Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 2 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Körde med aminosyran samt Duzixon (samt ZMA zink-kapslar från chained nutrition över natten) och har märkt tydliga resultat i både återhämtning,muskelökning samt styrka! Rekomenderas!
Kundbetyg
Utmärkta produkter!
Kundbetyg
Animus, 600 g
Wilderberry är mycket god, jag tar halva dosen 1,5 skops. Har fått en del bristningar vill undvika att de växereller förvärras. Vart sert man utgångsdatumet på burken? Jag letar förgäves utan några resultat. Tacksam för svar.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Fler bra alternativ

BMR Angel Stack!
BMR Angel Stack!

ANGEL STACK: Sätt ihop ett individuellt anpassat paket med BMR-produkter, välj ut ditt favoritalternativ i 3 separata steg!

Nu: 959:-
Ord. pris 1202:-

Instagram

#bmrbeaststack!

<
>

BMR Beast Stack!

20%
rabatt
959:-1202:-
X


Pris per kg: 1056.17:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:
Tillfälligt slut

BEAST STACK: Sätt ihop ett individuellt anpassat paket med BMR-produkter, välj ut ditt favoritalternativ i 3 separata steg!

Välj 1 produkt i varje steg:

Steg 1

 • 1 x Protelux 360, 908 g – Välsmakande pulver med protein från 6 olika källor!
 • 1 x Duramax Amino, 405 g – Optimerat aminosyrakomplex med svårslagen smak!

Steg 2

 • 1 x Animus, 600 g - Kraftfull, god och vetenskapligt doserad PWO!
 • 1 x Tartarus, 60 caps – Viktminskningstillskott med flera fettförbrännande komponenter!
 • 1 x Duzixon, 180 caps – Mångfacetterad testosteronbooster!
 • 1 x Remed-X, 120 caps - Ört- och mineralbaserat tillskott för lindring av ledbesvär!
 • 1 x Somatrix, 120 caps - Revolutionerande produkt som optimerar och förstärker den naturliga produktionen av kroppens mest kraftfulla hormoner!

Steg 3

 • 1 x Shaker + 1 x T-shirt – Shaker + snygg t-shirt eller linne för rätt look på gymmet!
   

Läs mer om produkterna här:


Duzixon, 180 caps

 
Muscle Builder of the Year 2013
 
Muscle Builder
of the Year 2012

Duzixon från BMR är en testosteronbooster som ökar och optimerar dina hormonnivåer samt muskelstyrka, muskelstorlek, potens och uthållighet!

 • Ört och mineralbaserat kosttillskott.
 • Fri från pro-hormoner.
 • Stimulerar testosteronproduktionen
 • Dokumenterat säker och effektiv.

DUZIXON är ett ört, mineral- och aminosyrabaserat kosttillskott som är helt fri från hormoner, pro-hormoner och andra förbjudna ämnen och är därför ett kosttillskott som säkert kan användas av alla, inklusive testade atleter.

DUZIXON är så potent att enbart en av dess kraftfulla ingredienser har visats sig öka testosteronet med 42 % och luteiniserande hormon (LH) med 33 % i en klinisk studie gjord på unga friska män.1

DUZIXON är resultatet av ett samarbete mellan BMR Sports Nutrition och forskare från både Harvard och MIT.

Doseringsanvisning: 3 kapslar 2 ggr/dag (doseringen bör ej överskridas). Skall intas på både träningsdagar och träningsfria dagar. Förslagsvis tar du 3 kapslar när du vaknar på morgonen, innan frukost, och tre tabletter innan du går och lägger dig på kvällen.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 


DUZIXON är en säker, effektiv och helt naturlig ökare av både fritt testosteron och totalt testosteron utan några negativa fysiologiska bieffekter. Denna produkt skall endast användas av män över 18år.


