Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Vanliga frågor

Erbjudandekoder och presentkort -  hur använder jag dem?

Har du fått en erbjudandekod fyller du i den i rutan till vänster. Du kommer då till en sida där det aktuella erbjudandet finns att köpa. När du kommer till steg 1 i kassan fyller du i det nummer som fanns med ditt presentkort och klickar på Uppdatera. Presentkortets summa dras då automatiskt av från din köpesumma.
 

GASP - Snygga kläder, men hur är deras storlekar egentligen?

Dessa storlekar kan variera något, men ha dessa mått som riktvärden när du beställer ur GASP sortiment.
 
Storlek Small Medium Large X Large XX Large
Byst 92-100cm 100-108cm 108-115 cm 115-123cm 123-130cm
Midja 74-82cm 82-90cm 90-98cm 98-106cm 106-114cm
Stuss 95-101cm 101-107cm 107-113cm 113-120cm 120-132cm
Innerben 78-80 cm 80-82cm 82-84cm 84-85cm 85-86cm
 

 

Hur gör jag en reklamation?

Din reklamation hjälper oss att bli bättre på det vi gör. Vid en eventuell reklamation skall du gå in under rubriken "Din sida" och "Gör reklamation" (eller klicka här). Där fyller du i ett formulär som ger oss den information vi behöver. Här kan du reklamera en beställd produkt och se status på tidigare gjorda reklamationer.
 
Formuläret skickas till oss som e-post. Inom 1-2 dagar kommer du att erhålla en fraktetikett. Denna skall du använda för att skicka tillbaka produkten till oss. Varan skall ha kommit oss till handa inom 14 dagar från erhållande av fraktetiketten. Vid godkänd reklamation återbetalar vi dig genom insättning på det konto som du angett i formuläret.
 

Hur kommer jag i kontakt med er på Gymgrossisten?

Du kan alltid mejla oss via vårt kontaktformulär. Vi försöker alltid att svara dig så fort som möjligt för att hjälpa dig med det du behöver ha svar på. Måndag till fredag är vårt absoluta mål att du ska ha fått svar inom 24 timmar. Du kan även ringa till oss. Vi har telefontid helgfri vardag 8-16. Telefonnumret till oss är 010- 703 23 82.
 

Hur söker jag mitt paket?

För att söka ditt paket måste du vara inloggad. Gå till "Din sida". Väl inne på "Din sida" så klickar du på "Beställningar". Där ser du hela din orderhistorik. Klicka sedan på det ordernumret som du vill spåra, och därefter på aktuella kollinumret så får du upp en ruta som ger dig den informationen du efterfrågat om ditt paket.
 

Hur vet jag hur min banks 3D-securelösning ser ut? / Hur ser de olika bankernas lönsingar ut?

Swedbank: Erbjuder 3D-secure till sina bankkortkunder och som ett komplement finns även ett e-kort som bygger på virituella kortnummer vid handel på Internet. Du kan läsa mer om Swedbanks lösning här.
 
Nordea: Samtliga kunder som är innehavare av ett kort utgivet från Nordea är anslutna till 3D-secure. Nordea har valt att använda samma koncept som när kundern loggar in på nätbanken - det är då samma kortläsare som används. Läs mer här.
 
Handelsbanken: Från och med den 19:e augusti kan Handelsbankens kortkunder också göra säkrare klöp via Internet, det vill säga via 3D-secure. Kunden måste ansluta sig till tjänsten i samband med ett kortköp hos en Internetbutik ansluten till 3D-secure. Tjänsten kräver bankkort, pinkod och bankens kortläsare - läs mer här.

SEB: SEB:s lösning heter Lösenord e-handel och är från och med 8:e september 2009 obilgatorisk för Mastercrd, Visa och Eurocard utställda av SEB. Lösningen går ut på att du som kund idenifierar dig med ett eget valt lösenord. Du kan läsa mer om lösningen här.

Danske bank: Danske Bank i Sverige (Östgöta Enskilda bank m.fl) har den 23:e mars 2009 anslutit alla sina Visa och Mastercard till 3D-secure. Läs mer här.
 

