Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6409-12r

BCAA Hardcore, 264 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 753.79:-

Delbetala


BCAA Hardcore från Chained Nutrition innehåller grenade aminosyror i fri form + extratillsatt L-Glutamin för din muskeluppbyggnad och vävnadsreparation! Storsäljare!

  • 4900 mg BCAA
  • 2600 mg L-Glutamin
  • Stimulerar muskeltillväxt
  • Motverkar muskelnedbrytning
  • Finns i flera goda och fräscha smaker

Vad är BCAA och varför tar man det?
BCAA står för Branched-chain amino acids och är det internationella samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. Denna BCAA-produkt från Chained Nutrition kommer i högkoncentrerad pulverform och är helt fri från såväl socker som kolhydrater.

Råvarorna håller högsta tillgängliga kvalitet och själva aminosyrorna kommer i s.k. fri form vilket ger ett förbättrat upptag och en förstärkt effekt! Förutom BCAA innehåller produkten den viktiga aminosyran L-Glutamin, även den i fri form! Allt protein man äter spjälkas och bryts ned till enskilda aminosyror innan de görs tillgängliga för musklerna, i BCAA Hardcore är aminosyrorna redan separerade och befinner sig alltså i fri form.

De gör att de kan vara musklerna tillgodo i stort sett omedelbart efter intag. Det snabba muskulära upptaget gör att proteinsyntesen stimuleras med större effekt än av motsvarande mängd aminosyror från intakt protein + att frisättningen av tillväxthormon ökar!

Stimulansfri energi
Grenade aminosyror har även en uppiggande effekt, både mentalt och fysiskt, då de efter intag tillfälligt sänker koncentrationen av den sedativa aminosyran L-Tryptofan i kroppen. Detta gör BCAA Hardcore till en utmärkt "lightvariant" av en PWO som är helt fri från kreatin och koffein.

BCAA
BCAA är som aminosyror beträffande överrepresenterade i mänsklig muskelvävnad där de utgör hela 30% av totalvolymen. Under hård träning bryts muskelfibrerna och i förlängningen dessa aminosyror ned, genom att förse kroppen med BCAA i samband med träning kan denna nedbrytning motverkas och istället lämna plats för uppbyggnad genom påskyndad återhämtning.

L-Glutamin
En stor del av innehållet i BCAA Hardcore står L-Glutamin, en icke-essentiella aminosyra som omsätts mest och snabbast av alla förekommande aminosyror i kroppen. Den används bl.a. till vävnadsreparation och muskeluppbyggnad! Om tillgången på L-Glutamin sjunker försämras proteinsyntesen!

BCAA Hardcore kan kombineras med i stort sett alla andra tillskott, t.ex. kreatin, protein, gainer och pwo. För bästa effekt ska dock aminosyror i fri form tas på tom mage, med tom mage avses att man inte ätit någon flytande föda inom 2-3 timmar eller fast föda inom 3-4 timmar.

Gör som restev av sverige - prova BCAA Hardcore till din träning!

Doseringsanvisning: : På träningsdagar:  Blanda 1-2 portioner (1-2 skopor/8,8-17,6 g) med 3-6 dl vatten och drick före och under träning. På vilodagar: Blanda 1 portion och drick på morgonen. Överskrid ej 2 portioner per dygn.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 
 

Omdömen

Antal 81 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Precis på gränsen till för söt, annars grym produkt! Känner hur den jobbar före/under mina gympass.
Kundbetyg
Glacierpunch, den goaste bcaa jag druckit! beställde 3st, alla av olika smak och de andra har jag ej testat än. Rekommenderas!
Kundbetyg
Grymt god! beställde 3st under erbjudantet 3 för 2. Beställde då alla 3 smakerna, har ännu bara testat glacier punch, och det är hittills den goaste BCAA jag någonsin druckit!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look!

Nu: 269:-
Ord. pris 538:-

Instagram

#bcaahardcore