Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 9892-001r

Performance Meal, 350g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 168.57:-

Delbetala


Performance Meal från Natural Sport Nutrition är portionsförpackade fitnessmåltider med hög proteinhalt och lågt kaloriinnehåll, perfekt för dig som vill hålla formen!

  • Från 35 g protein och mindre än 370 kcal per portion
  • Kolhydrater med lågt GI
  • Innehåller nyttigt omättat fett
  • Minst 200 g magert kött per portion
  • Naturligt hög koncentration av vitaminer och mineraler
  • Inga konstgjorda tillsatser
  • Inga konserveringsmedel
  • Vakuumförpackad, behöver ej kylförvaras

Söker du ett smidigt alternativ på lunchtallriken eller middagsbordet? Eftersträvar du en kost med högt proteininnehåll och låg fetthalt? Performance Meal har allt du söker. Och lite till!

Näringssammansättningen i varje portionsförpackning är omsorgsfullt komponerad med hänsyn till den absolut senaste forskningen på nutritionsområdet. Forskningen är i det närmaste enhällig och visar tydligt att en proteinrik diet främjar en snygg och hälsosam kroppssammansättning samtidigt som det gynnar prestation och återhämtning.

Varför Performance Meal?
Det är särskilt viktigt att fylla på trötta muskler med kvalitativ näring efter fysisk aktivitet för att snabbt bryta de katabola processer som träningen satt igång. Ett högt proteinintag i detta skeende påskyndar återhämtningen och stimulerar muskeltillväxten.

Vilka passar Performance Meal för?
De dietister som i samråd utvecklat denna produkt har sett till att formulan är adaptiv och passar utövare av flera idrotter. Performance Meals kan med fördel ätas av allt från fotbollsspelare till bodybuilders.

Inga konserveringsmedel och behöver inte kylförvaras, hur går det till?
Performance Meal är vakuumförpackade i påsar av hållbar och värmebeständig plast som tål att värmas i mikrovågsugn. Då innehållet är förpackat i en helt syrefri miljö behöver förpackningarna inte kylförvaras innan öppning. Performance Meal kan förvaras och användas på samma sätt som vanliga konserver.

Hur tillreder man Performance Meal?
Värm portionspåsen på högsta effekt i mikrovågsugnen i ca 2,5 minuter. Den slutna upphettningen skapar en förångningsprocess inuti påsen som effektivt värmer upp och tillagar innehållet utan något som helst näringsbortfall.

Hur länge håller Performance Meal?
Bäst före datum är 12 månader från produktionsdatum, då detta kan variera beroende på order.


Omdömen

Antal 28 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Förväntade mig inte att den skulle vara så här god, lite för salt o kryddor sen för lite mat för det man betalar tycker att det skulle räcka med 39 kr. Men extremt god o lätt
Kundbetyg
Gott
Kundbetyg
Priset är helt OK och hoppas att det stannar där!

Andra köpte även

2 x Omega-3, 90 caps
2 x Omega-3, 90 caps

2 x Omega-3 - Kapslar med nyttigt fleromättat fett från fiskolja! Star Nutritions Omega-3 har en hög koncentration av de essentiella långkedjade fettsyrorna EPA och DHA!

Nu: 99:-
Ord. pris 198:-

Instagram

#performancemeal