Logga in / Skapa konto
Kundtjänst
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kosttillskott - Träningskläder - Träningsutrustning

Erbjudandekod
<
>
Art.nr. 6502r

Creatine Complete Extreme, 493 g


Välj antal:

Lagerstatus:

Leveranstid:Pris per kg: 505.07:-

Delbetala


Snabbverkande prestationsökare med bland annat kreatin, BCAA, Koffein och beta-alanin. Creatine Complete Extreme är en unikt framtagen, mycket koncentrerad formula av prestationsökande ämnen.

  • Prestationshöjare.
  • Minskar mental trötthet.
  • Förbättrar näringstransporten.

Varje portion (29 gram) innehåller lättillgängligt kreatin malat för en snabb uppladdning av energi i musklerna (ATP) samt taurin för ökat muskeltryck och beta-alanin som minskar mjölksyrabildningen under träning.

Dessutom innehåller Creatine Complete Extreme grenade, antikatabola aminosyror (BCAA) som kan ge energi direkt i musklerna. BCAA minskar även mental trötthet, vilket ytterligare förstärks av L-tyrosin och koffein.

För optimerad effekt innehåller Creatine Complete Extreme, vitamin-B6, citrullin malat och arginin AKG, ämnen som vidgar blodkärlen och förbättrar blodcirkulationen och näringstransporten under och efter träning.


Doseringsanvisning1 servering, 29 gram (2 skopor), blandas med 3-4 dl vatten. Drick 15-30 minuter innan träning. Använd regelbundet under 4-8 veckor följt av ett uppehåll på minst 3 veckor.
 

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.
 

Omdömen

Antal 278 st
Kundbetyg
Lämna omdöme
Kundbetyg
Riktigt grym, skönt upp piggande och grymt pump. Jag tog blue rasberry och den var grymt god. Denna var värd att testa och kommer fortsätta med denna !
Kundbetyg
Testade Creatine Comlete Extreme med smak av Blue Raspberry, smakade mycket bra! Tycker denna fungerar bra till prestationshöjare. Ska helt klart köpa in de övriga smakerna för test!
Kundbetyg
Gött bra!

Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

Andra köpte även

Nya Muskelpaketet
Nya Muskelpaketet

Väljer du muskelpaketet från Star Nutrition får du ett specialkomponerat paket för dig som vill prestera max under träningen och bygga maximalt med nya fettfria muskler!

Nu: 599:-
Ord. pris 884:-