×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Beställ senast 18/12 för leverans innan jul

  ZMA+ Night System, 90 caps

  ZMA+ Night System - Balanserad och innovativ ZMA-produkt från Delta Nutrition. Ger positiva effekter på dina träningsresultat såväl som din sömn.

  Läs mer
  179,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 019

  ZMA+ Night System - Balanserad och innovativ ZMA-produkt från Delta Nutrition. Ger positiva effekter på dina träningsresultat såväl som din sömn.

  • Innehåller magnesium, zink och vitamin B6
  • Berikad med L-teanin och D-vitamin
  • Förbättrar nattsömnen och ökar testosteronnivåerna

  ZMA är en bra basprodukt för alla som vill ha maximalt ut ur sin träning. Delta Nutritions ZMA+ Night System är med sitt balanserade innehåll av nyckelingredienserna magnesium, zink och vitamin B6 ett utmärkt alternativ.

  Denna vitamin- och mineralkombination har visats vara effektiv för att öka testosteronnivåerna och förbättra sömnkvaliteten, vilket i sin tur ökar muskeltillväxten och förbättrar återhämtningsförmågan. 

  ZMA+ Night System är även förstärkt med L-teanin och D-vitamin. L-teanin är en aminosyra som förekommer naturligt i grönt te och som traditionellt används för att minska stress och främja en lugn sinnesstämning. 

  D-vitamin är förutom sin breda skara hälsoeffekter avgörande för ett starkt skelett och en normal muskelfunktion. Det genomtänkta D-vitamin-innehållet i ZMA+ Night System ger dig tillräckligt mycket D-vitamin för att säkerställa att du inte lider brist någon del av året.

  Doseringsanvisning: Tag två kapslar på tom mage innan sänggående.

  InformationDetta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 11 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 11 totala

  per sida

  Produktbeskrivning: Kostillskott med magnesium, zink, vitamin, L-teanin och D-vitamin.

   

  Nettoinnehåll: 90 kapslar

   

  Innehåll Per portion (2 kapslar)
  Vitamin B6 9,5 mg (680%)*
  Vitamin D 25 µg (500%)*
  Magnesium 250 mg (67)*
  Zink 15 mg (150%)*
  L-teanin 225 mg

  *Procent av dagligt referensintag

   

  Ingredienser: Magnesiumcitrat, L-teanin, zinkglukonat, kolekalciferol, pyrodoxin HCL, gelatinkapsel (bovin), färgämne (E171)

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av mjölk, soja och ägg.

  Förvaring: Förvars torrt och svalt i originalförpackning.