Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod

Om Gymgrossisten

Gymgrossisten.com är Nordens ledande Internetbutik inom träning och kosttillskott. Här finner idrottsmän och kvinnor högkvalitativa tillskott och sportprodukter.
 
Bolaget har utvecklats starkt sedan verksamheten startades 1996. Bolagets verksamhet kan delas upp i två delar; Internetförsäljning och franchisebutiker samt återförsäljare. Gymgrossisten är ett e-handelsbolag och all försäljning sker via Bolagets hemsida.
 
Gymgrossistens hemsida www.gymgrossisten.com startades redan 1998 och är bolagets viktigaste försäljningskanal. På hemsidan finns detaljerad information om de olika produkterna som erbjuds och bolaget arbetar dagligen med att uppdatera hemsidans olika kunderbjudanden.
 
Utvecklingen från att ha varit ett litet enskilt bolag till att bli störst i Norden inom sin nisch har väckt uppmärksamhet inom affärsvärlden och medfört att Gymgrossisten ett flertal gånger utnämndes till ett av Sveriges mest framgångsrika företag av Veckans Affärer samt Gasellföretag av Dagens Industri.
 
Gymgrossisten är ett av världens största företag inom försäljning av prestationshöjande kosttillskott till slutkonsument, vilket gör bolaget till en attraktiv samarbetspartner för leverantörerna och bidrar till att hålla priserna nere för slutkonsumenterna. Gymgrossisten kommer att fortsätta fokusera på ett starkt kunderbjudande med avseende på pris och kvalitet.
 
Tillväxten för Gymgrossisten har till stor del genererats genom ett starkt kunderbjudanden vad gäller pris, produkt och leveransvillkor, men även från förvärv och geografisk expansion. I juli 2007 förvärvades Bodystore.com, en av Sveriges ledande e-handlare inom hälsokost och naturlig hudvård. December 2007 inledde Gymgrossisten sin internationalisering och etablerade i Finland. Företaget är nu etbalerat i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland.
 

Gymgrossisten – en del av CDON Group

CDON Group är den ledande e-handelskoncern i Norden inom sina verksamhetsområden. Sedan CDON Group startades 1999 genom lanseringen av CDON.COM har koncernen vuxit kraftigt genom breddning av produktsortimentet och lansering av nya internetbutiker i kombination med förvärv.
 
Idag driver CDON Group välkända online-varumärken inom underhållning, mode, Hem & Trädgård och sport/hälsa. För mer information om CDON Group, presskontakt, och karriärmöjligheter inom koncernen, vänligen besök www.cdongroup.com.
 

CDON Group delar in sin verksamhet i fyra affärsområden:

  • Underhållning bedrivs genom internetbutikerna CDON.COM, som företrädesvis säljer film, spel, musik, hemelektronik och böcker; bokhandeln BookPlus.fi och leksaksbutiken Lekmer.com.
  • Mode bedrivs genom internetbutiken Nelly.com, som säljer mode, vilken shopping-club:en Members.com är en del av.
  • Sport & Hälsa bedrivs genom internetbutikerna Gymgrossisten.com som säljer kosttillskott och träningsrelaterade produkter, Bodystore.com som säljer hälsokost och skönhetsprodukter samt Milebreaker.com som är inriktad mot konditionsidrottare och erbjuder kosttillskott, träningskläder och tillbehör.

  • Hem & Trädgård bedrivs genom internetbutikerna Tretti.se som är Nordens ledande internetbutik för vitvaror.
 
Members.comCDON.COMLekmer.com, och Tretti.se finns tillgängliga på samtliga nordiska marknader, Nelly.com i hela EU, Gymgrossisten.com i Sverige, Norge, Danmark Finland och Tyskland samt Bodystore.com och Milebreaker.com i Sverige.

 
Gymgrossisten.com
Sveavägen 151
113 46 Stockholm, Sweden
Mail: kontakt@gymgrossisten.com
 
Gymgrossisten.com
Installatörvägen 21 
S-461 37 Trollhättan, SWEDEN 
Phone: +46 (0)10-703 23 82