×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Celsius

  Celsius Energidryck

  Energidrycken Celsius är känd bland världens sportentusiaster tack vare dess ingredienser som stimulerar både kropp och sinne till att prestera bättre. Celsius är en av de mest sålda funktionella dryckerna i landet och Celsius har snabbt blivit det absoluta förstahandsvalet för fysiskt aktiva personer som söker både läskande njutning och funktionella egenskaper. 

  Celsius - energidrycken som tagit marknaden med storm!

  Alla som lever ett aktivt liv kan ha nytta av en energidryck som Celsius. Celsius är till skillnad från många andra av energidryckerna på marknaden inte fullsmockad med socker och kolhydrater. Något som gör Celsius till drycken för personer som vill vara hälsosamma och sköta sin kosthållning.

  Egenskaper med Celsius

  • Celsius ökar ämnesomsättningen!

  • Efter 5 år av kliniska studier lanserades Celsius 2005 när man i studierna sett att Celsius förbränner kalorier.

  • Piggar upp inför träning med väl sammansatt blandning av uppiggande koffein, guarana, grönt te extrakt, krom och vitaminer

  • Sockerfri och utan kolhydrater!

  Detta är en del av Celsius egenskaper och du gör helt rätt i att testa en burk eller ett flak Celsius. Du hittar mängder av smaker och olika varianter av Celsius hos oss på Gymgrossisten. Håll även utkik efter nyheter och tävlingar från Celsius på vår Instagram och Facebook där vi går under namnet Gymgrossisten.

  Celsius under hela dagen

  Celsius har bevisat sina egenskaper och effekter flera gånger och har fått utmärkelser för detta världen över. Celsius är inte bara för dig som vill bli pigg inför träning, utan Celsius fungerar under hela dagen - redan från att bli pigg på morgonen till att klara av de sista timmarna på jobbet. Det är den ultimata prestationshöjaren för dig som vill känna dig hälsosam utan att tumma på energinivåerna.

  Smaker på Celsius 

  Celsius kommer hela tiden med nyheter som passar in för årstiden dom lanserar under. Hos oss på Gymgrossisten är du alltid först med att hitta nyheter. Just nu har vi smaker och varianter på Celsius som garanterat passar alla som vill ha en aktiv och hälsosam livsstil. Celsius finns bland annat i smakerna Celsius Passionsfrukt, Celsius Cola, Celsius Citron Lime, Celsius Crispy Pear och Celsius Acai. Spännande smaker från Celsius va!

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Form
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  5 produkter

  per sida

  5 produkter