Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 3857r

Mutant Mass


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 43.38:-

Delbetala


 

 
Gainer of the Year 2013
Gainer of the Year 2012

Mutant Mass är den ultimata viktökningsprodukten designad för dem som tränar hårt och har svårt att gå upp i vikt. Mutant Mass är packad med näring och energin du behöver för att snabbt på upp i vikt och bygga muskelmassa!

  • 18 gram bra fetter: LipoTherm®
  • Energigivande MCT fett
  • 52 g fullvärdigt protein
  • Naturligt hög koncentration BCAA och EAA
  • Nyttiga kostfibrer
  • 3:1 fördelning mellan kolhydrater och protein 

I en vetenskaplig undersökning från 2002 framgår det att ett intag av ett näringstillskott, motsvarande 2 serveringar Mutant Mass dagligen, i snitt leder till en fettfri ökning av kroppsmassa på 2,9 kg över 8-veckorsperiod!

Stärkta av dessa forskningsrön gick PVL's vetenskapsmän in i labbet. Efter 2 års intensivt produktutvecklande presenterade de Mutant Mass, den perfekta blandningen av både makro- och mikronutrienter samt tillväxtstimulerande biingredienser!

För att fastställa effektiviteten i Mutant Mass har vetenskapsmännen under hela utvecklingsprocessen testat sina olika formulas på elitidrottare inom såväl bodybuilding som fitness och kraftsport. Slutresultatet blev häpnadsväckande! När all data sammanställts från testerna av den slutgiltiga produkten konstaterades följande: De personer som under testperioden dagligen konsumerade 1 full servering Mutant Mass, utöver sin vanliga kost samtidigt som de tränade, ökade sin fettfria kroppsmassa (FFM) med hela 2 kg på så lite som 10 dagar. 92% av testdeltagarna kunde under samma tidsperiod uppvisa betydande ökningar i både biceps- och bröstomfång samtidigt som de vittnade om kraftigt förbättrade energinivåer.

Doseringsinstruktioner: Blanda 1 servering, 4 skopor (260 g), med 6-7dl vatten eller mjölk. Detta tillskott är väldigt energitätt så börja gärna med halva doseringar och öka gradvis för att avgöra ditt individuella behov. Intag mellan måltider och/eller efter träning, 1-2 gånger dagligen.

Allergiinformation: Innehåller mjölk, vete (gluten), soja och ägg. Tillverkas i lokaler som även hanterar jordnötter, nötter, selleri och sulfit.

Infromation: Detta är ett pulver av protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler för viktökning.

Referens: Rozenek R, Ward P, Long S, Garhammer J. (2002). Effects of high-calorie supplements on body composition and muscular strength following resistance training. J Sports Med Phys Fitness, 42, 340-347.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 207 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Sjukt bra! är otroligt nöjd!:) ska beställa min 3e nu:) jag började dricka mass i början av min träning, nu kommer massa fram till mig och säger att jag blivit större:)
Kundbetyg
Precis beställt min 5:e 6,8kg säck med Tripple Chocolate. Har lagt på mig ca 9,5 kg på 5 månader men tror hade kunnat gå upp betydligt mycket mer om jag hade mosat i mig fler shakes. Till saken hör att jag har alltid haft extremt svårt för att gå upp i vikt och har alltid varit väldigt smal. Jag har testat mängder av olika gainers men det är bara Mutant som levererat ordentligt. Självklart blir en hel del av vikten till bukfett men det skiter jag i. Jag har lagt på mig bra med muskler också och ökat mycket i styrka. Den enda varningen jag har angående Mutant är att det inte är snällt mot magen i början. Vänj magen med små portioner och öka gradvis, eller förbered dig på att fisa ut rövhålet och ha ett par extra kallingar i fickan vart du än går.
Kundbetyg
Triple choco är oslagbar - vilket grym treat efter träningen. Kör en efter träning och en till frukost med en frukt. KING!

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#mutantmass