Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-50%
rabatt
<
>
Art.nr. SA001045

2 x Ripped Pro, 40 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


199:-398:-
Pris per 100 g: 512.89:-

Delbetala

50:-/mån


JUST NU: 2 FÖR 1!


Ripped Pro, 40 caps

Ripped Pro - Star Nutritions fettförbrännare med uppiggande och termogena ämnen samt B-vitaminer och krom. En kombination som effektivt hjälper dig komma i form!

 • Effektiv fettförbrännare
 • Uppiggande och energigivande
 • Dämpar sötsuget
 • Perfekt under diet

Att hålla en strikt diet med fokus på viktnedgång medför ofta förlorad energi, då kaloriintaget behöver hållas lågt. Med Ripped Pro hålls din energi och fokus på topp, samtidigt som din ämnesomsättning stimuleras och sötsuget dämpas. Detta gör Ripped Pro till ett ypperligt tillskott under diet.

Ripped Pro innehåller en kombination av örter, heta kryddor (chillipeppar, kanel och ingefära), uppiggande koffein, B-vitaminer samt en hög halt krom. Formulan stimulerar ämnesomsättningen på flera olika sätt.

Doseringsanvisning: 1-2 kapslar/dag före måltid.
 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

Innehåller koffein (200 mg/dagsdos). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.


 • Ripped Pro: 2 st. Ripped Pro, 40 caps (Artnr. 6573)
 • Omdömen

  Antal 11 st
  Kundbetyg
  Lämna omdöme
  Kundbetyg
  Har faktiskt väldigt svårt att betygsätta denna produkt. Mycket möjligt att midjemåttet har blivit lite mindre men jag vet inte hur mycket denna produkt har hjälpt då jag tränar hårt sex dagar i veckan.. Tryckt i mig två burkar nu, 2 kapslar om dagen. Hur som helst så mår jag bra och är väldigt pigg! Har inte upplevt några negativa effekter av Ripped Pro bortsett från gångerna man tagit en kapsel på tom mage, då får jag halsbränna, svettas samt magont, inte så konstigt med tanke på innehållet. Dags att prova Ripped Hardcore för att se hur den funkar!
  Kundbetyg
  Känner ingen jätteeffekt energimässigt, men midjemåttet har minskat lite. Att ta på tom mage rekommenderas inte om man inte äter direkt efter. Har förstått att det ger olika reaktioner men för mig blev det kraftigt ont i magen, svettningar och en ''fyllekänsla'' + tryck över bröstet.
  Kundbetyg
  Perfekt produkt tycker jag. Känner mig på G. Pigg i kroppen, och alert i knoppen. Tar på morgonen och innan träning. Man märker hur man kommer igång, man blir varm och alert. På träningen svettas man och orkar ta i mer. Mitt tips är att dricka eller äta något när man tar dem för de ''kan'' ge en brännande känsla i magen...

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Andra köpte även

  Omega-3 BIG BUY, 540 caps
  Omega-3 BIG BUY, 540 caps

  6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Oavsett om du tränar eller inte.

  Nu: 299:-
  Ord. pris 594:-