Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Abilica är ett varumärke som står för högkvalitativa produkter med tilltalande design! Som en del av nordens största försäljare inom träning och hälsa vet Abilica hur viktigt det är med produkter som levererar och håller hög standard. 

 

Deras breda sortiment erbjuder något för alla, oavsett om du är ute efter att träna upp konditionen eller rehabilitera dig efter en skada. Abilicas produkter fungerar utmärkt att kombinera med annan typ av träning!

Topp-5

Mini Bands, Limited Edition

Gymgrossisten Mini Bands, Limited Edition är träningsband tillverkade i naturgummi som kommer i två olika styrkenivåer. Små och behändiga band för effektiv träning.

149:-
2.
fr.29:-
Viktskiva 25mm

Viktskivor i gjutjärn från Abilica, för träningsstänger som är 25 mm i diameter. Viktskivorna finns i sju olika storlekar från 0,5 till 20 kg.

fr.29:-
3.
299:-
Abilica Gymrings

Abilica Gymrings - Romerska ringar av klassisk modell från Abilica. Hållbara med justerbar replängd. För utmanande och rolig träning i olika miljöer!

299:-
4.
fr.79:-
Abilica Viktskiva , 50mm

Abilica Viktskiva - Gummerade viktskivor med metallgenomföring från Abilica, matchar skivstänger om 50 mm. Finns i flera olika vikter!

fr.79:-
5.
799:-
Abilica-PumpSet

Abilica Pump Set - Skivstång med tillhörande vikter i snyggt designat utförande och hög funktionalitet och användarkomfort!

799:-

Artikel 1-36 av totalt 98.
1 | 2 | 3 | Nästa »

Sortera:


1 | 2 | 3 | Nästa »