Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 9950-001r

Xtend, 30 / 90 servings


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 394.64:-

Delbetala


Amino of the Year

Xtend från Scivation innehåller de aminosyror du verkligen behöver före, under och efter träningen! BCAA + Glutamin och prestationshöjande L-Citrulline! Oerhört populär!

  • Snabb och effektiv återhämtning
  • Ökar såväl fysisk som mental energinivå
  • Ger bättre blodgenomströmning
  • Bättre pump
  • Ökad muskelvolym
  • Bättre uthållighet
  • Xtend är socker-, kalori- och koffeinfri

Xtend är med sina läskande smaker och optimala innehåll utan tvekan ett av de mest populära aminosyratillskotten på marknaden!

Xtend består av en perfekt mix av aminosyror som verkar antikatabolt och energigivande under och efter träningen. Den avancerade formulan innehåller grenade essentiella aminosyror i förhållandet 2:1:1 (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), i kombination med Glutamin, Citrullin Malat, och Vitamin B6.

Xtend är i princip kalori och sockerfri och därför perfekt för dig som vill hålla formen!

Xtend är uppiggande såväl fysisk som psykisk trots att den är fri från koffein.

OBS: Vikten på Xtend kan variera pga smakessenser, men antalet doseringar är demsamma.

Doseringsanvisning: Blanda en skopa, ~13 g, med 2-3 dl vatten. Intag under träning. Under träningsfria dagar kan Xtend intas vid behov. 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 
 

Omdömen

Antal 273 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Fungerar utmärkt, alla smaker är okej om inte helt perfekta.
Kundbetyg
Priset får 3,5/5 eftersom det är överprissatt men det antar jag mer ligger på Gymgrossistens bord. Lemon Lime Sour testade jag. Smaken är nog den bästa hos en BCAA hittills och då byter jag märke mellan varje burk. Effekten är vad den ska vara, varken mer eller mindre. Dricker den under träningen och till skillnad från pass med vanligt vatten brukar jag normalt få ut ett par set mer. Kan mycket väl vara psykiskt och det får det gärna vara så länge det fortsätter. Återhämtar mig snabbare under användning av BCAA än utan.
Kundbetyg
Xtend får 5 solklara stjärnor! Brukar ta en skopa i början av träningspasset, då känner man hur man får lite extra energi när musklerna börjar ta slut efter ca en timme, så att man kan fortsätta pumpa! Även ett stort pluss för smaken! Jag har testat: Fruit Punch, Grape Escape, Green Apple Explosion, Lemon Lime Sour, Orange Dream, Pink Lemonade, Raspberry Blue, Strawberry/Kiwi och Watermelon Madness. Nu tittar jag inte ens på smaken när jag lägger Xtend i varukorgen för man kan inte få en ''äcklig'' samk! Det absolut bästa med Xtend är att den även går otroligt bra att blanda! Om man nu skulle tröttna på en viss smak kan man blanda dem utan att det blir den där konstiga samken du kan få när du blandar olika proteinsamker. Brukar själv slänga ihop mina burkar extend när det är lite kvar. Rekomenderas!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Fler bra alternativ

Octane, 750 g
Octane, 750 g

Octane från Star Nutrition är en aminosyrabaserad intra-workout-produkt som både stimulerar din fysiska och mentala prestationsförmåga.

319:-

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Oavsett om du tränar eller inte.

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#xtend