×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Xtreme Muscle Pump, 300 g

  Xtreme Muscle Pump är en högdoserad produkt för ökad muskelpumpp från Delta Nutrition som innehåller bl.a. citrullinmalat, och l-arginin. Perfekt för gympasset!

  Läs mer
  299 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 200005R

  Xtreme Muscle Pump från Delta Nutrition innehåller en hög dos välbeprövade ämnen som citrullinmalat, l-arginin, som tillsammans bidrar till ökad muskelpump i samband med fysisk aktivitet.

  • Ultrakoncentrerad formula för maximal pump
  • 0 kolhydrater
  • Aspartam- och koffeinfri
  • Går att kombinera med andra PWO's

  Xtreme Muscle Pumps ingredienser är noggrant utvalda för att ge dig maximal pump under träningspasset. Med citrullinmalat, l-arginin, och kreatinnitrat så kommer dina kväveoxidproduktion i musklerna och blodet katalyseras vilket leder till muskelpump. Då Xtreme Muscle Pump är fri från koffein så passar den utmärkt att kombinera med Supreme PWO innan passet för maximal pump, styrka, och uthållighet. Xtreme Muscle Pump kombineras även med fördel tillsammans med snabba kolhydrater i form av t.ex. Nitro Carbs för en ännu tydligare pumpeffekt.

  Doseringsanvisning: Blanda 1 portion (1 skopa pulver á 16 g) med 3-4 dl vatten. Intag 1 portion 20 minuter före träningspasset.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

   

  Innehåll per

  portion (16 g)

  Vitamin B3

  8 mg

  Kalcium

  120 mg

  Kalium

  200 mg

  Arganine-AKG

  4500 mg

  Creatine malate

  4500 mg

  Gape seed extract (95% OPC)

  100 mg

  Citrulline malate

  3000 mg

  Betaine Base

  1250 mg

  Glycerol

  1000 mg

  Ingredienser:  L-arginin, citrullin-di-malat, keratinmalat, arginin-akg, betaine base (TMG),  äppelsyra, l-leucin, trikalcium-fosfat (antiklumpmedel), aromer, kaliumklorid, natriumklorid (salt), vindruvkärnextrakt, färgämne (E101), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-k).

  Innehåller sötningsmedel. Kan innehåll spår av MJÖLK, SOJA och ