Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 433 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Har bara testat jordgubb så kan endast uttala mig om den men den smakar skit bra. Typ som jordgubb milkshake. Brukar annars vara skit svårt för mig att köpa protein då jag ofta får kväljningar och det blir nästan omöjligt att få ner men så köpte jag denna i jordgubb smak och det funkar skit bra. Rekommenderas starkt!
Kundbetyg
Funkar bra, jag blev illamående till början när jag blandade med mjölk, men när jag bytte och blandande med vatten så funkar det hur bra som helst. Smaken är väl sådär men du tar det inte för att det ska vara gott )
Kundbetyg
Det bästa proteinpulvret ever! Har inte tyckt det varit så muntert att handla protein för det smakar så himlans sött och dessutom är sötade med sötningsmedel som absolut inte är bra för kroppen + att dom naturella vanligtvis är vedervärdiga. Men Whey 100 naturell är verkligen lösningen och det känns i kroppen! Alltså så rekommenderar båda jag och min sambo att ni testar naturell som fyller sin funktion på bästa sätt! :)

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Fler bra alternativ

Whey-80
Whey-80

Star Nutritions Whey-80 är ett komplett proteintillskott för dig som idrottar och vill ha bästa möjliga resultat av din träning! Sveriges populäraste protein!

Nu: fr.119:-
Ord. pris 159:-

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Oavsett om du tränar eller inte.

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#whey100

<
>

Whey-100


X


Qliro faktura:
Lagerstatus:

Leveranstid:

Art nr.: 575r
Star Nutrition Whey-100 är ett kompromisslöst kvalitetsprotein tillverkat för dig som kräver det bästa. För maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning!
 
Whey-100® är ett av marknadens bästa proteintillskott med god smak och bra löslighet. Produkten består till 100 % av Crossflow mikro- och ultrafiltrerat vassleproteinisolat med låg laktos- och fetthalt. Whey-100® är ett kvalitetsprotein för idrottare som kräver det absolut bästa.
 
  • 100% vassleproteinisolat
  • Låg laktos- och fetthalt
  • Maximerar muskeluppbyggnaden och fettförbränningen
 
Protein – Avgörande för träningsresultaten
 
Protein är uppbyggt av aminosyror som har den viktiga uppgiften att bygga upp och underhålla kroppens celler och organ. Det är också protein som stödjer återhämtningen och gör att musklerna blir större.
 
Om du i samband med träning uppfyller ditt proteinbehov ökar din muskelmassa. Genom att få i dig protein både före och efter träningen så ökar du bildandet av muskelprotein och minskar nedbrytningen. Protein finns i livsmedel som till exempel kött- och mejeriprodukter, soja och i proteinpulver.
 
Om du inte får i dig tillräckligt mycket energi och protein får inte kroppen de förutsättningar som krävs för att bygga muskler. Istället förbränns de muskler du redan har och det blir lättare att lägga på sig fett.

En person som tränar bör få i sig mellan 1,4 och 2,0 gram protein per kilogram kroppsvikt och dag för att optimera muskeltillväxten. De viktigaste tidpunkterna att tillföra protein är på morgonen, efter träningen och vid mellanmålen. Då är aminosyranivåerna i kroppen låga. Forskning visar att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att förhindra muskelnedbrytning.
 
Whey-100:
  • Protein av högsta möjliga kvalitet
  • Högt biologiskt värde
  • Tas snabbt och effektivt upp i kroppen
  • Finns i många goda smaker
  • Lättblandat och skummar eller klumpar sig inte
 
Naturliga färg- och smakämnen. Innehåller aspartam, en fenylananinkälla (ej naturell smak).
 
Naturell smak är fri från artificiella tillsatser. Smaken Lemon Yoghurt innehåller surhetsreglerande medel E330 (citronsyra).
Skopa ingår inte och du lägger till den kostnadsfritt i kassan.

Doseringsanvisning: 0,75-1 dl pulver blandas med 2-3 dl vatten eller minimjölk.
Rekommendationer: 1-3 drinkar/dag, främst i omedelbar anslutning till träning. Resultaten förbättras med konsekvent användande.
 
 
Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.