Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 9946-015r

Jack3d Micro, 146 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per 100 g: 225.34:-

Delbetala


Efter storsuccén med Jack3d presenterar USP Labs nu den efterlängtade nyheten. Jack3d Micro, en pump- och prestationsökare sänd från himlen! 

  • Ultrapotent mikroteknologi!
  • Unika ingredienser!
  • Patenterad formula!
  • Sockerfri!
  • Ren, ihållande energi!

Avancerad Micro Shot-formula med exklusiva ingredienser som erbjuder en maximal stimulans av ditt centrala nervsystem och en pumpupplevelse långt utöver det vanliga! Detta är inte en produkt för de som är blyga och saknar målsättning med sin träning, detta är en produkt för dem som kräver resultat och vet att man måste prestera på högsta nivå för att nå dit!

Har du någon gång känt dig helt slut och verkligen fått tvinga dig själv till gymmet? Med största sannolikhet är svaret ”Ja” men misströsta icke för – 1: Det har hänt alla och 2: Det behöver aldrig hända igen!

USP Labs har tagit fram en revolutionerande prestations- och motivationshöjare i sin Jack3d Micro som kommer omkullkasta alla tidigare föreställningar du kan tänkas ha om ”dålig dagar”. Med sin patenterade och helt unika formula med exklusiva ingredienser kan Jack3d Micro få vem som helst, när som helst, att hamna i ”zonen”!

Genom omfattande forskning och om möjligt än mer omfattande betatester tror sig USP Labs ha utvecklat den mest prestationshöjande formulan, någonsin. Stimulerar ditt nervsystem med syfte att låta dig träna som du aldrig tränat förut och genererar en i det närmaste osannolik muskelpump! Enkelt uttryckt innehåller Jack3d Micro ett perfekt ratio mellan stimulantier och aktiva pumpförstärkare som kommer överträffa dina förväntningar!

Förutom att ge dig en träningsupplevelse utan motstycke har Jack3d Micro en oöverträffad smak när det gäller kosttillskott i prestationshöjningskategorin. Pulvret löser sig hur lätt som helst i en skvätt vatten och smaken är, på fullaste allvar, så god att du för första gången kommer njuta när du dricker en PWO!

OBS! Denna produkt skall ej tas av testade atleter i samband med tävlingsidrott.

 

Doseringsanvisning och rekommenderad daglig dos: Blanda 1-2 skopor (3,63 g-7,26 g) med 100-200 ml vatten och ta 30-45 minuter innan träning. Överskrid ej 2 skopor per dag.

Information: Använd ej i kombination med andra tillskott eller livsmedel som innehåller koffein. Använd ej under extremt varma förhållanden, vid sömnbrist eller uttorkning. Kombinera ej med alkohol. Denna produkt är endast avsedd för personer över 18 år. Rådgör med läkare innan konsumtion om du använder receptbelagd medicin. Överskrid ej rekommenderad dosering. Förvara oåtkomlig för barn.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 41 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Fantastisk produkt. 5/5.
Kundbetyg
Inget stim den gör det den ska och lite till mjölk-syran är borta orkar pressa 2 reps extra och med mindre vilostund... Kör med 2skoper på styrke tränings dagar och en skopa på kondition passen
Kundbetyg
Har kört slut på en hel burk nu, den är riktigt bra man får fokus, pump och mer uthållighet. Enda nackdelen är att man får en tolerans ganska snabbt, började med en skopa slutade med tre. Smaken kan bli ganska söt om man blandar som dem rekommenderar så kör på lite mer vatten så smakar den gott. Blir självklart en 5:A!! Ska bli att testa Craze nu och se om den är bättre eller inte.

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look!

Nu: 269:-
Ord. pris 538:-

Instagram

#jack3dmicro