×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Snabba kolhydrater

  För att kroppen skall må bra handlar det inte bara om att träna rätt. Kroppen måste även få i sig rätt energi vid rätt tillfälle. Exempelvis kan det vara bra att äta snabba-kolhydrater efter ett hårt träningspass för att ge kroppen en chans att återhämta sig och hjälpa till med återhämtning av musklernas depåer av glykogen. Tillsättning av snabba kolhydrater efter träningen hjälper transporten av glukos in i muskeln och frisättning av insulin. I denna kategori hittar du produkter med antingen enbart snabba kolhydrater eller kolhydratskomplex där minst en av kolhydraterna är snabb.

  Utmärkt efter träningen

  Många människor har många vardagliga aktiviteter och klämmer även in några träningspass i veckan för att må bra i kropp och själ. Det är dock viktigt att du ser till att din kropp får i sig rätt kost för att den skall orka alla aktiviteter. Efter ett träningspass är det till exempel viktigt att kroppen får en snabb återhämtning då den gjort sig av med massor av energi under träningspasset. När det kommer till snabb energi är det kolhydrater som är bäst då de transporterar glukos in i muskeln samt ser till och öka frisättningen av insulin.

  Kosttillskott efter intensiv träning

  I matvägar är bra kolhydrater efter ett träningspass kost som vit pasta, vitt ris, potatis, bananer, vitt mjöl och riskakor för att nämna några. Det är dock inte alltid du kan slänga i dig en måltid direkt efter ett träningspass. Då är ett tips att dricka kosttillskott direkt efter träning medan du är på gymmet som innehåller snabba-kolhydrater för att kroppen skall få återhämtning. Det är oftast lättare att dricka än att äta något efter träning och du får även i dig det direkt vilket är meningen.

  Energitillskott på dryck

  Det är viktigt att inte bara träna rätt utan även äta rätt. Nuförtiden finns det som sagt kompletteringar för olika mattyper vilket gör att du lättare kan få tillbaka din energi både före och efter ett träningspass även om du är på språng. Många väljer att träna direkt efter jobbet eller innan och det är som sagt inte alltid det är "matdags" när du väljer att ha din träning och då passar kosttillskott och pulver perfekt för att få i sig alla de nödvändiga kolhydraterna din kropp behöver.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Kön
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Form
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  17 produkter

  per sida

  17 produkter