Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 585r

Whey-80


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
Delbetala


 
Protein of the Year 2013
 

Whey-80® från Star Nutrition är ett högvärdigt proteintillskott med god smak och löslighet. Produkten består av 100% ultrafiltrerat och instantiserat vassleproteinkoncentrat och är det ultimata tillskottet för dig som idrottar.  Whey-80® påskyndar muskeluppbyggnad och återhämtning och ger snabbt märkbara resultat!

  • Påskyndar muskeluppbyggnad.
  • Förbättrar återhämtningen.
  • Grym smak och löslighet.
  • Norra Europas mest sålda protein!

Protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen. För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver.

Om man inte får i sig tillräckligt med energi och protein hamnar kroppen i ett katabolt tillstånd vilket leder till minskad muskelmassa. Detta beror på att kroppens svältmekanismer förbränner musklerna för att få energi, samtidigt som kroppen lättare lägger på sig fett.
De viktigaste tidpunkterna att tillföra protein är då aminosyrenivåerna i kroppen är låga; på morgonen, efter träningen och vid mellanmål. På morgonen och efter träningen visar forskning att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att stoppa svältmekanismer och muskelnedbrytning.

Star Nutrition Whey-80® är ett mycket snabbt proteintillskott av hög kvalitet. Med hjälp av den senaste tillverkningstekniken har vi tagit fram ett rent, oskadat protein med högt biologiskt värde, rikt på muskeluppbyggande aminosyror. 

Skopa ingår ej, denna lägger du till kostnadsfritt i kassan.

Doseringsinstruktioner: 0,75-1dl pulver blandas med vatten eller mjölk i en shaker. För maximalt resultat ta tre portioner av Whey 80 dagligen.

Information: Detta är ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten. Skall ej ersätta en varierad kost.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 1534 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Testar hallon just nu. Mycket bra. Smakar bäst med vatten!
Kundbetyg
Double Rich Chocolate, BÄSTA SMAKEN NÅGONSIN!
Kundbetyg
Christmas flavor är grymt god. Ska åk o köpa ett par extra påsar imon direkt! Smakar som man doppat pepparkaka i mjölk, ( om man blandar med mjölk) Hoppas den kommer nästa år också! 5 vikter av 5 möjliga :D

Fler bra alternativ

Whey-100
Whey-100

Star Nutrition Whey-100 är ett kompromisslöst kvalitetsprotein tillverkat för dig som kräver det bästa! För maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning!

fr.269:-

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#whey80