Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6905r

Serious Mass, 5455 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 109.91:-

Delbetala


Gainer of the year 2010

  Brand of the Year

 

Du kan inte skulptera en staty utan tillräckligt med lera och du kan inte heller skulptera en vinnande fysik utan en grundläggande muskelmassa. 

  • 1250 kalorier per servering.
  • Extra tillsatt Glutamin och Kreatin.
  • 50 gram högkvalitativt protein per servering.
  • Komplett vitamin och mineralprofil.

Om du nyligen börjat med styrketräning eller är en person som har svårigheter att öka i vikt, då vet du hur svårt det är att öka kroppsmassan med enbart mat. Du behöver ett tillskott som ger dig en bra balans av näringsämnen som förstärker din kost för att öka muskelmassan maximalt.Serious Mass från Optimum Nutrition är framtagen för personer som har svårt att lägga på sig muskelmassa. Varje servering ger över 1250 kalorier. Dessutom innehåller varje portion 50 gram med muskelbyggande högkvalitativt protein från Ultrafiltered Whey Protein Concentrate, Calcium Caseinate och Egg Albumen.

Genom att kombinera kolhydrater med både högt och lågt glykemiskt index samt, MCT (Medium Chain Triglycerider) kommer Serious Mass ladda din kropp med tillräcklig energi för att kunna utföra de mest krävande träningspassen eller helt enkelt låta din kropp återhämta sig maximal efter träningen!

En specialblandning av vitaminer och mineraler ger Serious Mass en komplett näringsprofil. Serious Mass finns i fyra utsökta smaker: Choklad, Jordgubb, Banan och Vanilj.

Doseringsinstruktioner: Blanda 2 skopor (ca. 337 gram) Serious Mass med 7 dl vatten eller mjölk. Tag 1-2 portioner per dag. 1 portion, 337 gram.

Allergiinformation: Innehåller mjölk, soja, ägg och vete. 

Information: Detta är ett pulver av protein, kolhydrater, vitaminer och mineraler för viktökning.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 362 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Banan smaken är grymt god! Det är nog det godaste pulvret jag druckit, smakar rätt sött men inget socker tillsatt. Synd bara att priset är lite taskigt..
Kundbetyg
Grym gainer!! Fått riktigt bra resultat efter mina två påsar. Har testat Jordgubb som var otroligt illaluktande och äckligt om man inte mixade den med en mogen banan i en mixer. Banansmaken var helt OK. Nu ska jag testa choklad.
Kundbetyg
Förutsättning: Otroligt svårt att gå upp i vikt trots träning/ äter/ sover rätt. Detta är INTE en mirakelmedicin. Dock är det den bästa gainer jag provat. Jag har gått upp cirka 10 kilo på ett år vilket för mig är ett absolut rekord (trough the roof record). Den är ett bra mellanmål, en god after workout och bra innan läggdags. Prisvärd och smaken jag gillar bäst (har provat alla fyra) banan är söt som godis. Så hoppas ni gillar banangodis... Sammanfattningsvis, bra gainer om man gör rätt. Och fett på magen får bara de som inte tränar tillräckligt....

Fler bra alternativ

Gainer Pro
Gainer Pro

Star Nutritions Gainer Pro är en proteinrik kolhydratmix som ger dig allt du behöver för maximal viktökning, energiinlagring, muskelutveckling samt återhämtning!

fr.149:-

Andra köpte även

12 x Quest Bar, 60 g
12 x Quest Bar, 60 g

Quest Bar från Quest Nutrition är proteinbaren som på kort tid erövrat världen med sina innovativa, välkomponerade och balanserade smakkombinationer!

Nu: 269:-
Ord. pris 300:-

Instagram

#seriousmass