Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-30%
rabatt
<
>
Art.nr. 629-1

CLA Advanced, 90 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


111:-159:-
Pris per 100 g: 88.10:-

Delbetala

50:-/mån


Storsäljaren CLA från Star Nutrition i ny, förbättrad version! CLA Advanced innehåller 100% Clarinol™ och hjälper dig att hålla formen.

  • Nyttig fettsyra
  • Perfekt under diet för fettförbränning
  • Star Nutritions CLA Advanced består av Clarinol™ som har en har en hög nivå (över 74%) av isomererna c9t11 (cis-9, trans-11) och t10c12 (trans-10, cis-12). En hög nivå av dessa isomerer bör eftersträvas eftersom de tillskrivs många av de positiva effekterna av CLA.
  • CLA finns naturligt i små mängder i livsmedel som kött och mjölk.

För bästa effekt kombinera gärna CLA Advanced med träning och en sund kosthållning

Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger dagligen. Överskrid ej 3 kapslar per dag. Använd max 6 månader i sträck.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

Omdömen

Antal 58 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Som en diabetiker som har viss insulinproduktion kvar märkte jag klart och tydligt en höjning på blodsocktret som inte borde finnas där. Defenitivt inte om man tränar styrketräning 5-6 dgr i veckan!
Kundbetyg
Märkte resultat efter bara ett par dagar. Inga biverkningar. Minskad hunger och sötsuget är noll. Rekommenderas
Kundbetyg
Skulle klassa CLA som en av de mest underskattade tillskotten! Fördelarna är många. CLA förhindrar att fett lagras och bidrar istället till en ökad förbränning, Många studier tyder på att CLA också ökar styrkan och muskeltillväxten, och även att det ökar fettförbränningen under sömn markant. Väldigt bra produkt för ALLA som tränar, både om du vill förlora fett eller minimera att du lägger på dig fett. Notera också att det kan ta upp till 12 veckor med aktivt CLA intag innan effekten är på top, så fortsätt med den! (Jag har tappat 10% kroppsfett senaste 12 veckorna och är övertygad om att CLA är en stor bidragande faktor!)

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

100% Whey Gold Standard
100% Whey Gold Standard

100% Whey Gold Standard är världens mest sålda och följaktligen världens mest populära proteinpulver! Detta tack vare kombinationen god smak och hög kvalitet!

Nu: fr.239:-
Ord. pris 299:-