1. Topo E, Soricelli A, et al. The role and molecular mechanism of D-aspartic acid in the release and synthesis of LH and testosterone in humans and rats. Reprod Biol Endocrinol, 2009 Oct 27;7:120.        Muscle Builder Of The Year 2011

 


Protelux 360

Protelux 360° består enbart av de bästa proteinkällorna som tillsammans bildar ett unikt tidsutsöndrat protein med högsta möjliga biologiska värde (proteintillgänglighet).

 • Sex högkvalitativa proteinkällor.
 • Innehåller vassleproteinisolat & micellärt kasein.
 • Elva gram EAA per servering.
 • Hög proteinhalt (82%) och lågt fett- och kolhydratinnehåll.
 • Inget tillsatt socker.
 
Den tidsutsöndrade formulan i Protelux 360° gör att proteinet passar alla tider på dygnet. Oavsett om du vill ha en ett tillskott av protein till frukosten, som mellanmål, innan/efter träning eller som kvällsmål så passar Protelux 360° perfekt. Enklare kan det inte bli!
 
Protelux 360° har ett proteininnehåll på hela 82% och ett lågt fett- och kolhydratinnehåll. Detta gör att Protelux 360° med fördel kan användas för att öka i muskelmassa, gå ner i fettvikt eller för att upprätthålla en sund livsstil.
 
Alla proteinsorter har sina unika egenskaper och fördelar. För att dra nytta av varje proteins fördel har BMR Sports Nutrition framställt ett tillskott med flera olika proteinformer. Borta är de dagar då du måste hålla reda på vilket protein du ska ta och när. Protelux 360° fungerar perfekt oavsett situation och tidpunkt på dygnet.
 
Protelux 360° består av följande proteinkällor:
 
Vassleproteinisolat, vassleproteinkoncentrat, vassleproteinhydroisolat och äggalbumin (äggprotein) - Dessa protein står tillsammans för den snabba inlagringen av aminosyror i musklerna. Vassle är anabolt (uppbyggande) och äggalbumin är ett högkvalitativt protein fyllt med antioxidanter.
 
Kalciumkaseinatisolat och micellärt kasein - Kaseinproteinerna står tillsammans för en långsam utsöndring av aminosyror och detta gör kasein kraftigt antikatabolt (det förhindrar muskelnedbrytning). Kasein är även mättande vilket är eftertraktat på en diet då kaloriintaget begränsas.
 
Doseringsinstruktioner: 1,5 skopa (skopan ligger i förpackningen) = 30 g pulver (25 g protein).
Blanda med 2-3 dl vatten eller minimjölk i en shaker. Skaka tills allt pulver löst sig.  Intag 2-3 portioner per dag eller som rekommenderat av din dietist.

Allergiinformation: Produkten är framställd där bearbetning av mjölk, soja, skaldjur, ägg, nötter och vete sker.

Information: Detta är ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten.


BMR Shaker

Marknadens snabbast växande varumärke BMR lanserar äntligen sin egna shaker! Snygg Svart 700 ml Shaker med BMR logga på shaker och på skruvlocket.


Tartarus, 60 caps

Fat Burner of the Year

Tartarus – Den perfekta fettförbrännaren för alla som vill optimera sin fettförbränning och gå ned i onödig vätskevikt. Tartarus är fettförbrännande, vätskedrivande och ger energi.

 • Effektiv fettförbränning
 • Kraftig energiboost
 • Naturligt vätskedrivande
 • Motverkar muskelnedbrytning

Tartarus är resultatet av ett samarbete mellan BMR Sports Nutrition och forskare från både Harvard och MIT. Produkten innehåller en mängd effektiva fettförbrännande och energigivande komponenter.

Grönt te-extrakt
Forskning visar att grönt te kraftigt höjer energiförbrukningen i kroppen vilket leder till ökad fettförbränning. Grönt te har även vistas sig kunna reglera glukosnivåerna samt har aptithämmande effekter. Det innehåller även epigallocatechingallat (EGCG), en stark antioxidant som hjälper till att stärka immunförsvaret.

