×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  ZMAA-Rx, 120 Capsules

  ZMAA-Rx från Physical Advancement Laboratories (PAL) är en produkt designad för att förbättra din sömnkvalitet och återhämtning. 

  Läs mer
  249,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6575-01

  ZMAA-Rx – tungvikts-ZMA med huperzine A!

  • Full dos magnesium och zink
  • 200 mg L-teanin
  • 200 mcg Huperzine A

  ZMAA-Rx är en högdoserad ZMA-produkt designad för att förbättra sömnkvalitet och återhämtning. Läs mer om produktens innehåll och dess effekter nedan.

  Magnesium

  ZMAA-Rx ger över 400mg aktiv mängd magnesium per tre kapslar. Få ZMA produkter på marknaden kan säga att de ger en full dos magnesium men ZMAA-Rx är formulerad för att ge korrekt dosering. Källorna till magnesiumet är en blandning som även har till syfte att ge ett gott upptag.

  Magnesium när den näst vanligaste elektrolyten i kroppen och är även ett mineral vi i västvärlden ofta har brist på p.g.a. av vår kosthållning. För att avhjälpa lättare brister på magnesium så rekommenderas doser på 200-400mg.

  Magnesium främjar avslappning i korrekta doser och lämpar sig därför väl att ta på kvällen innan läggdags.

  L-Teanin

  Teanin är en av de mindre vanliga aminosyrorna och hittas sparsamt i mat. Den kanske mest kända källan till teanin är just te. Denna aminosyra har förmågan att öka avslappning men utan att den orsakar dåsighet. Den gör det redan i doser från 100mg. En full dos ZMAA-Rx ger 200mg som arbetar i synergi med magnesium för en förbättrad sömnkvalitet.

  Zink

  Zink är ett viktigt mineral i många enzymer, hormoner och immunologiska faktorer. I tillräckligt höga doseringar så agerar även zink som en antioxidant och aromatashämmare. Mineralen kan även positivt korrigera testosteronnivåer i händelse av att man har låga nivåer av zink i kroppen.

  Huperzine A

  Huperzine A har en mycket lång traditionell användning i stora delar av världen och har som ämne ett flertal intressanta effekter. Genom att fördröja nedbrytningen av acetylkolin i hjärnan så kan huperzine A hjälpa till med minne, inlärning och koncentration.

  I ZMAA-Rx så är ämnet tillsatt med en annan tanke. Huperzine A rapporteras förlänga tiden för REM-sömn. Ett viktigt stadie under sömn då man drömmer. Detta i kombination med magnesium och L-teanin ger bra förutsättningar för att man ska kunna få en riktigt god natts sömn och känna sig utvilad när man vaknar.

  Doseringsanvisning: Tag 1-3 kapslar innan sänggående.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 14 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 14 totala

  per sida

  Ingredienser 1 kapsel 2 kapslar 3 kapslar
  Magnesium (bisglycinat, citrat, karbonat, oxid) 500 mg 1000 mg 1500 mg
  - därav elementärt magnesium 137 mg (RDI 34%) 274 mg (RDI 69%) 411 mg (RDI 103%)
  L-Teanin 67 mg 133 mg 200 mg
  Zinkcitrat 24 mg 49 mg 72 mg
   - därav elementärt zink 8 mg (RDI 80%) 16 mg (RDI 160%)  24 mg (RDO 240%)
  Vitamin B6 2 mg (RDI 125%) 4 mg (RDI 250%) 6 mg (RDI 375%)
  Huperzine A 66,7 mcg 133,4 mcg 200 mcg

  Ingredienser: Magnesiumbisglycinat, trimagnesiumcitrat, magnesiumkarbonat, magnesiumoxid, l-teanin, kapsel (bovint gelatin), zinkcitrat, huperzine A (Huperzia Serrata, 1% extrakt), pyridoxinhydroklorid.