Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6539r

Gourmet-Pro, 900 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 221.11:-

Delbetala


Gourmet-Pro är ett proteintillskott av mycket hög kvalitet med en proteinhalt på 76-80 %, beroende på smak. Gourmet-Pro består av proteinkällorna mjölk- och vassleprotein, en blandning som effektivt tas upp av kroppen.

  • Fantastisk smak och fyllig konsistens
  • 80 % fullvärdigt protein
  • 17 % BCAA (grenade aminosyror)
  • Mättande och passar perfekt som mellanmål
  • Underbart god även när den blandas i vatten

Proteinet absorberas långsamt i kroppen och kan därför förse musklerna med aminosyror under flera timmar efter intag. Det gör att Gourmet-Pro passar utmärkt till mellanmål- och/eller kvällsprotein. Gourmet-Pro är speciellt framtagen för att ge en god och fyllig proteindrink även när den blandas i vatten.


Doseringsanvisning: 30 g (1 dl) blandas med 2-3 dl vatten eller minimjölk i en shaker. Skaka tills allt pulver löst sig. Ta 1-2 portioner/dag mellan måltiderna eller som kvällsmål.

Information: Denna produkt bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

 


Omdömen

Antal 117 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
double chocolate var riktigt god, som folk säger är den helt utan den bismak proteinpulver brukar ha. godare att ha kyld så jag gör iordning den och ställer i frysen några minuter innan jag dricker den. har inte kunnat använda produkten tillräckligt länge för att kunna avgöra om den ger mig finnar eller inte, whey-80 gör det men inte whey-100 så det ska bli kul att se. ett minus är att den har laktos vilket min mage inte gillar så mycket men det verkar ju inte finnas något kasein utan laktos, så man kan väl inte klaga. till den under mig som sa att det var snålt med 900g istället för 1kg så är 1dl kasein 30g medans 1dl whey brukar vara typ 35-37 så det är mer servings dvs. 30 av denna påse jämfört med 27 av 1kg whey.
Kundbetyg
Double chocolate: Jättegott. Brukar blanda mitt i en skål med vatten och in i micron. Blir som en kaka, och man kan välja själv hur krämig man vill att den blir i mitten. Tummen upp! Vanilla cream: Jag älskar vanilj och jag älskar vaniljglass. Denna smakar precis som det. Den tar priset av dessa två! GRYMT GOTT!
Kundbetyg
jävligt god , men det som e tycker jag e dåligt och lite snålt att göra en påse med 900g och inte 1 kg , :P hur tänkte de där :P

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Lean Protein Bar, 27 g
Lean Protein Bar, 27 g

Lean Protein Bar - Star Nutrition Hers välsmakande och mycket näringsrika proteinbar för hårt tränande kvinnor!

11:-

Instagram

#gourmetpro