Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 1 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Testade en månad, fungerade inte på mig. Är nog så att det beror på person till person, men jag säger lägg pengarna på nått annat.
Kundbetyg
DAA (D-Aspartic Acid), 250 g
Vet att vissa studier visar på annat, men personliga upplevelser tyder på ökade nivåer av testosteron. Märks kanske mest i form av mer agressivitet - lättretlig osv. Upplever återhämtningen som snabbare också.
Kundbetyg
DAA (D-Aspartic Acid), 250 g
bästa daa produkt på marknaden och väldigt bra pris,bra effekt på alla plan,ökad styrka,libido och vikt upgång,men min upfattning är att det funkar bäst på människor över 25

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Only One Advanced+ BIG BUY, 180 tabs
Only One Advanced+ BIG BUY, 180 tabs

6 x Only One Advanced+, 30 tabs: En tablett om dagen kompletterar kosten med viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter!

Nu: 398:-
Ord. pris 594:-

<
>

D-Aspartic Acid BIG BUY, 1 kg

27%
rabatt
699:-956:-
X


Pris per kg: 699:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Art nr.: SETMBDAA
BiG BUY:  4 x D-Aspartic Acid, 250 g.

Köp fler - spara mer! En generös volymrabatt för dig som gör stora inköp. Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

Läs mer om produkten här:


DAA (D-Aspartic Acid), 250 g

D-asparaginsyra (DAA) boostar nivåerna av testosteron och luteiniserande hormon (LH). Star Nutritions DAA kommer i lättdoserad och effektiv pulverform.

Det har länge varit känt att aminosyran D-asparaginsyra spelar en viktig roll för bevarande av normal testosteron- och LH-produktion. Fullgoda nivåer av testosteron och LH är avgörande för maximala träningsresultat och effektiv muskeltillväxt.

Star Nutritions DAA har följande fördelar:

  • Helt biologiskt tillgängligt.
  • Kan ha en muskelökande effekt.
  • Kan öka det naturliga testosteronvärdet i kroppen.
  • Lättdoserat och effektivt.
  • Kan kombineras med alla övriga tillskott.
  • Består till 100% av D-asparaginsyra i pulverform.

Doseringsanvisning: 1,6 g (1/4 skopa) två gånger per dag. Dela upp doseringen på två tillfällen (morgon och kväll före sänggående). Blanda pulvret med vatten och inta på tom mage.

Daglig dos: 3,2 g (1/2 skopa). Förpackningen innehåller doseringsskopa. Varje dosering = 0,25 skopa. Förpackningen innehåller 156 doseringar/78 dagars bruk.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej användas som alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade doseringen bör ej överskridas. Håll utom räckhåll för små barn.

*The role and molecular mechanism of D-aspartic acid in the release and synthesis of LH and testosterone in humans and rats
Enza Topo, Andrea Soricelli, Antimo D'Aniello, Salvatore Ronsini, and Gemma D'Aniello.