Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 133 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Jordgubb med kall mjölk och nåra isbitar... in i kylen ca 10 min så har du mc donald milkshake smak
Kundbetyg
Mycket gott proteinpulver. Jag kan varmt rekommendera double chocolate, den smakar som oboy. Men även vanilj är god.
Kundbetyg
Bästa produkten i mitt kök. Alla mina vänner skrattar åt mig för att jag enligt dem överkonsumerar detta pulver som att det vore min drog. Men det är ju så gott och jag har tappat många kilon tack vare denna produkt. Dricker aldrig det som en shake dock. Gör vaniljgröt, varm choklad, chai latte, chokladpudding, bananpannkaka, glass etc. Slutade med att alla mina vänner som till en början skrattade åt mig nu även de har denna produkt i sitt skafferi... :-)

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

12 x Quest Bar, 60 g
12 x Quest Bar, 60 g

Quest Bar från Quest Nutrition är proteinbaren som på kort tid erövrat världen med sina innovativa, välkomponerade och balanserade smakkombinationer!

Nu: 295:-
Ord. pris 300:-

Instagram

#gourmetpro

<
>

Gourmet-Pro, 900 g


X


Pris per kg: 221.11:-    
Qliro faktura:
Lagerstatus:

Leveranstid:

Art nr.: 6539r
Gourmet-Pro är ett proteintillskott av mycket hög kvalitet med en proteinhalt på 76-80 %, beroende på smak. Gourmet-Pro består av proteinkällorna mjölk- och vassleprotein, en blandning som effektivt tas upp av kroppen.

  • Fantastisk smak och fyllig konsistens
  • 80 % fullvärdigt protein
  • 17 % BCAA (grenade aminosyror)
  • Mättande och passar perfekt som mellanmål
  • Underbart god även när den blandas i vatten

Proteinet absorberas långsamt i kroppen och kan därför förse musklerna med aminosyror under flera timmar efter intag. Det gör att Gourmet-Pro passar utmärkt till mellanmål- och/eller kvällsprotein. Gourmet-Pro är speciellt framtagen för att ge en god och fyllig proteindrink även när den blandas i vatten.


Doseringsanvisning: 30 g (ca 0,75 dl) blandas med 2-3 dl vatten eller minimjölk i en shaker. Skaka tills allt pulver löst sig. Ta 1-2 portioner/dag mellan måltiderna eller som kvällsmål.

Information: Denna produkt bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.