Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning


Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6539r

Gourmet-Pro, 900 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 221.11:-

Delbetala


Gourmet-Pro är ett proteintillskott av mycket hög kvalitet och en proteinhalt på 76-80%. Gourmet-Pro består av proteinkällorna mjölk- och vassleprotein; en blandning med högt biologiskt värde. 

  • Fantastisk smak och fyllig konsistens.
  • 80% fullvärdigt protein.
  • 17% BCAA.
  • Mättande och perfekt som mellanmål.
  • Underbart god även då den blandas i vatten!

Proteinet absorberas långsamt i kroppen och kan därför förse musklerna med aminosyror under flera timmar efter intag, detta gör att Gourmet-Pro passar utmärkt som mellanmåls- och/eller kvällsprotein. Gourmet-Pro är speciellt utvecklad för att ge en god och fyllig proteindrink även då den blandas i vatten.

Doseringsinstruktioner: 30 g (1dl) blandas med 2-3 dl vatten i en shaker. Skaka tills allt pulver löst sig. Intag 1-2 portioner/dag mellan måltider.

Allergiinformation: Innehåller mjölk, laktos (4,2%) och sojalecitin.

Information: Detta är ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 73 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Helt klart en favorit! chocolate mint och vanilla cream ger jag högsta betyg. Brukar blanda vanilla cream i morgongröten och hälla på kardemumma, nötter och frukt/bär! en riktig höjdare! de andra smakerna är helt okej, men inget jag kommer köpa igen!
Kundbetyg
Vanilla cream rekommenderas! Påminner om vaniljglass. Inte någon onaturlig smak. Det bästa är att den är väldigt god att göra smootie av eller blanda ner i en röra av keso och hallon+lite vatten. Mums! Prova det!!
Kundbetyg
Vaniljsmaken är väldigt bra, lättdrucken och effektmässigt funkar den som den ska för mig, tar ihop med ZMA hardcore innan läggdags. vilket hjälper mig att öka/behålla muskelstyrka under deff i kombination med rätt kost.

Andra köpte även

Star-Bar, 55 g x 12, BOX
Star-Bar, 55 g x 12, BOX

Den enda baren du någonsin kommer att behöva! Star Bar har en unik sammansättning som består av mycket lite fett och kolhydrater. Innehåller 20 g fullvärdigt protein.

Nu: 149:-
Ord. pris 192:-

Instagram

#gourmetpro