Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 585r

Whey-80


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:
Delbetala


 
Protein of the Year 2013
 

Whey-80® från Star Nutrition är ett högvärdigt proteintillskott med god smak och löslighet. Produkten består av 100% ultrafiltrerat och instantiserat vassleproteinkoncentrat och är det ultimata tillskottet för dig som idrottar.  Whey-80® påskyndar muskeluppbyggnad och återhämtning och ger snabbt märkbara resultat!

  • Påskyndar muskeluppbyggnad.
  • Förbättrar återhämtningen.
  • Grym smak och löslighet.
  • Norra Europas mest sålda protein!

Protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen. För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver.

Om man inte får i sig tillräckligt med energi och protein hamnar kroppen i ett katabolt tillstånd vilket leder till minskad muskelmassa. Detta beror på att kroppens svältmekanismer förbränner musklerna för att få energi, samtidigt som kroppen lättare lägger på sig fett.
De viktigaste tidpunkterna att tillföra protein är då aminosyrenivåerna i kroppen är låga; på morgonen, efter träningen och vid mellanmål. På morgonen och efter träningen visar forskning att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att stoppa svältmekanismer och muskelnedbrytning.

Star Nutrition Whey-80® är ett mycket snabbt proteintillskott av hög kvalitet. Med hjälp av den senaste tillverkningstekniken har vi tagit fram ett rent, oskadat protein med högt biologiskt värde, rikt på muskeluppbyggande aminosyror. 

Skopa ingår ej, denna lägger du till kostnadsfritt i kassan.

Doseringsinstruktioner: 0,75-1dl pulver blandas med vatten eller mjölk i en shaker. För maximalt resultat ta tre portioner av Whey 80 dagligen.

Information: Detta är ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten. Skall ej ersätta en varierad kost.

Fel i produktbeskrivningen?

Om du hittat något fel i den här produktbeskrivningen får du gärna tipsa oss om det! Berätta om fel här

Omdömen

Antal 1522 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Bäst helt enkelt! Rekommenderas stort och vaniljsmaken är helt klart min favorit!
Kundbetyg
Mitt första protein och jag är supernöjd! Köpte smaken vanilla pear och blandad med mjölk smakar den päronsplitt, hur gott som helst. Tycker annars inte om så mycket sött och denna var lagom söt och smakar inte alls sötningsmedel. De gånger jag inte har tillgång till mjölk blandar jag med vatten, inte lika krämig då men har ändå god smak. Känner inget behov av att testa en annan smak då denna är en fullpoängare, nästa gång blir det att köpa 4kg! Rekommenderas starkt.
Kundbetyg
bra och billigt :) .. men vad har hänt med förslutningen på påsen den är av mycket sämre kvalité sen dom förra påsarna jag har köpt svårt att stänga påsen krävs mycket pill :)

Fler bra alternativ

Whey-100
Whey-100

Star Nutrition Whey-100 är ett kompromisslöst kvalitetsprotein tillverkat för dig som kräver det bästa! För maximal muskeluppbyggnad och fettförbränning!

fr.269:-

Andra köpte även

Omega-3 BIG BUY, 540 caps
Omega-3 BIG BUY, 540 caps

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

Nu: 299:-
Ord. pris 594:-

Instagram

#whey80