×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Så bygger du muskler och bränner fett – samtidigt

  Dags att skulptera fram drömkroppen. Med rätt metod, inställning och kosttillskott är det betydligt lättare än du tror.

  Många hävdar att det är svårt, vissa att det är omöjligt. Men faktum är att med rätt kost- och träningsrutiner kan vem som helst bygga muskler och bränna fett samtidigt. Denna kroppstransformationens heliga gral som kan få dig att gå från soffpotatis till beachsnygg inom loppet av ett par månader.

  Träna smartast, inte hårdast

  Du vill minska midjemåttet och öka axelbredden. Tona musklerna och få fram ett deffat sexpack. Då gäller det att hitta rätt balans mellan träning och återhämtning. När det kommer till träning tappar många koncepten och tror att mer alltid är bättre – men sanningen är att för mycket träning kommer begränsa dina resultat. Musklerna bryts ned när du tränar, och byggs upp när du vilar. Förutsatt att du har ordning på kosten.

  Just kostens inverkan på träningen kan inte nog understrykas. Är inte den biten på plats kan du heller inte förvänta dig att få de resultat du vill ha. Det svåra i ekvationen är först och främst att identifiera sina egna unika behov, och därefter komponera måltider som matchar dessa. Som tur är finns den kostnadsfria webbtjänsten Goalbreaker, där vem som helst kan generera individanpassade kostscheman och träningsprogram.

  Protein är A och O

  För att bränna fett behöver du ligga på ett energiunderskott, d.v.s. förbruka mer kalorier än du får i dig. För att bygga muskler behöver du ha en positiv proteinbalans, d.v.s. få i dig mer protein än vad kroppen bryter ned. En balans som kan vara svår att upprätthålla enbart med kosten.

  En bra tumregel att sträva efter är att få i sig 2-3 g protein per kg kroppsvikt varje dag. Får du inte det via måltiderna du äter kan ett proteintillskott vara ett bra alternativ. Whey-80 är ett fullvärdigt proteinpulver som är perfekt att dricka t.ex. till frukost, efter träningen eller som mellanmål. Whey-80 smakar dessutom gott och är extremt prisvärt med en kostnad på under 5:- per portion.

  Bättre resultat med rätt produkter

  Utöver proteinpulver finns det flera kosttillskott som kan ge en genväg till snabbare resultat. Olika kosttillskott har olika egenskaper, och kan förbättra allt från prestation till muskeluppbyggnad. Det gäller alltså att få i sig rätt produkt vid rätt tillfälle.

  Creatine Monohydrate är en naturlig produkt som främst förbättrar styrka och explosivitet, men även bidrar till en ökad muskelvolym. BCAA Hardcore innehåller aminosyror som motverkar muskelnedbrytning och mental trötthet, idealisk att dricka under pågående träning. Intensity Power är en komplett prestationshöjare som både förbättrar uthållighet och mentalt fokus, perfekt att ta inför extra hårda pass eller när du känner dig tröttare än vanligt.

  4 produkter för effektiv muskelökning

  Enkla nybörjartips för dig som vill...

  Mer matnyttig läsning

  Kosttillskottsskolan: PWO