Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning


Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 9892-001r

Performance Meal, 350g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 168.57:-

Delbetala


Performance Meal från Natural Sport Nutrition är portionsförpackade fitnessmåltider med hög proteinhalt och lågt kaloriinnehåll, perfekt för dig som vill hålla formen!

  • Mer än 40 g protein och mindre än 370 kcal per portion
  • Kolhydrater med lågt GI
  • Innehåller nyttigt omättat fett
  • Minst 200 g magert kött per portion
  • Naturligt hög koncentration av vitaminer och mineraler
  • Inga konstgjorda tillsatser
  • Inga konserveringsmedel
  • Vakuumförpackad, behöver ej kylförvaras

Söker du ett smidigt alternativ på lunchtallriken eller middagsbordet? Eftersträvar du en kost med högt proteininnehåll och låg fetthalt? Performance Meal har allt du söker. Och lite till!

Näringssammansättningen i varje portionsförpackning är omsorgsfullt komponerad med hänsyn till den absolut senaste forskningen på nutritionsområdet. Forskningen är i det närmaste enhällig och visar tydligt att en proteinrik diet främjar en snygg och hälsosam kroppssammansättning samtidigt som det gynnar prestation och återhämtning.

Varför Performance Meal?
Det är särskilt viktigt att fylla på trötta muskler med kvalitativ näring efter fysisk aktivitet för att snabbt bryta de katabola processer som träningen satt igång. Ett högt proteinintag i detta skeende påskyndar återhämtningen och stimulerar muskeltillväxten.

Vilka passar Performance Meal för?
De dietister som i samråd utvecklat denna produkt har sett till att formulan är adaptiv och passar utövare av flera idrotter. Performance Meals kan med fördel ätas av allt från fotbollsspelare till bodybuilders.

Inga konserveringsmedel och behöver inte kylförvaras, hur går det till?
Performance Meal är vakuumförpackade i påsar av hållbar och värmebeständig plast som tål att värmas i mikrovågsugn. Då innehållet är förpackat i en helt syrefri miljö behöver förpackningarna inte kylförvaras innan öppning. Performance Meal kan förvaras och användas på samma sätt som vanliga konserver.

Hur tillreder man Performance Meal?
Värm portionspåsen på högsta effekt i mikrovågsugnen i ca 2,5 minuter. Den slutna upphettningen skapar en förångningsprocess inuti påsen som effektivt värmer upp och tillagar innehållet utan något som helst näringsbortfall.

Hur länge håller Performance Meal?
Bäst före datum är 12 månader från produktionsdatum, då detta kan variera beroende på order- samt lagervolymer garanterar Gymgrossisten en hållbarhet på minst 4 månader.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 18 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Riktigt goda, allihopa! Bra innehåll och snabb lunch som håller dig mätt länge! love!
Kundbetyg
Thai-style chicken breast va riktigt god!!!! inte alls stark som jag trodde, och man blir mätt med! 5/5 Moroccan-style Chiocken breast - den gick och äta, den va inte ''super god'' Men den går ner. ser dock väldigt oattraktiv ut. ´3/5
Kundbetyg
Beställde 20 paket, 5 av varje smak. Deffar just nu. 1180 kr blev det för lunch en hel månad. Jobbar heltid kontorstider så detta är jättesmidigt. Priset är överkomligt tycker jag om man prioriterar bra måltider. Att äta lunch ute är oftast dyrare och man får inte lika bra proteinhalt och kolhydrathalt om man äter ute. Sparar tid eftersom man slipper laga lunchlådor då jag prioriterar kvalitetstid när jag är ledig. Enkel att tillaga, smakar bra, saknas kanske lite salt men denna måltid lämpar sig bäst för deffen, då det är mycket protein och lite kolhydrater och salt binder vätska. Bara att salta på om du vill ha det. Lagom stor portion också, jag äter ett äpple och en näve mandlar mellan frukost och lunch så en påse håller mig mätt tills jag drar till gymmet efter jobbet. Toppenprodukt enligt mig. Plus i kanten för att den inte innehåller tillsatser eller konstgjorda ämnen och e-nummer.

Andra köpte även

Star-Bar, 55 g x 12, BOX
Star-Bar, 55 g x 12, BOX

Den enda baren du någonsin kommer att behöva! Star Bar har en unik sammansättning som består av mycket lite fett och kolhydrater. Innehåller 20 g fullvärdigt protein.

Nu: 149:-
Ord. pris 192:-

Instagram

#performancemeal