Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-50%
rabatt
<
>
Art.nr. SA001045

2 x Ripped Pro, 40 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


199:-398:-
Pris per 100 g: 512.89:-

Delbetala

50 :-/mån


JUST NU 2 FÖR 1!


Ripped Pro, 40 caps

En fettförbrännare med uppiggande och termogena ämnen + B-vitaminer och krom. En kombination som hjälper dig komma i form!

Ripped Pro innehåller en kombination av örter, heta kryddor (chillipeppar, kanel och ingefära), uppiggande koffein, B-vitaminer samt en hög halt krom. Formulan stimulerar ämnesomsättningen på flera olika sätt.

Rekommenderad daglig dos: 1-2 kapslar/dag före måltid.
 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Innehåller koffein (200 mg/dagsdos). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.


 • Ripped Pro: 2 st. Ripped Pro, 40 caps (Artnr. 6573)


  Fel i produktbeskrivningen?

  Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

 • Omdömen

  Antal 11 st
  Kundbetyg
  Lämna omdöme
  Kundbetyg
  Har faktiskt väldigt svårt att betygsätta denna produkt. Mycket möjligt att midjemåttet har blivit lite mindre men jag vet inte hur mycket denna produkt har hjälpt då jag tränar hårt sex dagar i veckan.. Tryckt i mig två burkar nu, 2 kapslar om dagen. Hur som helst så mår jag bra och är väldigt pigg! Har inte upplevt några negativa effekter av Ripped Pro bortsett från gångerna man tagit en kapsel på tom mage, då får jag halsbränna, svettas samt magont, inte så konstigt med tanke på innehållet. Dags att prova Ripped Hardcore för att se hur den funkar!
  Kundbetyg
  Känner ingen jätteeffekt energimässigt, men midjemåttet har minskat lite. Att ta på tom mage rekommenderas inte om man inte äter direkt efter. Har förstått att det ger olika reaktioner men för mig blev det kraftigt ont i magen, svettningar och en ''fyllekänsla'' + tryck över bröstet.
  Kundbetyg
  Perfekt produkt tycker jag. Känner mig på G. Pigg i kroppen, och alert i knoppen. Tar på morgonen och innan träning. Man märker hur man kommer igång, man blir varm och alert. På träningen svettas man och orkar ta i mer. Mitt tips är att dricka eller äta något när man tar dem för de ''kan'' ge en brännande känsla i magen...

  Andra köpte även

  Fibre Pro, 60 g x 15, BOX
  Fibre Pro, 60 g x 15, BOX

  Fibre Pro Toffee - En unik dietbar som ger mättnad och näring mellan måltiderna. Fibre Pro passar utmärkt före träningen eller som ersättare för en mindre måltid.

  Nu: 169:-
  Ord. pris 225:-