Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 62 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
varken spyr eller skiterner mig av denna produkten som resterande har skrivit. Den gör vad den ska!
Kundbetyg
Får inte nån konstigheter alls.. den gör som den ska. .. den ska inte tas på kvällen för de som tar det.. anars får man springa till toa )
Kundbetyg
Som en diabetiker som har viss insulinproduktion kvar märkte jag klart och tydligt en höjning på blodsocktret som inte borde finnas där. Defenitivt inte om man tränar styrketräning 5-6 dgr i veckan!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Oavsett om du tränar eller inte.

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

<
>

CLA Advanced, 90 caps

Pris per 100 g: 126.19:-    
Qliro faktura:

50:-/mån
Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar

Art nr.: 629-1
Storsäljaren CLA från Star Nutrition i ny, förbättrad version! CLA Advanced innehåller 100% Clarinol™ och hjälper dig att hålla formen.

  • Nyttig fettsyra
  • Perfekt under diet för fettförbränning
  • Star Nutritions CLA Advanced består av Clarinol™ som har en har en hög nivå (över 74%) av isomererna c9t11 (cis-9, trans-11) och t10c12 (trans-10, cis-12). En hög nivå av dessa isomerer bör eftersträvas eftersom de tillskrivs många av de positiva effekterna av CLA.
  • CLA finns naturligt i små mängder i livsmedel som kött och mjölk.

För bästa effekt kombinera gärna CLA Advanced med träning och en sund kosthållning

Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger dagligen. Överskrid ej 3 kapslar per dag. Använd max 6 månader i sträck.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.