Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Leader Nutrition är en kosttillskottstillverkare med sitt säte strax utanför den finska huvudstaden Helsingfors. Företaget har ett gott och väletablerat rykte hos vårat grannland i öst och vill nu även hjälpa oss svenskar till hälsosammare liv.

 

Hos oss hittar du bland annat Leader’s välkända aminosyror av högsta kvalitet och deras prisbelönta vassleprotein i flera goda smaker.

Topp-5

1.
20:- fr.13:-
Leader So Lo-carb! bar, 61 g

So Lo-Carb Bar från Leader Nutrition är en god och nyttig proteinbar med en 60:40 fördelning av protein och kolhydrater. Finns i flera oemotståndliga smaker!

Nu: fr.13:-
Ord. pris 20:-
So Lo-Carb Bar, Laktosfri, 61 g

So Lo-Carb Bar från Leader Nutrition är en god och näringsrik proteinbar som är helt fri från laktos och har ett lågt kolhydratsinnehåll! Finns i 7 goda smaker!

20:-
3.
480:- 475:-
24 x So Lo Carb Bar, laktosfri, 61 g

So Lo-Carb Lacoste Free från Leader Nutrition är en god och näringsrik proteinbar som är helt fri från laktos och har ett lågt kolhydratsinnehåll! Finns i 7 goda smaker!

Nu: 475:-
Ord. pris 480:-
24 x Protein Soft Bar, 60 g

24 x Leader Protein Soft Bar är en proteinbar som har en hög proteinhalt samtidigt som den nästan är fri från kolhydrater. Kommer i en unik mjuk konsistens med god smak!

28:-
Leader Vahva Green Tea, 100 tabl

Leader Vahva Green Tea innehåller antioxidanter från grönt te-extrakt i kapselform. Varje kapsel innehåller 500 mg grönt te varav 20 mg är uppiggande koffein!

149:-

Artikel 1-11 av totalt 11.

Sortera: