Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-50%
rabatt
<
>
Art.nr. SA000874

2 x Ripped Hardcore, 60 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


269:-538:-
Pris per 100 g: 296.58:-

Delbetala

50 :-/mån


JUST NU 2 FÖR 1!


Ripped Hardcore, 60 caps

 

 
Product of the Year 2013
 
 
Fat Burner of the Year 2013
 

Ripped Hardcore från Chained Nutrition tillhör den nya generationens fettförbrännare som ger extrem energi samtidigt som den dämpar aptiten och ökar frisättningen av kroppsfett!

 • Potent och högkoncentrerad, endast 1 kapsel per dag
 • Ger energi och framkallar ett intensivt fokus
 • Stimulerar den basala ämnesomsättningen
 • Ökar frisättningen av kroppsfett
 • Reglerar blodsockret och minskar aptiten

Ripped Hardcore innehåller en kombination av koffein, zingiber officinale, katechiner, gallussyra och chilipeppar. En ingrediensblandning som samverkar synergiskt för att åstadkomma en sak: Snabb och okomplicerad viktminskning!

Att vara på diet är förenat med vissa mödor och de mest svåruthärdliga av dessa är trötthet och hunger, Ripped Hardcore är verktyget som hjälper dig uppnå önskad viktminskning genom att reducera omfattningen av dessa!

Den höga koffeinhalten i Ripped Hardcore gör dig pigg och bidrar med välkommen energi så att du kan träna med bibehållen intensitet trots energiunderskott, att vara pigg bidrar även till högre spontanaktivitet vilket ger en höjd energiförbrukning. Katechinerna från grönt te-extraktet dämpar aptiten samtidigt som gallussyran förbättrar insulinkänsligheten. Sist men inte minst har vi chilipepparns capsinoider som ökar kroppstemperaturen och därigenom energiåtgången i den basala ämnesomsättningen.

OBS! Ripped Hardcore har ett högt koffeininnehåll (293, 4 mg / kapsel) vilket kan framkalla bieffekter som övergående yrsel och illamående hos ovana och känsliga konsumenter.

Produkten innehåller även starka kryddor och örter som kan orsaka halsbränna vid konsumtion på tom mage, detta undviks enklast genom att dricka rikliga mängder vatten i samband med intag.

Doseringsanvisning: Intag 1 kapsel dagligen, förslagsvis på morgonen (innan frukost) eller 30 min innan fysisk aktivitet.  Undvik konsumtion i nära anslutning till sängående då detta kan orsaka sömnstörningar.

Antal doseringar per behållare: 60

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Rekommenderas ej för personer under 18 år. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas. Innehåller koffein (293,5 mg/kapsel). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.


 • 2 x Ripped Hardcore, 60 caps: 2 st. Ripped Hardcore, 60 caps (Artnr. 6540-10)


  Fel i produktbeskrivningen?

  Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

 • Omdömen

  Antal 238 st
  Kundbetyg
  Lämna omdöme
  Kundbetyg
  Kör dessa i 3 dagar nu, känner bara att ja får mer energi o svettas mer. Dock ingen halsont eller magont. Hoppas på att börja se resultat snart då ja tränar 2 ggr om dagen!
  Kundbetyg
  Va ska man säja: 20 kilo på 4 månader,allt jag gjort är o öka på mina promenader o att jag inte har något som helst sug efter vare sej mat el godis. Kan väl lugnt rekommendera dessa!
  Kundbetyg
  Har käkat dessa av och till i 1-2 år. Jag tar dessa på morgonen då jag är svårstartad. Alltid efter frukost, annars får jag extremt ont i magen. 5min senare, ett besök på toa. Sen har ja energi i iaf 6h. Tar även dessa nu under träningsuppehåll annars blir de inte mycke gjort för en småbarns pappa. All energi behövs när man sover 2h per natt. Dessa piller är guld värda. Min hunger försvinner dock inte, ibland är det tvärtom. 5/5 lätt.

  Andra köpte även

  Omega-3 BIG BUY, 540 caps
  Omega-3 BIG BUY, 540 caps

  6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

  Nu: 299:-
  Ord. pris 594:-

  Instagram

  #2xrippedhardcore