Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Fairing

Fairing grundades 1993 och har redan från start varit ett varumärke med produkter i absolut toppklass. Ledande kemister och forskare inom nutrition anlitas vilket gjort Fairing först på den svenska marknaden med att lansera en mängd effektiva produkter för enastående träningsresultat. Genom att enbart handla av råvaruleverantörer med GMP-standard garanteras rena och säkra produkter med komplett innehållsdeklaration och analyscertifikat. En mängd professionella atleter har därför Fairing som förstahandsval vid träning och tävling.

 

.

Topp-5

1.
89:-
ZMA, 90 caps

ZMA, 90 caps - Lättabsorberat tillskott av magnesium, zink och vitamin B6 från Fairing!

89:-
Complete Diet New Formula, 1 kg

Complete Diet från Fairing är framtagen både för atleter och vardagsmotionärer som vill gå ner i vikt och öka kroppens fettomsättning (fettförbränning).

319:-
3.
425:-
Rage X2, 750 g

Rage X2 - Med Rage X2 kan Fairing erbjuda en av marknadens bästa PWO:s. Rage X2 är en finjustering av en redan potent produkt.

425:-
Koffein, 100 caps

Koffein från Fairing Sports Nutrition är ett koffeintillskott som ger dig hela 200mg koffein per kapsel. Ger en effektiv uppiggande effekt!

69:-
5.
fr.244:-
Complete Protein 3

Complete Protein 3 är ett resultat av svensk forskning. Instantiserat för extra lättlöslighet samt har mycket hög proteinhalt och nästan obefintligt med fett & laktos.

fr.244:-

Artikel 1-36 av totalt 47.
1 | 2 | Nästa »

Sortera:


1 | 2 | Nästa »