Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod

Omdömen

Antal 24 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Köpte hickory smoked, super god! Lite lös men då blandar jag bara ut den med kvarg eller liknande! Ska pröva nya smaker nu!
Kundbetyg
Dessa är supergoda! Hade inga förväntningar men god vad goda dessa var! Smakar verkligen BBQ och jag som verkligen älskar såser tycker att denna var en riktig hit faktiskt!
Kundbetyg
Tycker att alla smaker är goda! Kombinera detta med diet nudels och kyckling så har du en räddare i nöden vid deff :)

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look! Ripped Hardcore – The Ultimate Fat Destroyer!

Nu: 279:-
Ord. pris 558:-

<
>
Art.nr. 9894-009r

BBQ Sauce, 355 ml


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:



Pris per l: 138.03:-

Delbetala






BBQ Sauce från Walden Farms är något så unikt som en god och smakrik men helt kalorifri BBQ-sås, finns i fyra olika varianter! Revolutionera dieten med denna smakexplosion!

  • Fri från: Kolhydrater, fett, kalorier och gluten!
  • Full av: Smak, njutning och ett starkt begär efter mer!

Hälsosam mat är ofta förknippad med tråkiga smaker och begränsade variationsmöjligheter, att äta hälsosamt på Waldenvis är varken eller! Njut av en kryddig, söt och god BBQ-sås utan skuldkänslor!

Vanlig BBQ-sås kan innehålla hundratals kalorier från fett och socker per servering. Walden Farms BBQ Sauce smakar precis lika bra men innehåller varken socker, fett eller kalorier!

Finns i fyra olika utföranden:

  • Original
  • Honey
  • Hickory
  • Thick'n Spicy

Serveringsförslag: Använd som sås, glaze eller marinad till din grillade favoriträtt.



Växla till Walden Farms produkter och spara in hundratals kalorier, utan uppoffringar! Genom att ersätta vanliga vardagstillbehör med Walden Farms kalorifria alternativ kommer du i snitt minska ditt kaloriintag med 330 kcal per dag. 330 kcal mindre per dag motsvarar en viktnedgång på över 15 kg under ett år!


Enastående smak, inga kalorier – hur fungerar det? Högkoncentrerade extrakt och aromer från noggrant utvalda naturliga råvaror ger alla Walden Farms-produkter sin goda smak och unika karaktär!



Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn.