Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 9950-001r

Xtend, 30 / 90 servings


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 394.64:-

Delbetala


Amino of the Year

Xtend från Scivation innehåller de aminosyror du verkligen behöver före, under och efter träningen! BCAA + Glutamin och prestationshöjande L-Citrulline! Oerhört populär!

  • Snabb och effektiv återhämtning
  • Ökar såväl fysisk som mental energinivå
  • Ger bättre blodgenomströmning
  • Bättre pump
  • Ökad muskelvolym
  • Bättre uthållighet
  • Xtend är socker-, kalori- och koffeinfri

Xtend är med sina läskande smaker och optimala innehåll utan tvekan ett av de mest populära aminosyratillskotten på marknaden!

Xtend består av en perfekt mix av aminosyror som verkar antikatabolt och energigivande under och efter träningen. Den avancerade formulan innehåller grenade essentiella aminosyror i förhållandet 2:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), i kombination med Glutamin, Citrullin Malat, och Vitamin B6.

Xtend är i princip kalori och sockerfri och därför perfekt för dig som vill hålla formen!

Xtend är uppiggande såväl fysisk som psykisk trots att den är fri från koffein.

OBS: Vikten på Xtend kan variera pga smakessenser, men antalet doseringar är demsamma.

Doseringsanvisning: Blanda en skopa, ~13 g, med 2-3 dl vatten. Intag under träning. Under träningsfria dagar kan Xtend intas vid behov. 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

Omdömen

Antal 255 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Två tabs Hydroxycut Hardcore elite 30 min före passet och En skopa Xtend under passet är du två djur hela vägen!
Kundbetyg
Jag tycker att XTEND är riktigt bra och ger bra pump efter knappt en månad, orka mer i allt när jag träna än vad jag gjorde innan jag testade denna produkt. Sen föregående talare, det är ju så att vi alla människor tål olika saker och just ni kanske inte tål denna produkt utan testa något annat. Man måste testa på det mesta innan man bli nöjd med en produkt, och efter denna burk så ska jag testa på BMR BCAA, för att se om den är bra, jag kommer testa många BCAA innan jag bli nöjd. Men denna är att rekommendera, Har du ingen koll på alla produkter SÅ RÅDFRÅGA istället för bara köpa. Jag testa nu Watermelon Madness och den är riktig god... jag ger den 5/5 helt klockren :) :)
Kundbetyg
Har provat pink lemonade och gillar den, syrlig och inte för söt. Ger mig extra tryck i kroppen under en träning om jag jämför med de BCAA-fria månaderna jag körde innan. Kittlas i näsan när jag häller i en skopa i vattnet och det finmalda pulvret yr upp. Har inte upplevt varken stickningar eller andra effekter, hyn håller sig som vanligt i någorlunda ordning.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Fler bra alternativ

Octane, 750 g
Octane, 750 g

Octane från Star Nutrition är en aminosyrabaserad intra-workout-produkt som både stimulerar din fysiska och mentala prestationsförmåga!

Nu: 239:-
Ord. pris 299:-

Andra köpte även

24 x Celsius, 355 ml
24 x Celsius, 355 ml

24 x Celsius - Storpack med superpopulära energidrycken Celsius! Läskande, törstsläckande och energigivande!

Nu: 479:-
Ord. pris 552:-

Instagram

#xtend