Logga in / Skapa konto
Kundservice
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Omdömen

Antal 282 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Det här är det första PWO:t jag använt och jag kan säga att jag är mer än nöjd med mitt köp. Jag går i skolan väldigt länge och en tuff utbildning så jag är oftast ganska trött innan jag ska träna (efter skolan) men med denna produkt så är jag som piggast!
Kundbetyg
Utan tvekan den bästa produkt jag har provat hittills. Jag orkar hålla en maxnivå mycket längre än tidigare. Rekommenderas starkt för dom som exempelvis jobbar mycket och känner allmän trötthet på gymmet. Gav bäst effekt 20-30 min innan. Kände inga bieffekter, men det är nog individuellt!
Kundbetyg
Alla de viktiga ingrediencer för en bra pump. Citruline, alanine , kreatin, kolisar med bcaa.. Allt ni behöver för att få bra pump och kontakt igenom hela set samt orka den sista reppen. Resten är skit de mesta blanda i. Dålig effekt ? öka dosen isf.

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

12 x 52% Protein Block, 60 g
12 x 52% Protein Block, 60 g

12 x 52% Protein Block - Låda med marknadens kraftigaste proteinbar från Star Nutrition! Fantastisk smak, mjuk konsistens och superhögt proteinvärde!

Nu: 149:-
Ord. pris 228:-

Instagram

#creatinecompleteextreme

<
>

Creatine Complete Extreme, 493 g


X


Pris per kg: 505.07:-    
Qliro faktura:
Lagerstatus:

Leveranstid:

Art nr.: 6502r
Snabbverkande prestationsökare med bland annat kreatin, BCAA, Koffein och beta-alanin. Creatine Complete Extreme är en unikt framtagen, mycket koncentrerad formula av prestationsökande ämnen.

  • Prestationshöjare.
  • Minskar mental trötthet.
  • Förbättrar näringstransporten.

Varje portion (29 gram) innehåller lättillgängligt kreatin malat för en snabb uppladdning av energi i musklerna (ATP) samt taurin för ökat muskeltryck och beta-alanin som minskar mjölksyrabildningen under träning.

Dessutom innehåller Creatine Complete Extreme grenade, antikatabola aminosyror (BCAA) som kan ge energi direkt i musklerna. BCAA minskar även mental trötthet, vilket ytterligare förstärks av L-tyrosin och koffein.

För optimerad effekt innehåller Creatine Complete Extreme, vitamin-B6, citrullin malat och arginin AKG, ämnen som vidgar blodkärlen och förbättrar blodcirkulationen och näringstransporten under och efter träning.


Beredning och rekommenderad daglig dos: 1-2 skopor före träningen. 1 skopa blandas med 200 ml vatten.