Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6409-12r

BCAA Hardcore, 264 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 753.79:-

Delbetala


BCAA Hardcore från Chained Nutrition innehåller grenade aminosyror i fri form + extratillsatt L-Glutamin för din muskeluppbyggnad och vävnadsreparation! Storsäljare!

  • 5000 mg BCAA
  • 2500 mg L-Glutamin
  • Stimulerar muskeltillväxt
  • Motverkar muskelnedbrytning
  • Finns i flera goda och fräscha smaker

Vad är BCAA och varför tar man det?
BCAA står för Branched-chain amino acids och är det internationella samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. Denna BCAA-produkt från Chained Nutrition kommer i högkoncentrerad pulverform och är helt fri från såväl socker som kolhydrater.

Råvarorna håller högsta tillgängliga kvalitet och själva aminosyrorna kommer i s.k. fri form vilket ger ett förbättrat upptag och en förstärkt effekt! Förutom BCAA innehåller produkten den viktiga aminosyran L-Glutamin, även den i fri form! Allt protein man äter spjälkas och bryts ned till enskilda aminosyror innan de görs tillgängliga för musklerna, i BCAA Hardcore är aminosyrorna redan separerade och befinner sig alltså i fri form.

De gör att de kan vara musklerna tillgodo i stort sett omedelbart efter intag. Det snabba muskulära upptaget gör att proteinsyntesen stimuleras med större effekt än av motsvarande mängd aminosyror från intakt protein + att frisättningen av tillväxthormon ökar!

Stimulansfri energi
Grenade aminosyror har även en uppiggande effekt, både mentalt och fysiskt, då de efter intag tillfälligt sänker koncentrationen av den sedativa aminosyran L-Tryptofan i kroppen. Detta gör BCAA Hardcore till en utmärkt "lightvariant" av en PWO som är helt fri från kreatin och koffein.

BCAA
BCAA är som aminosyror beträffande överrepresenterade i mänsklig muskelvävnad där de utgör hela 30% av totalvolymen. Under hård träning bryts muskelfibrerna och i förlängningen dessa aminosyror ned, genom att förse kroppen med BCAA i samband med träning kan denna nedbrytning motverkas och istället lämna plats för uppbyggnad genom påskyndad återhämtning.

L-Glutamin
För ungefär en tredjedel av innehållet i BCAA Hardcore står L-Glutamin, en icke-essentiella aminosyra som omsätts mest och snabbast av alla förekommande aminosyror i kroppen. Den används bl.a. till vävnadsreparation och muskeluppbyggnad! Om tillgången på L-Glutamin sjunker försämras proteinsyntesen!

BCAA Hardcore kan kombineras med i stort sett alla andra tillskott, t.ex. kreatin, protein, gainer och pwo. För bästa effekt ska dock aminosyror i fri form tas på tom mage, med tom mage avses att man inte ätit någon flytande föda inom 2-3 timmar eller fast föda inom 3-4 timmar.

Gör som restev av sverige - prova BCAA Hardcore till din träning!

Doseringsanvisning: : På träningsdagar:  Blanda 1-2 portioner (1-2 skopor/8,8-17,6 g) med 3-6 dl vatten och drick före och under träning. På vilodagar: Blanda 1 portion och drick på morgonen. Överskrid ej 2 portioner per dygn.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 

Omdömen

Antal 76 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Älskar denna BCAA! Har inte testat watermelon men glacier punch är som flytande godis, skulle kunna dricka det enbart. Längtar tills de kommer tillbaka så det går att beställa igen.
Kundbetyg
Helt otrolig produkt. Glacier punch, helt gudomlig smak. Märkte en enorm skillnad på gymmet idag, stor skillnad. Riktigt riktigt kul!
Kundbetyg
Jag vill ha tillbaka kampanjen då man fick 3st till priset av två! :( Kommer ihåg när jag använde denna, Glacier Punch var sjukt god och jag känner verkligen av denna! Rekommenderas! :)

Andra köpte även

2 x Omega-3, 90 caps
2 x Omega-3, 90 caps

2 x Omega-3 - Kapslar med nyttigt fleromättat fett från fiskolja! Star Nutritions Omega-3 har en hög koncentration av de essentiella långkedjade fettsyrorna EPA och DHA!

Nu: 99:-
Ord. pris 198:-

Instagram

#bcaahardcore