Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning


Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 3857r

Mutant Mass


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 43.38:-

Delbetala


 

 
Gainer of the Year 2013
Gainer of the Year 2012

Mutant Mass är den ultimata viktökningsprodukten designad för dem som tränar hårt och har svårt att gå upp i vikt. Mutant Mass är packad med näring och energin du behöver för att snabbt på upp i vikt och bygga muskelmassa!

  • 18 gram bra fetter: LipoTherm®
  • Energigivande MCT fett
  • 52 g fullvärdigt protein
  • Naturligt hög koncentration BCAA och EAA
  • Nyttiga kostfibrer
  • 3:1 fördelning mellan kolhydrater och protein 

I en vetenskaplig undersökning från 2002 framgår det att ett intag av ett näringstillskott, motsvarande 2 serveringar Mutant Mass dagligen, i snitt leder till en fettfri ökning av kroppsmassa på 2,9 kg över 8-veckorsperiod!

Stärkta av dessa forskningsrön gick PVL's vetenskapsmän in i labbet. Efter 2 års intensivt produktutvecklande presenterade de Mutant Mass, den perfekta blandningen av både makro- och mikronutrienter samt tillväxtstimulerande biingredienser!

För att fastställa effektiviteten i Mutant Mass har vetenskapsmännen under hela utvecklingsprocessen testat sina olika formulas på elitidrottare inom såväl bodybuilding som fitness och kraftsport. Slutresultatet blev häpnadsväckande! När all data sammanställts från testerna av den slutgiltiga produkten konstaterades följande: De personer som under testperioden dagligen konsumerade 1 full servering Mutant Mass, utöver sin vanliga kost samtidigt som de tränade, ökade sin fettfria kroppsmassa (FFM) med hela 2 kg på så lite som 10 dagar. 92% av testdeltagarna kunde under samma tidsperiod uppvisa betydande ökningar i både biceps- och bröstomfång samtidigt som de vittnade om kraftigt förbättrade energinivåer.

Doseringsinstruktioner: Blanda 1 servering, 4 skopor (260 g), med 6-7dl vatten eller mjölk. Detta tillskott är väldigt energitätt så börja gärna med halva doseringar och öka gradvis för att avgöra ditt individuella behov. Intag mellan måltider och/eller efter träning, 1-2 gånger dagligen.

Allergiinformation: Innehåller mjölk, vete (gluten), soja och ägg. Tillverkas i lokaler som även hanterar jordnötter, nötter, selleri och sulfit.

Infromation: Detta är ett pulver av protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler för viktökning.

Referens: Rozenek R, Ward P, Long S, Garhammer J. (2002). Effects of high-calorie supplements on body composition and muscular strength following resistance training. J Sports Med Phys Fitness, 42, 340-347.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 187 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Högsta betyg, men inte på smaken hazelnut/chokolate..
Kundbetyg
Grym smak, Dock borde dom ta bort sockret i den eller minska det. Överlag en bra gainer!
Kundbetyg
Alltid haft extremt svårt att gå upp i vikt. Är 180 cm och började på 68 kg. Tryckt i mig en säck och plusat 2.1 kg. Precis påbörjat säck 2 av Tripple Chocolate. Löser sig dåligt i mjölk men riktigt bra i vatten. Rekommenderas starkt till alla andra tunnisar.

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#mutantmass