Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 575r

Whey-100


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
Delbetala


100% Isolerat Vassleprotein av högsta kvalitet!

Whey-100® är ett av marknadens bästa proteintillskott och det har god smak och löslighet.
Produkten består av 100% Cross flow mikro, -ultrafiltrerat vassleproteinIsolat, med låg laktos och fetthalt. Whey-100® är ett kvalitetsprotein för idrottare som kräver det absolut bästa. Whey-100® skall användas vid sidan av en sund kost för maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning.

  • 100% isolerat vassleprotein.
  • Låg laktos och fetthalt.
  • Maximerar muskeluppbyggnad och fettförbränning.

Protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen. För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver.

Om man inte får i sig tillräckligt med energi och protein hamnar kroppen i ett katabolt tillstånd vilket leder till minskad muskelmassa. Detta beror på att kroppens svältmekanismer förbränner musklerna för att få energi, samtidigt som kroppen lättare lägger på sig fett.
De viktigaste tidpunkterna att tillföra protein är då aminosyrenivåerna i kroppen låga; på morgonen, efter träningen och vid mellanmål. På morgonen och efter träningen visar forskning att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att stoppa svältmekanismer och muskelnedbrytning.

Whey-100® är ett protein av högsta möjliga kvalitet. Det består till 100 % av vassleproteinisolat som tas upp av kroppen oerhört snabbt. Det höga biologiska värdet, BV, gör att kroppen lätt tillgodogör sig proteinet. Produkten finns i mycket goda smaker och är lätt att blanda ut. Den varken skummar eller klumpar sig. Star Nutrition Whey-100  tillverkas av Carbery Industries som är världsledande inom sportprotein - de flesta av världens kvalitetsmärken får sina proteiner från Carbery Industries.
Cross flow Micro filtrerat Whey protein Isolate Instant. Naturliga färg- och smakämnen. Aspartam, fenylananinkälla (ej Naturell) (Instant gör proteinet extremt lättblandat)

Naturell smak är fri från artificiella tillsatser. Smaken Lemon Yoghurt innehåller surhetsreglerande medel E330 (citronsyra).

Skopa ingår ej, denna lägger du till kostnadsfritt i kassan.

Doseringsanvisning: 0,75-1dl blandas med 2-3 dl vatten eller minimjölk. 1-3 drinkar/dag, främst i omedelbar anslutning till träning. Resultaten förbättras med konsekvent användande.

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 


Obs. Star Nutrition Whey-100 är dopingtestad.  Whey-100 är garanterat fri från nötter.


Omdömen

Antal 381 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
De som blir dåliga i magen av denna produkt. Pröva Naturell, bästa protein pulvret jag vet nu när ja bytte. Klarar man inte av smaken kan man smaksätta med bcaa eller saft.
Kundbetyg
Lättlösligt o gott med vatten. Jordgubb är riktigt god men Vanilj/Päron va inte så jättegod tyvärr.
Kundbetyg
Riktigt schysst produkt som gör de den ska helt enkelt. Jag har provat smakerna Naturell och Vanilj päron, båda smakar mindre bra om man blandar ut med vatten men kör man med mjölk istället blir de stor smak skillnad (till de bättre).

Fler bra alternativ

Whey-80
Whey-80

Star Nutrition Whey-80® är ett komplett proteinpulver som är anpassat för dig som idrottar, bygger muskler, eller vill bränna fett på ett effektivare sätt!

fr.159:-

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look!

Nu: 269:-
Ord. pris 538:-

Instagram

#whey100