×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  ZMA, 90 kapslar

  ZMA från Optimum Nutrition är en kombination av zink, magnesium och vitamin B6 som är populär bland atleter som tränar mycket

  Läs mer
  199 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6934

  Brand of the Year
   

  ZMA från Optimum Nutrition är en kombination av zink, magnesium och vitamin B6 som är populär bland atleter som tränar mycket

  • Zink bidrar till att bibehålla en normal benstomme

  • Magnesium bidrar till normal muskelfunktion

  ZMA från Optimum Nutrition innehåller Zink, Magnesium och vitamin B6. 


  Doseringsinstruktioner: Tag 2-3 kapslar dagligen, förslagsvis mellan det sista kvällsmålet och läggdags. För bästa resultat bör män ta 3 kapslar och för kvinnor är den rekommenderade doseringen 2 kapslar.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  7 omdöme(n)

  per sida

  7 omdöme(n)

  per sida

  Antal doser per förpackning:

  30 st.

  Dosering:

  Tag 2-3 kapslar dagligen, 30-60 minuter före nattsömn. För bästa resultat bör män ta 3 kapslar och för kvinnor är den rekommenderade doseringen 2 kapslar.

   

  Näringsinnehåll per 3 kapslar:  Mängd: 
  Vitamin B6 10.5 mg 
  Magnesium 450 mg 
  Zink 30 mg

   

  Ingredienser: ZMA blandning (Magnesiumcitrat, Magnesiumoxid, Zinkaspartat, Zink Mono-L-Metionin sulfat, pyridoxin hydroklorid), Gelatinkapsel, Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), Klumpförebyggande medel (Magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid)