Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 31 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Jag tycker att de smakar riktigt bra! Det är ju inte så svårt att salta lite själv, då smakar det inte för lite, tycker jag. Om folk jämför med vad man kan laga själv, så blir det ju lite orättvist, för då kan man förstås få det precis som man själv vill. Men för att vara färdigmat så är de här väldigt bra. Man får ju jämföra med annan färdigmat och inte med det bästa man kan laga själv, för om det är det som är alternativet, så finns det förstås inte någon anledning att köpa de här. Man köper de här för att ha något att ta till när man inte har tid eller lust att laga något själv, och för det ändamålet så tycker jag att de här passar utmärkt. Om det är för lite så får man väl lägga till ris/potatis/bröd, för proteinmängden är ju rätt bra, och det är ju den delen som är det dyra ju.
Kundbetyg
luktar jäkligt gott men smakar ingenting, saltar man lite så kommer det fram lite smak också. Väldigt lätt att förvara, värma upp samt att äta.
Kundbetyg
Förväntade mig inte att den skulle vara så här god, lite för salt o kryddor sen för lite mat för det man betalar tycker att det skulle räcka med 39 kr. Men extremt god o lätt

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look! Ripped Hardcore – The Ultimate Fat Destroyer!

Nu: 279:-
Ord. pris 558:-

Instagram

#performancemeal

<
>

Performance Meal, 350g


X


Pris per kg: 111.43:-    
Qliro faktura:
Lagerstatus:

Leveranstid:

Art nr.: 9892-001r
Performance Meal från Natural Performance Meals är portionsförpackade fitnessmåltider med hög proteinhalt och lågt kaloriinnehåll, perfekt för dig som vill hålla formen!

  • Från 35 g protein och mindre än 370 kcal per portion
  • Kolhydrater med lågt GI
  • Innehåller nyttigt omättat fett
  • Minst 200 g magert kött per portion
  • Naturligt hög koncentration av vitaminer och mineraler
  • Inga konstgjorda tillsatser
  • Inga konserveringsmedel
  • Vakuumförpackad, behöver ej kylförvaras

Söker du ett smidigt alternativ på lunchtallriken eller middagsbordet? Eftersträvar du en kost med högt proteininnehåll och låg fetthalt? Performance Meal har allt du söker. Och lite till!

Näringssammansättningen i varje portionsförpackning är omsorgsfullt komponerad med hänsyn till den absolut senaste forskningen på nutritionsområdet. Forskningen är i det närmaste enhällig och visar tydligt att en proteinrik diet främjar en snygg och hälsosam kroppssammansättning samtidigt som det gynnar prestation och återhämtning.

Varför Performance Meal?
Det är särskilt viktigt att fylla på trötta muskler med kvalitativ näring efter fysisk aktivitet för att snabbt bryta de katabola processer som träningen satt igång. Ett högt proteinintag i detta skeende påskyndar återhämtningen och stimulerar muskeltillväxten.

Vilka passar Performance Meal för?
De dietister som i samråd utvecklat denna produkt har sett till att formulan är adaptiv och passar utövare av flera idrotter. Performance Meals kan med fördel ätas av allt från fotbollsspelare till bodybuilders.

Inga konserveringsmedel och behöver inte kylförvaras, hur går det till?
Performance Meal är vakuumförpackade i påsar av hållbar och värmebeständig plast som tål att värmas i mikrovågsugn. Då innehållet är förpackat i en helt syrefri miljö behöver förpackningarna inte kylförvaras innan öppning. Performance Meal kan förvaras och användas på samma sätt som vanliga konserver.

Hur tillreder man Performance Meal?
Värm portionspåsen på högsta effekt i mikrovågsugnen i ca 2,5 minuter. Den slutna upphettningen skapar en förångningsprocess inuti påsen som effektivt värmer upp och tillagar innehållet utan något som helst näringsbortfall.

Hur länge håller Performance Meal?
Bäst före datum är 12 månader från produktionsdatum, då detta kan variera beroende på order.