Koffein
Som stimulant av det centrala nervsystemet ger koffein en ökad energiförbrukning och hjälper till att bryta ner fett från fettcellerna vilket leder till ökad fettförbränning. Koffein gör dig även piggare.

Hallonketoner
Hallonketon återfinns naturligt i hallon och är det ämne som ger bäret dess färg och lukt. Kemiskt sett är hallonketon väldigt snarlikt det förbränningsstimulerande ämnet capsicum som naturligt återfinns i bland annat cayenne- och chilipeppar. Hallonketon reglerar adiponectinet, ett protein som styr omsättningen av glukos och fett i kroppen. Hallonketonerna frigör inlagrat kroppsfett så det kan användas som energigivande bränsle i musklerna.

Rosenrot
Rosenrot är en så kallad adaptogen - ett ämne som påverkar nervsystemet. Alla adaptogener har egenskaper som kan anpassa kroppen för en ökad mental och/eller fysisk belastning. Kunskapen kring och användandet av adaptogener går tillbaka flera tusen år i tiden.

Doseringsinstruktioner: Tag 1-2 kapslar per intag 1-2 gånger dagligen, förslagsvis innan frukost och/eller 30 minuter innan träning. Överskrid aldrig 2 kapslar per 24-timmarsperiod och undvik intag sent på kvällen. Börja med en låg dosering och öka sedan efter behöv för att hitta rätt nivå för dig.

Information: Använd ej under graviditet eller amning. Produkten har hög koffeinhalt. Innehåller 160 mg koffein/kapsel. Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.


Duramax Amino, 405 g

Äntligen en produkt för dig som vägrar kompromissa! B.M.R Sports Nutrition presenterar stolt DURAMAX AMINO, ett kosttillskott som kommer att ta din träning till nya höjder.

 

Med DURAMAX AMINO kommer du att:

 • Höja din prestationsförmåga under träning
 • Hålla dig antikatabol under träning
 • Förkorta återhämtningstiden
 • Optimera ditt näringsupptag direkt efter träning
 • Optimera din återhämtning
 • Maximera muskeltillväxten och dina träningsresultat

DURAMAX AMINO är stimulantfri och innehåller inga kolhydrater eller kalorier.

Vare sig du lyfter vikter i gymmet eller tränar triatlhon är B.M.R’s nya produkt den ultimata under- träning produkten. DURAMAX AMINO’s unika sammansättning är framtagen  för att ge dig en snabb  effekt när du behöver det som mest, under träning. Innan B.M.R skapade den här produkten lyssnade B.M.R noga på elitidrottare i olika grenar vad de saknar i B.M.R’s sortiment. Alla var eniga om att de ville ha en produkt som innehåller endast de bästa och nödvändigaste ingredienserna som ska nå ut till blodomloppet på kortast möjliga tid utan att upptaget störs av andra onödiga substanser. Det här lät logiskt med tanke på att vår kropp inte har någon mekanism som sorterar och tar upp de mest effektiva och anabola substanserna i samband med tillförsel av blandade näringskällor. Risken finns att kroppen tar upp de substanser som når ut först till våra celler vare sig de är bra eller dåliga, och de som vår kropp verkligen behöver hamnar i avföringen. 

Andra krav de hade var:

 • ”Produkten ska även smaka bra, eftersom vi vill njuta av drinken  medan vi tränar”
 • ”Den ska inte innehålla några kolhydrater eller centralstimulerande ämnen då vi får tillräckligt av de i våra PWO’s”

BMR lade fram sina atleters önskemål till sina forskare och produktutvecklare. Efter månader av tester av olika formuleringar presenterades DURAMAX AMINO. Samtliga testpersoner  var lyriska. Effekten, pumpen, återhämtningen och muskeltillväxten de kände under tiden de tog DURAMAX AMINO var fantastisk.

