Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 3857r

Mutant Mass


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 29.26:-

Delbetala


 

 
Gainer of the Year 2013
Gainer of the Year 2012

Mutant Mass är den ultimata viktökningsprodukten designad för dem som tränar hårt och har svårt att gå upp i vikt. Mutant Mass är packad med näring och energin du behöver för att snabbt på upp i vikt och bygga muskelmassa!

  • 18 gram bra fetter: LipoTherm®
  • Energigivande MCT fett
  • 52 g fullvärdigt protein
  • Naturligt hög koncentration BCAA och EAA
  • Nyttiga kostfibrer
  • 3:1 fördelning mellan kolhydrater och protein 

I en vetenskaplig undersökning från 2002 framgår det att ett intag av ett näringstillskott, motsvarande 2 serveringar Mutant Mass dagligen, i snitt leder till en fettfri ökning av kroppsmassa på 2,9 kg över 8-veckorsperiod!

Stärkta av dessa forskningsrön gick PVL's vetenskapsmän in i labbet. Efter 2 års intensivt produktutvecklande presenterade de Mutant Mass, den perfekta blandningen av både makro- och mikronutrienter samt tillväxtstimulerande biingredienser!

För att fastställa effektiviteten i Mutant Mass har vetenskapsmännen under hela utvecklingsprocessen testat sina olika formulas på elitidrottare inom såväl bodybuilding som fitness och kraftsport. Slutresultatet blev häpnadsväckande! När all data sammanställts från testerna av den slutgiltiga produkten konstaterades följande: De personer som under testperioden dagligen konsumerade 1 full servering Mutant Mass, utöver sin vanliga kost samtidigt som de tränade, ökade sin fettfria kroppsmassa (FFM) med hela 2 kg på så lite som 10 dagar. 92% av testdeltagarna kunde under samma tidsperiod uppvisa betydande ökningar i både biceps- och bröstomfång samtidigt som de vittnade om kraftigt förbättrade energinivåer.

Doseringsinstruktioner: Blanda 1 servering, 4 skopor (260 g), med 6-7dl vatten eller mjölk. Detta tillskott är väldigt energitätt så börja gärna med halva doseringar och öka gradvis för att avgöra ditt individuella behov. Intag mellan måltider och/eller efter träning, 1-2 gånger dagligen.

Allergiinformation: Innehåller mjölk, vete (gluten), soja och ägg. Tillverkas i lokaler som även hanterar jordnötter, nötter, selleri och sulfit.

Infromation: Detta är ett pulver av protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler för viktökning.

Referens: Rozenek R, Ward P, Long S, Garhammer J. (2002). Effects of high-calorie supplements on body composition and muscular strength following resistance training. J Sports Med Phys Fitness, 42, 340-347.


Omdömen

Antal 218 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Har bulkat under vintern och en 3400 kcal bulk klarar jag helt enkelt inte utan flytande näring. Har under fyra månader gått igenom lika många säckar mutant mass och har gått upp ca. 8 kg. Jag uppskattar att åtminstone hälften är fettfri massa, tack vare hård styrketräning 5 dagar i veckan. Några kilo mutant mass till blir det innan det är dags att bli fin inför sommaren! Har inte haft några som helst problem bortsett från att det i en säck fanns ''sockerkristaller'' som knastrade fint mellan tänderna om jag inte lät shakern vila några minuter. Triple Chocolate är riktigt bra när man vant sig vid sockersmaken!
Kundbetyg
Du kommer bygga på 100%
Kundbetyg
Köpte den igår, Cookies and Cream, väldigt söt, speciellt med mjölk(3%), substansen blir även jävligt tjock och jag orkade knappt dricka hälften pga sötman. Drack ännu en 4scoop portion idag efter gymmet, blandade med vatten och förväntade mig världens helvetiska äckliga smak men det var tamigfan gott! Även lätt o dricka. Återkommer om 5-6 veckor igen för ett vikt/resultatomdöme. 4/5 hantlar för smaken med vatten får den av mig, 4:a pga för söt med mjölk då jag alltid(!) tar mina shakes med mjölk.

Andra köpte även

Become a Mutant pack!
Become a Mutant pack!

Become a Mutant pack - Skräddarsytt paket av Mutants topprodukter till ett stenhårt pris för dig som vill bli riktigt grov!

Nu: 1199:-
Ord. pris 1506:-

Instagram

#mutantmass