Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-50%
rabatt
<
>
Art.nr. SA000370

Omega-3 BIG BUY, 540 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


299:-594:-
Pris per kg: 393.94:-

Delbetala

59:-/mån


BIG BUY: 6 x Omega-3, 90 caps.

Köp fler spara mer, generös volymrabatt för dig som gör stora inköp! Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

Läs mer om produkten här:


Omega-3, 90 kapslar, 1000 mg

Star Nutritions Omega-3 utvinns ur fet fisk som levt i kallt och rent vatten. De fleromättade fettsyrorna som finns i fisk måste intas via kosten då de inte kan bildas i kroppen.

 • 1000 mg koncentrerad fiskolja.
 • Dokumenterade effekter.
 • Innehållet kommer från kontrollerade fiskevatten. 

Omega-3 har många väldokumenterade hälso- effekter på hjärt-, kärlsystemet samt för hjärnan och nervsystemet. De marina omega-3 fetterna har bättre effekt än vegetabiliska alternativ.

Omega-3 är en gemensam beteckning på en typ långkedjade, omättade fettsyror från fisk som är speciellt förmånliga för hälsan. De viktigaste omega-3 fettsyrorna kallas EPA och DHA. Varje kapsel Omega-3 Regular innehåller 1000 mg koncentrerad fiskolja med 30% EPA och DHA. De allra flesta får i sig allt för lite omega-3 genom vanligt kosthåll (äter för lite fisk) och behöver därför ett tillskott.

Star Nutrition Omega-3 innehåller INTE fisk från hotade (rödlistade) fiskarter och inte heller olja från fisk som fiskats i de så omstridda vattnen utanför den Marockanska kusten (Västsahara).

 

Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger per dag direkt före måltid måltid.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

 • Ingår: 6 st. Omega-3, 90 kapslar, 1000 mg (Artnr. 636)
 • Omdömen

  Antal 10 st
  Kundbetyg
  Lämna omdöme
  Kundbetyg
  Bästa omega 3 som finns på marknaden med tanke på priset. Har ätit dessa över 14 år nästan regelbundet ger otroligt bra effekt. (från star nutrition )Provat dyrare från hälsokost boden som skulle vara bättre, men märkte snabbt skillnaden. Denna produkt passar mig ypperligt!
  Kundbetyg
  Har bara bra att säga om denna produkt..
  Kundbetyg
  mycket bra.

  Andra köpte även

  Orange-C BIG BUY, 240 tabs
  Orange-C BIG BUY, 240 tabs

  12 x Orange-C, 20 tabs: Brustabletter med 1000 mg Vitamin C, en essentiell vitamin som måste tillföras via kosten då kroppen saknar förmåga att lagra den! Apelsinsmak!

  Nu: 199:-
  Ord. pris 228:-