B.M.R vände sig då tillbaka till sina forskare och produktutvecklare för att de ville gärna ha ett svar på varför våra atleter var så nöjda med DURAMAX AMINO. De  förklarade för oss; Hjärtat är kroppens viktigaste muskel och hjärtats uppgift är att pumpa och driva blodet genom blodkärlen i lilla och stora kretsloppet. Under ett dygn slår hjärtat mer än 100 000 gånger. När man tränar börjar hjärtat slå hårdare och mer blod pumpas ut i den tränade muskeln då blodkärlen vidgas för att underlätta blodflödet till skelettmusklerna. Det är detta som vi erfar och kallar för “pump” på gymmet.

Blodet transporterar näring från mag- och tarmkanalen och syre från lungorna till cellerna i våra muskler. Om vi dricker vatten som inte innehåller någon näring  eller kosttillskott med fel sammansatta ingredienser så betyder det att våra muskler får fel eller ingen näring och vi hamnar i en så kallad katabol nedbrytnings fas. Att vänta tills vi är färdiga med vår träning för ta en återhämtningsdrink kommer tyvärr att vara för sent då blodet som gav oss den “pumpen” redan har lämnat våra tränade muskler, och den “gainern” som du tar efter träningen kommer att hamna någon annanstans och hela återhämtnings- och muskeltillväxtprocessen kommer att saktas ner.

Det som gör DURAMAX AMINO så pass effektiv är dess unika innehåll som synergiskt  arbetar för att göra din kropp antikatabol samtidigt som det optimerar din proteinsyntes och ger en brutal pump. Detta åstadkommes med hjälp utav en riklig dos aminosyror blandat med en mängd prestationshöjande ämnen.

En portion DURAMAX AMINO innehåller rikliga mängder av L-leucin, L-glycine, L-isoleucin, L-valine, L-citrullin malat, L-glutamin, L-arginine malat, taurin, vitamin B6 samt vitamin B12.

Med sitt kolhydrats- och kalorifria innehåll kan DURAMAX AMINO med fördel användas under diet.

Doseringsinstruktioner: Blanda en portion, 1-2 skopor (13,5g-27g) med 3-4 dl vatten. Intages på tom mage under fysiskt aktivitet eller vid behov under dagen. För maximala resultat ta 2 skopor.

Information: Duramax Amino är ett kosttillskott för vuxna. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost och sund livsföring. Den rekommenderade dygnsdosen (40,5 g dagligen) bör inte överskridas. Ej lämplig för barn, gravida och ammande kvinnor. Förvaras utom räckhåll för små barn.


BMR Tribal T-Shirt

Snygg T-shirt från BMR, grymt tribalmönster ger plagget karaktär! Tillverkad i bomull av högsta kvalitet för bästa passform och svårslagen komfort!

 • 100% bomull
 • Svart med vitt tryck
 • Liten ficka på ena ärmen
 • För första gången tillgänglig för allmänheten

Tidigare har BMR’s snygga kläder enbart varit tillgängliga för deras modeller och sponsrade atleter. Till kundernas stora glädje är de nu för första gången tillgängliga för ALLA hängivna träningsentusiaster! Passar lika bra på gymmet som till vardags!

Storleksguide:

Storlek Längd Bröstvidd
Small 70 cm 54 cm
Medium 72 cm 56 cm
Large 74 cm 58 cm
X-Large 76 cm 60 cm
XX-Large 78 cm 62 cm


Remed-X, 120 caps

Remed-X från BMR är ett ört- och mineralbaserat tillskott med MSM, kondroitin, boswellia och hyaluronsyra för din träning!

 • Endast ingredienser av högsta kvalitet
 • Kombination av 4 verksamma ämnen
 • Ger de cellulära komponenterna i lederna nytt liv

Remed-X kombinerar marknadens 4 mest populära ingredienser som finns i kosttillskott för dina leder. Metylsulfonylmetan (MSM) är en organisk källa till ämnet Svavel vilket är en av de viktigaste byggstenarna för ledbroskens strukturella komponenter (glykosaminolykaner).

