Ultimate Hydro Whey består av den högkvalitativa och snabba proteinkällan vassleproteinhydrolysat. Här kan du läsa mer om vad ett hydrolysat är och varför det är bra.

Precis som namnet antyder så är det vassleprotein, ett snabbt protein som finns naturligt i mjölk, man utgår från när man tar fram ett vassleproteinhydrolysat.

Att proteinet är hydrolyserat innebär att det på förhand har brutits ned i mindre beståndsdelar vilket gör att det tas upp snabbare och ger en effektivare stimulering av muskeluppbyggnaden.

Så här funkar det

Protein är i grunden uppbyggt av långa kedjor av aminosyror. Allt protein vi äter måste först brytas ner till sina enskilda aminosyror innan det kan tas upp och användas. Det är denna kedja av aminosyror som i ett hydrolysat brutits ned till mindre delar. Detta gör att kroppen behöver bryta ner mindre av proteinet på egen hand, vilket är förklaringen till det snabbare upptaget. Enkelt sammanfattat: En del av jobbet är redan gjort.

Pågående hydrolyseringsprocess i proteinfabriken.

Garanterat hög hydrolyseringsgrad

Många vassleproteinhydrolysat på marknaden innehåller en blandning av hydrolysat och icke-hydrolysrade proteinformer som vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat. Ultimate Hydro Whey består uteslutande av den varumärkesskyddade råvaran Optipep®, vilket garanterar en hög hydrolyseringsgrad (en stor del av proteinet är hydrolyserat).

Relaterade produkter
Prisvärd
+ 2 varianter
Prisvärd
+ 2 varianter
20 recensioner
773 kr
Lägsta pris 773 kr
Köp
Lägsta pris 773 kr
Köp