Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6870r

100% Whey Gold Standard


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
Delbetala


Protein of the Year

 


Brand of the Year

100% Whey Gold Standard är världens mest sålda och följaktligen världens mest populära proteinpulver på sporttillskottsmarknaden! Anledningen är kombinationen av en god smak med en odiskutabelt hög råvarukvalitet!

  • Hydrolyserade vasslepeptider.
  • Snabbt upptag.
  • Muskeluppbyggande.

Genom sofistikerade metoder kan vassle ”isoleras” från råvarans oönskade innehåll som fett, kolesterol, laktos för att slutligen ge ett vassleprotein som är mer än 90% protein. Denna renaste form kallas vassleisolat (WPI) och är den mest förekommande ingrediens i ON 100% Whey Gold Standard™, bara ett exempel som visar att inga billiga råvaror används, detta för att ge dig bästa möjliga produkt!

Med ON 100% Whey Gold Standard™ har proteinhalten höjts ytterligare. Variationer förekommer mellan de olika smakerna beroende på att det går åt olika mycket smakämnen för att säkerställa rätt smak. Halten protein ligger mellan 79-82% protein och detta är alltså färdig produkt, inga fantasivärden som ofta används.

Whey Gold standard löser sig mycket lätt i vätska tack vara sin speciella formula och du slipper klumpar i din shake!
HYDROWHEY™ hydrolyserade vasslepeptider (den form av vassleprotein som tveklöst tas upp snabbast) är vad som ingår i vår exklusiva proteinprodukt för att göra Whey Gold Standard™ komplett för snabbast upptag till dina muskler!

Tillsatta enzymer för lättare upptag och nedbrytning… mer vasslepeptider… högt innehåll av Glutamin och grenade aminosyror (BCAA) – listan kan göras lång men vad som gör Whey Gold Standard™ till en referensprodukt för andra proteinprodukter på marknaden.

Doseringsinstruktioner: Tag 1 skopa (ca 30 g) 2-3 gånger per dag, förslagsvis på morgonen och efter träning. Blanda med valfri mängd vätska (ca 2-3 dl). 

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

 

 
Per portion
Storlek: 2352 g, 4545 g, 941 g
Smak: Choklad, Cookies / Cream, Jordgubb, Mintchoklad, VaniljFel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 448 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Bästa proteinet jag haft helt klart. Det funkar bra och det smakat bra. Har provat french vanilla, cookies and cream och double rich chocolate. Alla var goda men double rich var helt klart den godaste och den jag har hållt mig till ?
Kundbetyg
Smaken är god och proteinet likaväl. Man får det man betalar för, det kostar lite mer att ha högkvalitativt protein, ON har fått pris flera år i rad från Mr.Olympia och bb.com. Passar inte priset er så kan ni leta vidare, men ni hittar inte samma kvalité någon annan stans.
Kundbetyg
Kanske är mitt 4e inlägg, och alla positiva. Men 60g Vanilla Ice Cream med 60g havregryn i mixern tillsammans med 400ml mjök på morgonen, och så dunkar man i lite kanel. Kanske världens mest goda frukost, om inte enklaste! Dricker antingen direkt ur mixer med sugrör då havregrynsbitarna lägger sig i botten. Eller också ner i shakern påväg till jobbet. God annars som den är utan kanel, men för guds skull, PROVA!

Fler bra alternativ

100% Platinum Whey
100% Platinum Whey

100% Platinum Whey - Lyxprotein från Muscletech som ger dig rikliga mängder protein, aminosyror och en prisbelönt smak!

Nu: fr.263:-
Ord. pris 329:-

Andra köpte även

2 x Ripped Hardcore, 60 caps
2 x Ripped Hardcore, 60 caps

JUST NU 2 FÖR 1! Ripped Hardcore – The ultimate Fat destroyer! En kraftfull fettförbrännare som ger en ökad prestation på gymmet och hjälper dig att få en rippad look!

Nu: 269:-
Ord. pris 538:-

Instagram

#100%wheygoldstandard