Kondroitin är ett näringsämne som återfinns naturligt i såväl brosk som bindväv och bildar tillsammans med just MSM en kraftigt verkande synergi.

Boswellia är en växt som ger stöd till brosket mellan lederna, brosket ger i sin tur stöd till ledernas struktur och stötdämpningsförmåga.

Hyaluronsyra är ett ämne som är naturligt förekommande i mänsklig bindväv där det utgör en väsentlig del av den extracellulära matrisen. Av denna anledning har just hyaluronsyra väldigt snabbt blivit en av de populäraste och mest efterfrågade ingredienserna i produkter för leder och hudvård.

När Remed-X tas som ett dagligt tillskott har dess formula egenskaper som bidrar till att ge de cellulära komponenterna i lederna nytt liv. Remed-X har även berikats med den patenterade piperinformen BioPerine vars förmåga att öka biotillgängligheten av andra näringsämnen förstärker övriga ingrediensers effekt och verkan.

Med Remed-X kan du vara säker på att du ger din kropp den bästa tillgängliga produkten på marknaden!

Rekommenderad dosering: Tag 2 kapslar 2 gånger dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dosering bör ej överskridas.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Denna produkt skall endast användas av personer över 18 år. Produkten är inte ämnad att användas för diagnostisering eller behandling av sjukdom. Förvaras torrt och svalt, väl försluten och utom räckhåll för barn.


Animus, 600 g

Animus är en kraftfull, god och väldoserad PWO från BMR. Innehåller alla viktiga komponenter för ett optimalt träningspass.

 • Ökar styrkan och förbättrar uthålligheten.
 • Förbättrar fokus och ger extra energi.
 • Påskyndar återhämtning.
 • Förbättrar produktion av ATP.
 • Ökar blodflödet och aminosyratransporten till muskelcellerna, vilket leder till ökad proteinsyntes.

Animus är en produkt som verkar på flera plan för att förbättra ditt träningspass: Den ökar styrkan, uthålligheten och pumpen samtidigt som den ökar koncentrationsförmågan.

Animus är resultatet av ett samarbete mellan BMR Sports Nutrition och forskare från både Harvard och MIT. Produkten är unik på så vis att det är en av få PWO:s som innehåller EAA (essentiella aminosyror). Detta ger maximal stimulans av proteinsyntesen och en kraftigt förbättrad återhämtning.

När du en gång tränat med Animus kommer du aldrig vilja träna utan den igen.

Doseringsanvisning: Blanda tre skopor (28,5 g) med 3-4 dl vatten och inta 30-40 minuter innan fysisk aktivitet. För bästa effekt bör intaget göras på tom mage.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten. Hög koffeinhalt (300 mg koffein/dosering)

 


 • Shaker: 1 st. BMR Shaker (Artnr. 9941-014)
 • Steg 1: 1 st. Duramax Amino, 405 g, Peach Fusion (Artnr. 9941-017), eller
       1 st. Duramax Amino, 405 g, Tropical Fruit (Artnr. 9941-018), eller
       1 st. Protelux 360, 908 g, Creamy Chocolate (Artnr. 9941-013) (Tillfälligt slut!), eller
       1 st. Protelux 360, 908 g, Fresh Strawberry (Artnr. 9941-012), eller
       1 st. Protelux 360, 908 g, Vanilla Pear (Artnr. 9941-021)
 • Steg 2: 1 st. Animus, 600 g, Wild Berry (Artnr. 9941-016), eller
       1 st. Duzixon, 180 caps (Artnr. 9941-003), eller
       1 st. Remed-X, 120 caps (Artnr. 9941-024) (Tillfälligt slut!), eller
       1 st. Tartarus, 60 caps (Artnr. 9941-002)