Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 3857r

Mutant Mass


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 29.26:-

Delbetala


 

 
Gainer of the Year 2013
Gainer of the Year 2012

Mutant Mass är den ultimata viktökningsprodukten designad för dem som tränar hårt och har svårt att gå upp i vikt. Mutant Mass är packad med näring och energin du behöver för att snabbt på upp i vikt och bygga muskelmassa!

  • 18 gram bra fetter: LipoTherm®
  • Energigivande MCT fett
  • 52 g fullvärdigt protein
  • Naturligt hög koncentration BCAA och EAA
  • Nyttiga kostfibrer
  • 3:1 fördelning mellan kolhydrater och protein 

Mutant Mass är gainern som ger extrema resulat. Med hela 52 g protein, 18 g kvalitativt fett och över 1000 kalorier per servering är Mutant Mass en äkta hardgainer, perfekt för atleten som söker maximal ökning av vikt- och muskelmassa.

Denna gainer rekommenderas för dig som har svårt att gå upp i vikt, samt för dig som är inne i en intensiv uppbyggnadsperiod och behöver ett praktiskt komplement att höja ditt näringsintag med. 

Doseringsanvisning: Blanda 1 servering, 4 skopor (260 g), med 6-7dl vatten eller mjölk. Detta tillskott är väldigt energitätt så börja gärna med halva doseringar och öka gradvis för att avgöra ditt individuella behov. Intag mellan måltider och/eller efter träning, 1-2 gånger dagligen.

Antal doseringar per förpackning:

2.2 kg = Ca 9 doseringer vid min. dosering

6.8 kg = Ca 26 doseringer vid min. dosering

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

Omdömen

Antal 232 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Har alltid haft problem med att gå upp i vikt jag vägde 53 kg i Januari, och nu väger jag 60 kg har druckit mutant mass efter varje träningspass och det har verkligen gjort resultat! och nu är min mutant mass slut så jag skall passa på nu när det är rea!
Kundbetyg
Har tränat i 4veckor nu 5 dagar i veckan och gått upp 5kg, har inte fått något fett alls på magen jag har bara ''bubblat'' upp lite på armarna och ser lite större ut men sålänge man tränar hårt så blir man inte tjock !
Kundbetyg
Primära kriterier: För en gångs skull går jag stadigt upp! Tar två skopor(halv portion) efter träning när jag kommer hem på EM och två skopor på morgon efter sömn, samt sen frukost. I slutet på passet(innan denna) tar jag mutan rehab. Totalt adderat 1360 kalorier per träningsdag. Vilket som sagt gav mig resultat. Jag är en sån där som ''äter hur mycket som helst och går aldrig upp'' - person. Dock är väll det här med 1000 kalorier per portion lite kass marknadsföring,. En portion fyller typ en shaker på 700 ml till 75 %... Mena, med den mängden har väll nästan alla gainers upp mot de här kalorierna... Med det vill jag ha sagt att produkten är inte magisk. Varje portion är enorm och påsen räcker därefter. Sekundära kriteriet: Strawberry - banana. Smakar typ bröd eller havregryn, men vem bryr sig. Vill jag ha något gott äter jag mat inte pulver... Förvånande lättlösligt så det är ju bekvämt.

Andra köpte även

2 x Omega-3, 90 caps
2 x Omega-3, 90 caps

2 x Omega-3 - Kapslar med nyttigt fleromättat fett från fiskolja! Star Nutritions Omega-3 har en hög koncentration av de essentiella långkedjade fettsyrorna EPA och DHA!

Nu: 99:-
Ord. pris 198:-

Instagram

#mutantmass