Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning


Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 575r

Whey-100


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
Delbetala


100% Isolerat Vassleprotein av högsta kvalitet!

Whey-100® är ett av marknadens bästa proteintillskott och det har god smak och löslighet.
Produkten består av 100% Cross flow mikro, -ultrafiltrerat vassleproteinIsolat, med låg laktos och fetthalt. Whey-100® är ett kvalitetsprotein för idrottare som kräver det absolut bästa. Whey-100® skall användas vid sidan av en sund kost för maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning.

  • 100% isolerat vassleprotein.
  • Låg laktos och fetthalt.
  • Maximerar muskeluppbyggnad och fettförbränning.

Protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen. För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver.

Om man inte får i sig tillräckligt med energi och protein hamnar kroppen i ett katabolt tillstånd vilket leder till minskad muskelmassa. Detta beror på att kroppens svältmekanismer förbränner musklerna för att få energi, samtidigt som kroppen lättare lägger på sig fett.
De viktigaste tidpunkterna att tillföra protein är då aminosyrenivåerna i kroppen låga; på morgonen, efter träningen och vid mellanmål. På morgonen och efter träningen visar forskning att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att stoppa svältmekanismer och muskelnedbrytning.

Whey-100® är ett protein av högsta möjliga kvalitet. Det består till 100 % av vassleproteinisolat som tas upp av kroppen oerhört snabbt. Det höga biologiska värdet, BV, gör att kroppen lätt tillgodogör sig proteinet. Produkten finns i mycket goda smaker och är lätt att blanda ut. Den varken skummar eller klumpar sig. Star Nutrition Whey-100  tillverkas av Carbery Industries som är världsledande inom sportprotein - de flesta av världens kvalitetsmärken får sina proteiner från Carbery Industries.
Cross flow Micro filtrerat Whey protein Isolate Instant. Naturliga färg- och smakämnen. Aspartam, fenylananinkälla (ej Naturell) (Instant gör proteinet extremt lättblandat)

Naturell smak är fri från artificiella tillsatser. Smaken Lemon Yoghurt innehåller surhetsreglerande medel E330 (citronsyra).

Skopa ingår ej, denna lägger du till kostnadsfritt i kassan.

Doseringsinstruktioner: 0,75-1dl blandas med 2-3 dl vatten eller minimjölk. 1-3 drinkar/dag, främst i omedelbar anslutning till träning. Resultaten förbättras med konsekvent användande.

Allergiinformation: Innehåller mjölkprotein, laktos, soja. Innehåller fenylalaninkälla.

Information: Detta är ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten. 

Obs. Star Nutrition Whey-100 är dopingtestad.  Whey-100 är garanterat fri från nötter.

Länk till mer information »

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 362 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Smaken jordgubb är helt klart drickbar i både vatten och mjölk! Brukar blanda med ljummet/varmt vatten så löser den sig finare och smakar typ jordgubbsoboy-aktigt. 5 stjärnor, grym produkt.
Kundbetyg
Jag kör naturell smak och blandar med mjölk, smakar typ bara mjölk! Alltid gott efter träningen! Tummen upp för naturell smak!
Kundbetyg
Päron/vanilj är sjukt god tycker jag! Blir riktigt sugen bara jag tänker på den :) skickar i lite mjölk och det blir rena milkshaken. Chokladen vill jag kräkas av.

Fler bra alternativ

Whey-80
Whey-80

Star Nutrition Whey-80® är ett komplett proteinpulver som är anpassat för dig som idrottar, bygger muskler, eller vill bränna fett på ett effektivare sätt!

fr.159:-

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#whey100