Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6511r

Super Gainer Pro, 1 kg


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 199:-

Delbetala


Super Gainer Pro är en återhämtningsprodukt för extra snabb återhämtning av muskulaturen efter ett träningspass. Produkten innehåller den patenterade kolhydraten Vitargo®; en kolhydrat bestående av glukoskedjor med ett mycket snabbt upptag i kroppen. 

  • Ger snabb återhämtning
  • Vassleproteinkoncentrat med bra upptag
  • Innehålller Vitargo, världens bästa kolhydrat
  • Kreatin i form av kvalitetsråvaran Creapure
  • Finns i 3 olika smaker
  • Låg laktoshalt

Vitargo framställs genom en unik process där kornstärkelse spjälkas vid exakt rätt molekylstorlek för optimal absorption i magsäcken, därmed belastar Vitargo ej matspjälkningen som andra kolhydratkällor gör, utan absorberas snabbt av musklerna.

Kolhydrater fyller på musklernas förråd av glykogen och påskyndar återhämtningen efter träningen. Super Gainer Pro innehåller en hög koncentration vassleprotein där laktoshalten är reducerad genom enzymatisk behandling vilket ger produkten relativt låg laktoshalt (<0,5 %).

Vassleprotein innehåller en mycket hög andel grenade aminosyror som har ett direkt upptag i musklerna och den antikatabola effekten är i det närmaste omedelbar efter konsumtion. Vassleprotein har ett högt biologiskt värde och en komplett aminosyrasammansättning. Super Gainer Pro ger även ett tillskott av det unika kreatintillskottet Creapure® (1800mg/portion). Kreatin används som energi i musklerna och ett tillskott hjälper till att upprätthålla energinivån i musklerna vid tuff och regelbunden träning. Kreatin har bevisligen prestationsökande effekter hos idrottare. Kombinationen och den perfekta balansen av näringsämnen i Super Gainer Pro gör produkten till den ultimata återhämtningsprodukten för den som kräver det bästa!

Doseringsinstruktioner: Blanda 90g med 3-4 dl vatten eller minimjölk i en shaker. Skaka tills pulvret löst sig. Ta 1-2 portioner/dag, förslagsvis direkt efter träning.

Allergiinformation: Innehåller mjölkprotein, <0,5% mjölksocker, sojalecitin.
Innehåller fenylalaninkälla.

Information: Detta är ett pulver av protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler för viktökning.


Omdömen

Antal 93 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Mycket bra!
Kundbetyg
Detta är den bästa Gainern på marknaden helt klart! gick upp ca 2-3kg efter 2 veckors hård träning.
Kundbetyg
Vill man gå upp i vikt är detta vad man behöver. Köpte det för återhämtningens skull,men slutade efter en vecka då jag gått upp 3 kg. Som sagt, REKOMMENDERAS till er som vill gå upp i vikt!

Andra köpte även

Nya Muskelpaketet
Nya Muskelpaketet

Väljer du muskelpaketet från Star Nutrition får du ett specialkomponerat paket för dig som vill prestera max under träningen och bygga maximalt med nya fettfria muskler!

Nu: 469:-
Ord. pris 884:-

Instagram

#supergainerpro