Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 136 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Sjukt gott proteinpulver. Har kört med double chocolate och det smakar precis som Oboy! Gott med vatten men ännu godare med en skvätt mjölk till :) Rekommenderas bara för smaken, sen hoppas man att effekten är minst likvärdig andra kasein produkter.
Kundbetyg
Smaken är underbar! Mintchoklad är god som den är med vatten men självklart godare med mjölk. Funkar även utmärkt att blanda med naturell kvarg. Banan passar bäst till kvargen men funkar med mjölk också. Jordgubb är god med både vatten och mjölk. Kan varmt rekommendera alla att prova på!
Kundbetyg
Jordgubb med kall mjölk och nåra isbitar... in i kylen ca 10 min så har du mc donald milkshake smak

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Oavsett om du tränar eller inte.

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

<
>

Gourmet-Pro, 900 g


X


Pris per kg: 221.11:-    
Qliro faktura:
Lagerstatus:

Leveranstid:

Art nr.: 6539r
Gourmet-Pro är ett proteintillskott av mycket hög kvalitet med en proteinhalt på 76-80 %, beroende på smak. Gourmet-Pro består av proteinkällorna mjölk- och vassleprotein, en blandning som effektivt tas upp av kroppen.

  • Fantastisk smak och fyllig konsistens
  • 80 % fullvärdigt protein
  • 17 % BCAA (grenade aminosyror)
  • Mättande och passar perfekt som mellanmål
  • Underbart god även när den blandas i vatten

Proteinet absorberas långsamt i kroppen och kan därför förse musklerna med aminosyror under flera timmar efter intag. Det gör att Gourmet-Pro passar utmärkt till mellanmål- och/eller kvällsprotein. Gourmet-Pro är speciellt framtagen för att ge en god och fyllig proteindrink även när den blandas i vatten.


Doseringsanvisning: 30 g (ca 0,75 dl) blandas med 2-3 dl vatten eller minimjölk i en shaker. Skaka tills allt pulver löst sig. Ta 1-2 portioner/dag mellan måltiderna eller som kvällsmål.

Information: Denna produkt bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.