Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
-50%
rabatt
<
>
Art.nr. SA000874

2 x Ripped Hardcore, 60 caps


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
2-4 arbetsdagar


279:-558:-
Pris per 100 g: 307.61:-

Delbetala

50:-/mån


JUST NU 2 FÖR 1!


Ripped Hardcore, 60 caps

Ripped Hardcore - Nya generationens fettförbrännare från Chained Nutrition! Extrem energi, dämpad hunger och ökad frisättning av kroppsfett! Omåttligt populär!

 
Product of the Year 2013
 
 
Fat Burner of the Year 2013
 
 • Potent och högkoncentrerad, endast 1 kapsel per dag
 • Ger intensiv energi och framkallar ett sylvasst fokus
 • Stimulerar den basala ämnesomsättningen
 • Ökar frisättningen av kroppsfett
 • Reglerar blodsockret och minskar aptiten
 • Omåttligt populär storsäljare - prova du också!

Ripped Hardcore innehåller en kombination av koffein, zingiber officinale, katechiner, gallussyra och chilipeppar. En ingrediensblandning som samverkar synergiskt för att åstadkomma en sak: snabb och okomplicerad viktminskning!

Att vara på diet är förenat med vissa mödor och de mest svåruthärdliga av dessa är trötthet och hunger. Ripped Hardcore är verktyget som hjälper dig uppnå önskad viktminskning genom att reducera omfattningen av dessa!

Den höga koffeinhalten i Ripped Hardcore gör dig pigg och bidrar med välkommen energi så att du kan träna med bibehållen intensitet trots energiunderskott. Att vara pigg bidrar även till högre spontanaktivitet vilket ger en höjd energiförbrukning. Förutom att du orkar träna längre och hårdare så bidrar dessutom koffeinet till en ökad termogenes (kroppsvärme) samt en frisättning av fettsyror från fettväven för förbränning.

Katechinerna från grönt te-extraktet dämpar aptiten samtidigt som gallussyran förbättrar insulinkänsligheten, chilipepparns capsinoider ökar kroppstemperaturen och därigenom energiåtgången i den basala ämnesomsättningen.

Ripped Hardcore innehåller en utomordentligt rejäl dos Capsicum, vilket verkligen skiljer detta tillskott från mängden, och ger den verkligt kännbara effekt som blivit Ripped Hardcores signum!

Zingiber stödjer även den en ökad termogenes, förbättrar matsmältningen och ger en ökad mättnadskänsla. Olivbladsextraktet kan öka mängden T3, kroppens fettförbrännande hormon.

Oslagbar energi - målmedvetet fokus - oslagbar fettförbränning. 

Ripped Hardcore är en absolut storsäljare och efterfrågan verkar aldrig sina - ta chansen att nå din drömfysik du också!

OBS! Ripped Hardcore har ett högt koffeininnehåll (293, 4 mg / kapsel) vilket kan framkalla bieffekter som övergående yrsel och illamående hos ovana och känsliga konsumenter.

Produkten innehåller även starka kryddor och örter som kan orsaka halsbränna vid konsumtion på tom mage, detta undviks enklast genom att dricka rikliga mängder vatten i samband med intag.

Doseringsanvisning: Intag 1 kapsel dagligen, förslagsvis på morgonen (innan frukost) eller 30 min innan fysisk aktivitet.  Undvik konsumtion i nära anslutning till sängående då detta kan orsaka sömnstörningar.

Antal doseringar per behållare: 60

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Rekommenderas ej för personer under 18 år. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas. Innehåller koffein (293,5 mg/kapsel). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.


 • 2 x Ripped Hardcore, 60 caps: 2 st. Ripped Hardcore, 60 caps (Artnr. 6540-10)
 • Omdömen

  Antal 358 st
  Kundbetyg
  Lämna omdöme
  Kundbetyg
  Svettas gör man! Satan så varm man blir av denna. Man får bra energi, mindre sötsug och mindre aptit. Jag blev mer ''rippad'' förra kuren och märker att de tar sig redan nu. Bara kört 2v denna kur. Ligger på 2-2,5g protein/kg kroppsvikt. Äter på mer kcal än ''normalläge'' och ändå minskar fett%. Rekommenderar denna produkt :)
  Kundbetyg
  Jag är i normala fall rätt trött och energilös. Vet inte om de funkar som fettförbränning då jag gått ner med hjälp av kost och träning mest men jag blir klar i huvudet, Pigg i minst 15 timmar, måste ta de före 07.30 annars är kvällssömnen körd. Har i normala fall rätt lågt blodtryck så det blir mer normalt med detta piller! Jag blir väldigt glad och får en enorm vilja med dessa. Dessutom Superbra om man ska jobba natt, man blir inte trött alls! Jag tar de dock inte varje dag längre som jag gjorde i början (ca 6mån sedan) då jag hade svårt att vara utan de! På den tiden gick jag på en dag från att orka 500-1000meter löp till 5 kilometer utan att va för Anfådd efteråt.
  Kundbetyg
  Bästa produkt jag nånsin använd. Använd EJ om du har strattera, ADHD medicin. Fick skyhögt blodtryck. Annars är produkten kanon, inga problem alls. Förutom magont om man inte äter bra med frukost. Annars inga problem och rekommenderar starkt.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Andra köpte även

  Gymgrossisten T-shirt, Athlete, Herr
  Gymgrossisten T-shirt, Athlete, Herr

  Gymgrossisten T-shirt, Athlete - Supersnygg t-shirt i fräsch, stilren design från Gymgrossisten! Given vinnare för dig som vill träna med stil!

  149:-

  Instagram

  #2xrippedhardcore