Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6509

Amino-Pro Essential, 464 g, Citrus Flavor


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


229:-
Pris per kg: 493.53:-

Delbetala

52:-/mån


Amino-Pro Essential består av 100 % essentiella aminosyror vilka utgör nödvändigt byggmaterial för kroppens alla vävnader.

  • Ett av marknadens godaste aminosyratillskott
  • Maximerar resutaten av din träning
  • Hämmar katabola effekter
  • Skyndar på återhämtningen

Essentiella aminosyror kan ej bildas i kroppen och behöver därför tillföras i tillräcklig mängd via kosten. Brist på någon av dessa aminosyror begränsar kroppens förmåga att reparera sliten vävnad.

Varje dosering Amino-Pro Essential ger 6 g livsnödvändiga aminosyror i perfekt balans för att stimulera proteinsyntes och hindra muskelnedbrytning.

Amino-Pro Essential är berikad med vitamin B-6 och Niacin för optimalt utnyttjande av det nödvändiga byggmaterialet. En dosering (7g) Amino-Pro Essential före träningen hindrar muskelnedbrytning under passet och en dosering efter träningen påskyndar återhämtningen.

Amino-Pro Essential är utomordentlig välsmakande och passar alla, oavsett idrott, som önskar påskynda sin återhämtning och verkligen maximera

Doseringsanvisning: 1 skopa (7 g) blandas i 2 dl vatten. Intag 10 minuter före träning samt direkt efter träningen. Tag ytterligare 1 dosering mellan måltider. 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

Omdömen

Antal 62 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Har alltid kört på detta. Ger bra effekt och smaken är helt suverän till skillnad mot andra EAA jag smakat.
Kundbetyg
Jättegod smak. Smakar som apelsinjuice bästa EAA på marknaden!
Kundbetyg
Första gången jag testar EAA så hoppas på att märka av samma ''fina resultat'' som andra omdömen säger. Smaken är supergod, jag har testat Body Science BCAA 4-1-1 tidigare och den är vidrig i jämförelse!

Andra köpte även

Gymgrossisten T-shirt, Herr (Ny!)
Gymgrossisten T-shirt, Herr (Ny!)

Men´s T-shirt Gymgrossisten - Snyggare än någonsin! Gymgrossistens nya signaturtröja är supermjuk med en smickrande passform och kaxigt tryck!

149:-

Instagram

#aminoproessential