Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 27 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Thick and spicy är jättegod. Jag håller på att testa mig igenom Walden Farms sortiment och grejen är att man vet aldrig vad man kan vänta sig. Javisst, det är mindre gott än vanliga produkter och sötningsmedlet har en bismak som kan gå igenom, men vissa av deras produkter är suveräna, andra smakar i min mening hemskt. Exempelvis är dijonsenaps-dressingen hemsk och likaså Karamell-dipen, för den konstgjorda smaken går igenom så mycket. Choklad-dippen är däremot himmelsk, för den smakar mest mörk choklad. Enligt mig, då. Kaffemjölken med nötsmak är god i ischoklad, som man ju kan göra med i övrigt bara kakao och cocosfett.
Kundbetyg
Köpte hickory smoked, super god! Lite lös men då blandar jag bara ut den med kvarg eller liknande! Ska pröva nya smaker nu!
Kundbetyg
Dessa är supergoda! Hade inga förväntningar men god vad goda dessa var! Smakar verkligen BBQ och jag som verkligen älskar såser tycker att denna var en riktig hit faktiskt!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

24 x Celsius, 355 ml
24 x Celsius, 355 ml

24 x Celsius - Storpack med superpopulära energidrycken Celsius! Läskande, törstsläckande och energigivande!

Nu: 489:-
Ord. pris 552:-

<
>

BBQ Sauce, 355ml


X


Pris per l: 138.03:-    
Qliro faktura:
Lagerstatus:

Leveranstid:

Art nr.: 9894-009r
BBQ Sauce från Walden Farms är något så unikt som en god och smakrik men helt kalorifri BBQ-sås, finns i fyra olika varianter! Revolutionera dieten med denna smakexplosion!

  • Fri från: Kolhydrater, fett, kalorier och gluten!
  • Full av: Smak, njutning och ett starkt begär efter mer!

Hälsosam mat är ofta förknippad med tråkiga smaker och begränsade variationsmöjligheter, att äta hälsosamt på Waldenvis är varken eller! Njut av en kryddig, söt och god BBQ-sås utan skuldkänslor!

Vanlig BBQ-sås kan innehålla hundratals kalorier från fett och socker per servering. Walden Farms BBQ Sauce smakar precis lika bra men innehåller varken socker, fett eller kalorier!

Finns i fyra olika utföranden:

  • Original
  • Honey
  • Hickory
  • Thick'n Spicy

Serveringsförslag: Använd som sås, glaze eller marinad till din grillade favoriträtt.Växla till Walden Farms produkter och spara in hundratals kalorier, utan uppoffringar! Genom att ersätta vanliga vardagstillbehör med Walden Farms kalorifria alternativ kommer du i snitt minska ditt kaloriintag med 330 kcal per dag. 330 kcal mindre per dag motsvarar en viktnedgång på över 15 kg under ett år!


Enastående smak, inga kalorier – hur fungerar det? Högkoncentrerade extrakt och aromer från noggrant utvalda naturliga råvaror ger alla Walden Farms-produkter sin goda smak och unika karaktär!Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn.