Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-50%
rabatt
<
>
Art.nr. SA000874

2 x Ripped Hardcore, 60 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


269:-538:-
Pris per 100 g: 296.58:-

Delbetala

50 :-/mån


JUST NU 2 FÖR 1!


Ripped Hardcore, 60 caps

 

 
Product of the Year 2013
 
 
Fat Burner of the Year 2013
 

Ripped Hardcore från Chained Nutrition tillhör den nya generationens fettförbrännare som ger extrem energi samtidigt som den dämpar aptiten och ökar frisättningen av kroppsfett!

 • Potent och högkoncentrerad, endast 1 kapsel per dag
 • Ger energi och framkallar ett intensivt fokus
 • Stimulerar den basala ämnesomsättningen
 • Ökar frisättningen av kroppsfett
 • Reglerar blodsockret och minskar aptiten

Ripped Hardcore innehåller en kombination av koffein, hallonketoner , katechiner, gallussyra och chilipeppar. En ingrediensblandning som samverkar synergiskt för att åstadkomma en sak: Snabb och okomplicerad viktminskning!

Att vara på diet är förenat med vissa mödor och de mest svåruthärdliga av dessa är trötthet och hunger, Ripped Hardcore är verktyget som hjälper dig uppnå önskad viktminskning genom att reducera omfattningen av dessa!

Den höga koffeinhalten i Ripped Hardcore gör dig pigg och bidrar med välkommen energi så att du kan träna med bibehållen intensitet trots energiunderskott, att vara pigg bidrar även till högre spontanaktivitet vilket ger en höjd energiförbrukning. . Hallonketonerna ökar frisättningen av fett från kroppens mest envisa inlagringsdepåer, runt buken hos män samt höfter och lår hos kvinnor. Katechinerna från grönt te-extraktet dämpar aptiten samtidigt som gallussyran förbättrar insulinkänsligheten. Sist men inte minst har vi chilipepparns capsinoider som ökar kroppstemperaturen och därigenom energiåtgången i den basala ämnesomsättningen.

OBS! Ripped Hardcore har ett högt koffeininnehåll (293, 4 mg / kapsel) vilket kan framkalla bieffekter som övergående yrsel och illamående hos ovana och känsliga konsumenter.

Produkten innehåller även starka kryddor och örter som kan orsaka halsbränna vid konsumtion på tom mage, detta undviks enklast genom att dricka rikliga mängder vatten i samband med intag.

Doseringsanvisning: Intag 1 kapsel dagligen, förslagsvis på morgonen (innan frukost) eller 30 min innan fysisk aktivitet.  Undvik konsumtion i nära anslutning till sängående då detta kan orsaka sömnstörningar.

Antal doseringar per behållare: 60

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Rekommenderas ej för personer under 18 år. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas. Innehåller koffein (293,5 mg/kapsel). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.


 • 2 x Ripped Hardcore, 60 caps: 2 st. Ripped Hardcore, 60 caps (Artnr. 6540-10)


  Fel i produktbeskrivningen?

  Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

 • Omdömen

  Antal 232 st
  Kundbetyg
  Lämna omdöme
  Kundbetyg
  Tagit dom här tabletterna i 2 dagar nu och det känns väldigt bra. Tar dom på morgonen tillsammans med diet pro shake och får inte ont i magen eller någonting. Sötsuget försvann totalt för mig och det var väldigt skönt och min hunger har minskat massa så jag äter mindre. Har verkligen hjälpt mig med mitt sockerberoende.
  Kundbetyg
  Skulle inte säga att det är något mirakelpiller, men den ger resultat iaf. Mer energi, svettas en hel del mer särskilt vid träning, något minskad hunger.
  Kundbetyg
  Riktigt bra! Enligt mig får man inte alls ont i magen även om man inte käkar så mycket innan man tar tabletten. Dock kan det brännas lite i halsen men går direkt med vatten. Svettas som bara den och man får en rejäl adrenalinkick och man känner direkt vilken muskel man tränar samt att min kropp blir fastare så fettförbrännar effekten fungerar definitivt! Tar inte alls lång tid innan man ser och känner resultat. 5/5! :D

  Andra köpte även

  Star-Bar, 55 g x 12, BOX
  Star-Bar, 55 g x 12, BOX

  Den enda baren du någonsin kommer att behöva! Star Bar har en unik sammansättning som består av mycket lite fett och kolhydrater. Innehåller 20 g fullvärdigt protein.

  Nu: 149:-
  Ord. pris 192:-

  Instagram

  #2xrippedhardcore