Kan jag avbeställa eller ändra min order?

För att avbeställa eller ändra din order måste du kontakta kundtjänst så snart som möjligt. Så länge inte din order har vidarebefordrats till vårt lager för packning kan vi ändra/avbeställa. Skriv då "Avbeställ" eller "Ändra" i din rubrik så ökar möjligheten för att vi ska hinna hantera ditt ärende innan din order packas. När din order väl levererats till lagret har vi tyvärr inte längre möjlighet att ändra eller avbeställa din order. 
 

Kan jag handla av er om jag bor i Norge, Danmark eller Finland?

Javisst kan du det! Du kan dock inte beställa från den svenska sidan, utan klicka på den norska, danska eller finska sidan längst ner på sidan.
 

Kan man sända in sin order via mail eller telefon istället för att lägga ordern på webben?

Vårt ordersystem är helt automatiserat vilket innebär att alla våra kunder bör göra sin beställning via webben och registrera sig där. När beställningen är gjord får ni ett ordergodkännande och ett ordernummer. Dessa nummer är mycket viktiga och gör att vi lätt kan spåra en beställning. Vänligen hänvisa alltid till dessa nummer när ni är i kontakt med oss. Du kan även göra beställningar under vår telefontid, helgfri vardag 8-16.
 

Leveransadress och Fakturaadress - vad är skillnaden?

Leveransadressen är den adress som vi skickar dina paket till. Tips! Om du vill att paketet ska levereras till ex. ditt jobb eller sommarstugan så kan du ange flera olika leveransadresser i din kundprofil. (du hittar din kundprofil på "Din sida"). Fakturaadressen är dit orderbekräftelse och faktura skickas.
 

När jag väljer att betala med kort, varför måste jag ange en särskild säkerhetskod efter att jag knappat in mina kort uppgifter? / Vad är 3D - secure?

Vi tillämpar en säkerhetslösning som kallas 3D-secure. 3D-secure är en standard utvecklad av Visa och Mastercard och går ut på att kortinnehavaren måste identifiera sig i samband med kortköp på Internet. För dig som kund innebär detta en trygghet och en höjd säkerhet gentemot kortbedrägeri.
 
Rent praktiskt fungerar tjänsten så att du anger ditt kortnummer som vanligt. Via krypterad kommunikation kontrolleras det av kortföretaget via en speciell säkerhetsserver. För att kunna verifiera dina uppgifter behöver du därför identifera dig med ett lösenord så att banken kan se att det är du och ingen annan som gör transaktionen.
 
Hur du identifierar dig beror på vilken bank du har, då bankernas lösningar ser olika ut. Är du osäker kan du gärna läsa om de olika bankernas lösningar nedan, alternativt kontakta din kortutställande bank.
 

Vilka olika betalsätt tillämpar ni och vad innebär det?

Betalning mot postförskott - Postförskott är ett enkelt och säkert sätt att få sitt paket när du beställt en vara. Mottagaren betalar postförskottsbeloppet till kassören på servicestället när försändelsen hämtas. Postförskott är ett alternativ till faktura eller förskottsbetalning.

Betalning mot faktura - I samarbete med Klarna / Fakturera Mig kan vi nu erbjuda dig som kund att betala enkelt och smidigt mot 14-dagars faktura. En avi packas tillsammans med dina varor och du betalar till utsatt OCR-nummer inom utsatt tid. Om man inte betalat i tid skickar vi en påminnelse och måste då ta ut en påminnelseavgift för att täcka våra kostnader. För att kunna betala mot faktura så ställs vissa villkor. Dessa är följande;
 
  • Du måste vara över 18 år.
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.
  • Du får inte ha tidigare obetalda krav från Klarna.
 
Betalning med kort - Hos oss är det möjligt att betala med svenska kort utställda av VISA och Mastercard/Eurocard. Det är med andra ord inte möjligt att betala med kort som är utställda av utländsk bank. När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC-koden.