Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 95 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Eftersom jag inte bryr mig spec i smaken, så va denna en positiv överraskning. Tar denna när jag kört tunga grupper, etc rygg, ben, bröst. Och inbillar mig att den ger det lilla extra, i återhämtning. Ligger idag på 3200-3400 kalorier/dag, och denna påverkar inte någon viktuppgång.
Kundbetyg
Mycket bra!
Kundbetyg
Detta är den bästa Gainern på marknaden helt klart! gick upp ca 2-3kg efter 2 veckors hård träning.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Goodlife, 50 g x 15, BOX
Goodlife, 50 g x 15, BOX

Goodlife är såväl god som nyttig och har till skillnad från andra proteinbars en väldigt angenäm konsistens. Varje bar ger 190 kcal, 16 g protein och 20 g kolhydrater!

Nu: 159:-
Ord. pris 210:-

<
>

Super Gainer Pro, 1 kg


X


Pris per kg: 199:-    
Qliro faktura:
Lagerstatus:

Leveranstid:

Art nr.: 6511r
Super Gainer Pro är en återhämtningsprodukt för extra snabb återhämtning av muskulaturen efter ett träningspass. Produkten innehåller den patenterade kolhydraten Vitargo®, en kolhydrat bestående av glukoskedjor med ett mycket snabbt upptag i kroppen. 

  • Ger snabb återhämtning
  • Vassleproteinkoncentrat med bra upptag
  • Innehålller Vitargo, världens bästa kolhydrat
  • Kreatin i form av kvalitetsråvaran Creapure
  • Finns i 3 olika smaker
  • Låg laktoshalt

Vitargo framställs genom en unik process där kornstärkelse spjälkas vid exakt rätt molekylstorlek för optimal absorption i magsäcken. Detta göra att Vitargo inte belastar matspjälkningen som andra kolhydratkällor gör, utan absorberas snabbt av musklerna.

Kolhydrater fyller på musklernas förråd av glykogen och påskyndar återhämtningen efter träningen. Super Gainer Pro innehåller en hög koncentration vassleprotein där laktoshalten är reducerad genom enzymatisk behandling vilket ger produkten relativt låg laktoshalt (<0,5 %).

Vassleprotein innehåller en mycket hög andel grenade aminosyror som har ett direkt upptag i musklerna och den antikatabola effekten är i det närmaste omedelbar efter konsumtion. Vassleprotein har ett högt biologiskt värde och en komplett aminosyrasammansättning.

Super Gainer Pro ger även ett tillskott av den unika kreatinformen Creapure® (1800 mg/portion). Kreatin används som energi i musklerna och ett tillskott hjälper till att upprätthålla energinivån i musklerna vid tuff och regelbunden träning. Kreatin har bevisade prestationsökande effekter hos idrottare.

Kombinationen och den perfekta balansen av näringsämnen i Super Gainer Pro gör produkten till den ultimata återhämtningsprodukten för den som kräver det bästa!

Doseringsinstruktioner: Blanda 90 g med 3-4 dl vatten eller minimjölk i en shaker. Skaka tills pulvret löst sig. Ta 1-2 portioner/dag, förslagsvis direkt efter träning.

Allergiinformation: Innehåller mjölkprotein, <0,5% mjölksocker, sojalecitin.
Innehåller en fenylalaninkälla.

Information: Detta är ett pulver av protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler för viktökning.