Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 575r

Whey-100


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
Delbetala


100  % Isolerat Vassleprotein av högsta kvalitet!
Whey-100® är ett av marknadens bästa proteintillskott och med god smak och löslighet.
Produkten består av 100 % Cross flow mikro – ultrafiltrerat vassleproteinIsolat – med låg laktos- och fetthalt. Whey-100® är ett kvalitetsprotein för idrottare som kräver det absolut bästa.
 
  • 100 % isolerat vassleprotein
  • Låg laktos- och fetthalt
  • Maximerar muskeluppbyggnaden och fettförbränningen
 
Protein, viktigt för kroppen
Protein är uppbyggt av aminosyror som har den viktiga uppgiften att bygga upp och underhålla kroppens celler och organ. Det är också protein som gör att musklerna blir större och som stödjer återhämtningen. Om du i samband med träning uppfyller ditt proteinbehov ökar din muskelmassa. Genom att få i dig protein både före och efter träningen så ökar du bildandet av muskelprotein och minskar nedbrytningen. Protein finns i livsmedel som till exempel kött-och mejeriprodukter, soja och i proteinpulver.
 
Om du inte får i sig tillräckligt mycket energi och protein får inte kroppen de förutsättningar som krävs för att bygga muskler. Istället förbränns de muskler du redan har och det blir dessutom lättare att lägga på dig fett.
En person som tränar bör få i sig mellan 1,4–2,0 gram protein per kilogram kroppsvikt och dag för att optimera muskeltillväxten. De viktigaste tidpunkterna att tillföra protein är på morgonen, efter träningen och vid mellanmålen. Då är aminosyrenivåerna i kroppen låga. Forskning visar att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att förhindra muskelnedbrytning.
 
Whey-100:
  • Är ett protein av högsta möjliga kvalitet
  • Högt biologiskt värde
  • Tas snabbt och effektivt upp i kroppen
  • Finns i många goda smaker
  • Lättblandat som varken skummar eller klumpar sig
     
*Star Nutrition Whey-100  tillverkas av Carbery Industries som är världsledande inom sportprotein. De flesta av världens kvalitetsmärken får sina proteiner från Carbery Industries.
Cross flow Micro filtrerat Whey protein Isolate Instant. Naturliga färg- och smakämnen. Aspartam, fenylananinkälla (ej Naturell) (Instant gör proteinet extremt lättblandat)
 
Naturell smak är fri från artificiella tillsatser. Smaken Lemon Yoghurt innehåller surhetsreglerande medel E330 (citronsyra).
Skopa ingår inte och du lägger till den kostnadsfritt i kassan.

Doseringsanvisning: 0,75-1 dl pulver blandas med 2-3 dl vatten eller minimjölk.
Rekommendationer: 1-3 drinkar/dag, främst i omedelbar anslutning till träning. Resultaten förbättras med konsekvent användande.
Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.
 

Omdömen

Antal 386 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Köpte med chokladsmak och blandade med mjölk. Smakar godare än oboy! Smakar även gott med vatten, rekommenderar starkt
Kundbetyg
Har testat en hel del proteiner förr men denna slår det mesta. Är känslig för laktos men känner inte av någonting med denna produkt. Kört 3 serveringar per dag och uppnått riktigt bra resultat.
Kundbetyg
Efter att ha läst en hel del omdömen, framförallt om smaken, hade jag låga förväntningar. Köpte vaniljsmaken och förberedde mig på en blandning av billig vaniljpudding och terpentin. Resultatet: En lite lätt vattnig smak av annars mycket god vanilj. Jag tror att de flesta negativa omdömena kommer från de som är vana att blanda sin whey-80 med mjölk, alternativt de som köper sin milkshake på Mconalds.

Fler bra alternativ

Whey-80
Whey-80

Star Nutritions Whey-80 är ett komplett proteintillskott för dig som idrottar och vill ha bästa möjliga resultat av din träning! Sveriges populäraste protein!

Nu: fr.98:-
Ord. pris 159:-

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#whey100