Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning


Erbjudandekod
-50%
rabatt
<
>
Art.nr. SA000874

2 x Ripped Hardcore, 60 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


269:-538:-
Pris per 100 g: 296.58:-

Delbetala

50 :-/mån


JUST NU 2 FÖR 1!


Ripped Hardcore, 60 caps

 
Product of the Year 2013
 
 
Fat Burner of the Year 2013
 

Ripped Hardcore från Chained Nutrition tillhör den nya generationens fettförbrännare som ger extrem energi samtidigt som den dämpar aptiten och ökar frisättningen av kroppsfett!

 • Potent och högkoncentrerad, endast 1 kapsel per dag
 • Ger energi och framkallar ett intensivt fokus
 • Stimulerar den basala ämnesomsättningen
 • Ökar frisättningen av kroppsfett
 • Reglerar blodsockret och minskar aptiten

Ripped Hardcore innehåller en kombination av koffein, hallonketoner, katechiner, gallussyra och chilipeppar. En ingrediensblandning som samverkar synergiskt för att åstadkomma en sak: Snabb och okomplicerad viktminskning!

Att vara på diet är förenat med vissa mödor och de mest svåruthärdliga av dessa är trötthet och hunger, Ripped Hardcore är verktyget som hjälper dig uppnå önskad viktminskning genom att reducera omfattningen av dessa!

Den höga koffeinhalten i Ripped Hardcore gör dig pigg och bidrar med välkommen energi så att du kan träna med bibehållen intensitet trots energiunderskott, att vara pigg bidrar även till högre spontanaktivitet vilket ger en höjd energiförbrukning. Hallonketonerna ökar frisättningen av fett från kroppens mest envisa inlagringsdepåer, runt buken hos män samt höfter och lår hos kvinnor. Katechinerna från grönt te-extraktet dämpar aptiten samtidigt som gallussyran förbättrar insulinkänsligheten. Sist men inte minst har vi chilipepparns capsinoider som ökar kroppstemperaturen och därigenom energiåtgången i den basala ämnesomsättningen.

OBS! Ripped Hardcore har ett högt koffeininnehåll (293, 4 mg / kapsel) vilket kan framkalla bieffekter som övergående yrsel och illamående hos ovana och känsliga konsumenter.

Produkten innehåller även starka kryddor och örter som kan orsaka halsbränna vid konsumtion på tom mage, detta undviks enklast genom att dricka rikliga mängder vatten i samband med intag.

Rekommenderad dosering: Intag 1 kapsel dagligen, förslagsvis på morgonen (innan frukost) eller 30 min innan fysisk aktivitet.  Undvik konsumtion i nära anslutning till sängående då detta kan orsaka sömnstörningar.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Rekommenderas ej för personer under 18 år. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas. Innehåller koffein (293,5 mg/kapsel). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.


 • 2 x Ripped Hardcore, 60 caps: 2 st. Ripped Hardcore, 60 caps (Artnr. 6540-10)


  Fel i produktbeskrivningen?

  Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

 • Omdömen

  Antal 198 st
  Kundbetyg
  Lämna omdöme
  Kundbetyg
  Fungerar verkligen. För mig som inte är kaffedrickare eller dyligt är koffeinet lite starkt, men man blir pigg och hungern dämpas. Sötsuget försvinner. Jag ser även goda resultat på vågen på kort tid! Rekommenderas!
  Kundbetyg
  Har använt dessa i 7 veckor och de dämpar hungern samt mitt sötsug är som bortblåst! Har dessutom gått ner 9kg på dessa 7 veckor (tränar också)! Dock måste man se till att äta något innan man tar dem för brännder som fan! De brukar räcka med lite fil eller en banan! Super produkt och rekommenderar dem för att få en extra spark ! ?
  Kundbetyg
  Vilken energi man får, tar den alltid ca 30 min innan jag går in på gymmet!! Aldrig tränat så intensivt som nu..

  Andra köpte även

  Star-Bar, 55 g x 12, BOX
  Star-Bar, 55 g x 12, BOX

  Den enda baren du någonsin kommer att behöva! Star Bar har en unik sammansättning som består av mycket lite fett och kolhydrater. Innehåller 20 g fullvärdigt protein.

  Nu: 149:-
  Ord. pris 192:-

  Instagram

  #2xrippedhardcore