Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 3857r

Mutant Mass


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 43.38:-

Delbetala


 

 
Gainer of the Year 2013
Gainer of the Year 2012

Mutant Mass är den ultimata viktökningsprodukten designad för dem som tränar hårt och har svårt att gå upp i vikt. Mutant Mass är packad med näring och energin du behöver för att snabbt på upp i vikt och bygga muskelmassa!

  • 18 gram bra fetter: LipoTherm®
  • Energigivande MCT fett
  • 52 g fullvärdigt protein
  • Naturligt hög koncentration BCAA och EAA
  • Nyttiga kostfibrer
  • 3:1 fördelning mellan kolhydrater och protein 

Mutant Mass är gainern som ger extrema resulat. Med hela 52 g protein, 18 g kvalitativt fett och över 1000 kalorier per servering är Mutant Mass en äkta hardgainer, perfekt för atleten som söker maximal ökning av vikt- och muskelmassa.

Denna gainer rekommenderas för dig som har svårt att gå upp i vikt, samt för dig som är inne i en intensiv uppbyggnadsperiod och behöver ett praktiskt komplement att höja ditt näringsintag med. 

Doseringsanvisning: Blanda 1 servering, 4 skopor (260 g), med 6-7dl vatten eller mjölk. Detta tillskott är väldigt energitätt så börja gärna med halva doseringar och öka gradvis för att avgöra ditt individuella behov. Intag mellan måltider och/eller efter träning, 1-2 gånger dagligen.

Antal doseringar per förpackning:

2.2 kg = Ca 9 doseringer vid min. dosering

6.8 kg = Ca 26 doseringer vid min. dosering

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

Omdömen

Antal 243 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Fungerade sjukt bra för mig. Tränar 7ggr/veckan och äter bra mat och tar 2 skopor av mutant mass direkt efter min träning. Vägde mig precis före jag började använda mutant mass (77,4kg) start vikt gick upp till 81,4kg på 1 månad. Smaken 3/5 körde på Strawberry Banana helt ok!
Kundbetyg
En produkt som verkligen fungerar. Ätit denna efter varje träning i snart 3 månader. Tränar ca 3 gånger i veckan och gått upp flertal kg och ökat i muskelmassa. Man blir otroligt risig i magen. Aldrig tidigare vägt så mycket som nu o har vara några kg kvar till mål nr ett.
Kundbetyg
Det märks på stan, oså, att jag har blivit fetare, oså, Jaa.. men bubben har blivit muskulösare o jag bara fetare oså. Jag vill ha! Vill vara fet, så jag vill HAA osåååå

Andra köpte även

Become a Mutant pack!
Become a Mutant pack!

Become a Mutant pack - Skräddarsytt paket av Mutants topprodukter till ett stenhårt pris för dig som vill bli riktigt grov!

Nu: 1199:-
Ord. pris 1506:-

Instagram

#mutantmass