Att hitta den perfekta presenten är inte alltid det lättaste, speciellt inte till någon som tränar. Oavsett vem presenten är till ska vi se till att du hittar den perfekta gåvan. Det finns något för alla i vår presentguide! 

Gåvor är väldigt individuella och istället för att du ska behöva gissa dig fram så vill vi hjälpa dig längs vägen genom att gå igenom vad vi tror den perfekta presenten är beroende på vilken gymmare man är. Erfaren, nybörjare eller någonting mittemellan spelar ingen roll, vi har något för alla så att både du och den tursamme kan känna sig nöjd med gåvan.

Presenter till den som har allt

Träningskläder kan man aldrig ha för mycket av så det är ett säkert tips. En massagepistol kan vara en sådan där grej som man inte unnar sig själv, som därför är perfekt att ge bort i present.

Prisvärd
1.999 kr
Lägsta pris 1.999 kr
Lägsta pris 1.999 kr
Nyhet
+ 1 färg
449 kr
Köp
Köp

Presenter till den som tränar hemma

Vad köper man till någon som tränar hemma? Redskap, tillskott och andra tillbehör som underlättar tränandet på hemmaplan är det som hemmatränaren kommer ha mest nytta av. Läs mer om produkterna nedan! 

Toppsäljare
+ 4 varianter
Toppsäljare
+ 4 varianter
49 kr
Köp
Köp
+ 17 varianter
99 kr
Köp
Köp
+ 2 varianter
499 kr
Köp
Köp
Prisvärd
159 kr
Lägsta pris 159 kr
Lägsta pris 159 kr
Toppsäljare
1.799 kr
+ 7 varianter
455 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
+ 4 varianter
179 kr
Köp
Köp

Presenter till den som vill bygga muskler

Muskelbyggarna gillar att bygga muskler. Nedan finner du produkter som kommer att få den framtida Arnold att hoppa i gymkläderna och få en ny våg av motivation i sin träning. 

Presenter till den som ska börja träna

Att köpa till nybörjaren är oftast en ganska simpel uppgift. Som ny kan man ha nytta av många olika produkter och glädjs ofta av allt som kan hjälpa en på traven genom ens påbörjade träningsresa. Köp dessa till din vän and watch them go! 

Toppsäljare
+ 26 varianter
Toppsäljare
+ 26 varianter
259 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
+ 5 varianter
109 kr
Köp
Köp
Toppsäljare
+ 2 varianter
Toppsäljare
+ 2 varianter
259 kr
Köp
Köp

Presenter till veteranen

Veteranen eller den erfarne träningsentusiasten har under åren oftast köpt på sig det som behövs och blir därför lite knepig att köpa till. Men frukta inte, för vi på Gymgrossisten har något som passar alla. Nedan är produkter vi tror kommer glädja veteranen och få hen att känna samma glädje som vid första paketet de öppnade som nybörjare.

449 kr
Köp
Köp
479 kr
Köp
Köp
+ 3 färger
2.149 kr
Köp
Köp

Relaterade sidor

Nybörjarguide: Bli stark

Kosttillskott för dig som vill bygga muskler

Muskeluppbyggnad är ett långtidsprojekt som kräver kunskap såväl som dedikation. Här hittar du information om tre produktkategorier som gör åtagandet lättare och mindre tidskrävande.

Produktguide Nybörjartips
Guide: gå ner i vikt

Kosttillskott för dig som vill gå ner i vikt

Nalkas det sommardeff? Kanske vill du bara svarva bort trivselkilona? Oavsett vad slutmålet är, så kan du i detta segment läsa mer om några grundläggande men viktiga faktorer för hur du kan bränna fett på ett effektivt sätt.

Produktguide Nybörjartips
Guide: gå upp i vikt

Kosttillskott för dig som vill gå upp i vikt

Att gå upp i vikt, eller att bulka, är ett långtidsprojekt som kräver tid såväl som kunskap. I denna kategori har vi sammanställt de viktigaste punkterna för att din viktökning ska vara av hög kvalitet.

Produktguide Nybörjartips