Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 9894-009r

BBQ Sauce, 355 ml


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per l: 138.03:-

Delbetala


BBQ Sauce från Walden Farms är något så unikt som en god och smakrik men helt kalorifri BBQ-sås, finns i fyra olika varianter! Revolutionera dieten med denna smakexplosion!

  • Fri från: Kolhydrater, fett, kalorier och gluten!
  • Full av: Smak, njutning och ett starkt begär efter mer!

Hälsosam mat är ofta förknippad med tråkiga smaker och begränsade variationsmöjligheter, att äta hälsosamt på Waldenvis är varken eller! Njut av en kryddig, söt och god BBQ-sås utan skuldkänslor!

Vanlig BBQ-sås kan innehålla hundratals kalorier från fett och socker per servering. Walden Farms BBQ Sauce smakar precis lika bra men innehåller varken socker, fett eller kalorier!

Finns i fyra olika utföranden:

  • Original
  • Honey
  • Hickory
  • Thick'n Spicy

Serveringsförslag: Använd som sås, glaze eller marinad till din grillade favoriträtt.Växla till Walden Farms produkter och spara in hundratals kalorier, utan uppoffringar! Genom att ersätta vanliga vardagstillbehör med Walden Farms kalorifria alternativ kommer du i snitt minska ditt kaloriintag med 330 kcal per dag. 330 kcal mindre per dag motsvarar en viktnedgång på över 15 kg under ett år!


Enastående smak, inga kalorier – hur fungerar det? Högkoncentrerade extrakt och aromer från noggrant utvalda naturliga råvaror ger alla Walden Farms-produkter sin goda smak och unika karaktär!Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn.


Omdömen

Antal 17 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Köpte hickorysåsen och är positivt överraskad. Riktigt god och förvånad att inte hitta massa kemikalier i ingredienslistan. Va väldigt skeptisk när jag först beställde, men tänkte att det kan va värt att testa, då min PT rekommenderade dem om jag ville ha nån sås till maten.
Kundbetyg
Hickorey Smoked såsen är underbar!andvänder den som dressing till kyckling
Kundbetyg
honeysåsen är underbart god, funkar till allt :)

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look!

Nu: 269:-
Ord. pris 538:-