×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -30%

  ZMA Hardcore, 160 caps

  ZMA Hardcore från Chained Nutrition innehåller de viktiga mineralerna zink och magnesium samt vitamin B6. En blandning som visat sig kunna höja testosteronnivåerna.

  Läs mer

  fr. 195,30 kr

  Ordinarie pris: 279 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6514-10

  ZMA Hardcore från Chained Nutrition innehåller de viktiga mineralerna zink och magnesium samt vitamin B6. En blandning som visat sig kunna höja testosteronnivåerna.

  • Zink och magnesium i lättupptaglig form.
  • Främjar testosteronproduktionen.
  • Bidrar till en normal proteinsyntes och energiomsättning.
  • Motverkar kramp och muskeltrötthet.

  ZMA Hardcore innehåller en blandning av de naturligt förekommande vitaminerna och mineralerna zink, magnesium och vitamin B6. En blandning som i kliniska studier har visat sig kunna höja testosteronnivåerna och öka styrkan hos både tränade och otränade personer.

  Zink bidrar bland annat till en normal energiomsättning. Mineralet främjar även optimala testosteronnivåer och en fungerande proteinsyntes. Magnesium motverkar trötthet och bidrar till en normal muskelfunktion och elektrolytbalans.

  För att i ett ytterligare steg optimera produktens sammansättning har man tillsatt vitamin B6 som reglerar kroppens omsättning av vitaminer och mineraler, vilket gör att produktens övriga ingredienser tas upp effektivare. Ett effektivare upptag medför i sin tur en kraftigare effekt. 

  ZMA-användare världen över hissar även produktens förmåga att förbättra sömnkvaliten vid regelbunden användning. 

  Rekommenderad dosering: Två kapslar intas dagligen, förslagsvis innan nattsömn. Försök undvika konsumtion av kalciumrika livsmedel i direkt anslutning till intag då det kan försämra upptaget.

  Antal serveringar per burk: 80.

  Allergiinformation: Tillverkas i lokaler i vilka det även ägg, soja och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår av dessa.


  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 21 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 21 totala

  per sida

  Antal doseringar per förpackning: 80

  Innehåll

  Per 1 kapsel

  RDI

  Per 2 kapslar

  RDI

  Zink

  11,1 mg

  111 %*

  22,2 mg

  222 %*

  Magnesium

  300 mg

  80 %*

  600 mg

  160 %*

  Vitamin B6

  2,1 mg

  51 %*

  4,2 mg

  102 %*

   

  *Procent av RDI (rekommenderat dagligt intag)


  Ingredienser: Magnesiumoxid, zinkcitrat, pyridoxin HCl, fyllnadsmedel (E460), ytbehandlingsmedel (E470b), klumpförebyggande medel (E551), kapselmaterial (bovint gelatin, färgämne: E171).