Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 585r

Whey-80


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
Delbetala


Star Nutritions Whey-80® - komplett proteintillskott för dig som idrottar och vill ha bästa möjliga resultat av din träning! Sveriges populäraste protein!

 
Whey-80® från Star Nutrition är ett högvärdigt proteintillskott med god smak och löslighet. Produkten består av 100% ultrafiltrerat och instantiserat vassleproteinkoncentrat och är det ultimata tillskottet för dig som idrottar.  Whey-80® påskyndar muskeluppbyggnad och återhämtning och ger snabbt märkbara resultat!
 
  • Påskyndar muskeluppbyggnad
  • Perfekt sätt att höja andelen protein i ditt dagliga näringsintag
  • Förbättrar återhämtningen
  • Grym smak och löslighet
  • Norra Europas mest köpta protein!
 
 
Hård träning, oavsett idrott, kräver ett medvetet och högt näringsintag. Om näringsintaget är för lågt börjar kroppen bryta ned muskelmassa istället för att bygga upp och återhämta. Framförallt protein är då extra viktigt att hålla högt om man för en aktiv livssstil, eftersom protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen.
För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver. Kyckling, kött och ägg är exempel på vanliga proteinkällor.
 
Dock kan det upplevas som relativt svårt att få i sig all den mängd proteinrik mat som krävs för att kunna motverka nedbrytningen och se tydliga resultat. Tid, stress, ork, pengar och mättnad är alla faktorer som vanligtvis försvårar möjligheten att hålla ett högt näringsintag.
 
Det är just här som Whey-80®  fyller sin funktion: att erbjuda dig ett enkelt och praktiskt sätt att tillgodogöra dig rätt proteinmängd utöver din vardagliga kost!
En dosering Whey-80® erbjuder ca 25 g protein och förbereds på nolltid. Dessutom är smakerna och variationerna oändliga - proteindrinkar, smoothies, i frukostgröten, till bakning m.m. Bara fantasin sättter gränser!
 
De viktigaste tidpunkterna att tillföra protein är då aminosyrenivåerna i kroppen är låga; på morgonen, efter träningen och vid mellanmål. På morgonen och efter träningen visar forskning att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att stoppa svältmekanismer och muskelnedbrytning.

Star Nutrition Whey-80® är ett snabbverkande proteintillskott av finaste kvalitet. Med hjälp av den senaste tillverkningstekniken har vi tagit fram ett rent, oskadat protein med högt biologiskt värde, rikt på muskeluppbyggande aminosyror.
 
Whey-80® passar alla, oavsett träningsnivå och målbild!
 
OBS: Skopa ingår ej, denna lägger du till kostnadsfritt i kassan.
 
Doseringsanvisning: 0,75-1dl pulver blandas med 2,3 dl vatten eller mjölk i en shaker. För maximalt resultat ta tre portioner av Whey 80 dagligen.
 
Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
 


Omdömen

Antal 1583 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Vanilj får 5/5 men använder endast detta till att smaksätta och berika min naturella morgon-yoghurt blandat med havregryn, pumpakärnor, en skvätt Edos Choice olja, en skvätt pancake syrup (Walden) och lite frysta blåbär eller en banan. Den perfekta frukosten och med detta lättanvända protein, får jag dessutom i mig den proteinmängd som behövs.
Kundbetyg
Har kört Whey-80 ett tag nu och kan säga att det ger bra resultat om man vill bygga muskler om man tar sin styrketräning seriöst. Gymmar cirkus 4-5 ggr veckan och tar Whey-80 3ggr om dagen. Morgon/efter träning/kväll. Funkar som sagt. Utöver detta bör man dock hålla koll på sin kost och äta rätt och tillräckligt mycket. Provad smak är double rich chocolate, rekomenderas :)
Kundbetyg
Jag har nu prövat Choklad och Ice Coffee, jätte goda smaker och smaker jag inte tröttnar på i första taget. Har för mig funkat bra, druckit 3 ggr per dag då jag tränat och under mina träningsfria dagar håller jag bort dem. Ger dock en rätt rejäl mättnadskänsla så tyvärr blir det lite lite ätit under dessa dagar.. Jag blandar den typ 50/50 vatten och mjölk.

Fler bra alternativ

Whey-100
Whey-100

Star Nutrition Whey-100 är ett kompromisslöst kvalitetsprotein tillverkat för dig som kräver det bästa! För maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning!

Nu: 593:-
Ord. pris 989:-

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#whey80