som maximerar träningseffekten
Toppsäljare
+ 25 varianter
Toppsäljare
+ 25 varianter
259 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
+ 11 varianter
Toppsäljare
+ 11 varianter
349 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
+ 3 varianter
Toppsäljare
+ 3 varianter
319 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
249 kr
Toppsäljare
269 kr