×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  ZMA Night, 160 caps

  ZMA Night Hardcore från Chained Nutrition innehåller zink, magnesium och L-theanin. En blandning som visat sig kunna höja testosteronnivåerna och bidra till bättre sömn.

  Läs mer
  279,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6589-1

  ZMA Night Hardcore från Chained Nutrition innehåller utöver de viktiga mineralerna zink och magnesium även L-theanin. En blandning som visat sig kunna höja testosteronnivåerna och bidra till en bättre sömn.
   
  • Med L-theanin för en förstärkt effekt på sömnen.
  • Zink och magnesium i lättupptaglig form.
  • Främjar testosteronproduktionen.
  • Bidrar till en normal proteinsyntes och energiomsättning.
  • Motverkar kramp och muskeltrötthet.
   
  ZMA Night Hardcore innehåller L-theanin som har en lugnande och avslappnande effekt utan att orsaka dåsighet. Detta hjälper insomningen och bidrar till en god natts sömn som är mycket viktig för återhämtningen.
   
  ZMA Night innehåller en blandning av de naturligt förekommande vitaminerna och mineralerna zink, magnesium och vitamin B6. En blandning som i kliniska studier har visat sig kunna höja testosteronnivåerna och öka styrkan hos både tränade och otränade personer.
   
  Zink bidrar bland annat till en normal energiomsättning. Mineralet främjar även optimala testosteronnivåer och en fungerande proteinsyntes. Magnesium motverkar trötthet och bidrar till en normal muskelfunktion och elektrolytbalans.
   
  ZMA-användare världen över hissar även produktens förmåga att förbättra sömnkvaliten vid regelbunden användning. 
   
  Rekommenderad dosering: Två kapslar intas dagligen, förslagsvis innan nattsömn. Försök undvika konsumtion av kalciumrika livsmedel i direkt anslutning till intag då det kan försämra upptaget.
   
  Antal serveringar per burk: 80.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  4 omdöme(n)

  per sida

  4 omdöme(n)

  per sida
  InnehållPer 2 kapslar
  Vitaminer  
  Vitamin B6 4 mg, 286%*
  Mineraler  
  Magnesium 500 mg, 133%*
  Zink 22.2 mg, 222%*
  Innehåller även  
  L-theanin  200 mg

  *Procent av dagligt referensintag 

   
  Ingredienser: Magnesiumcitrat, kapselhölje (bovint gelatin), L-theanin, zinkcitrat, pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), färgämne (titandioxid, kaliumaluminiumsilikat, svart järnoxid).
   
   
  Allergiinformation: Tillverkas i lokaler i vilka det även ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.
   
  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.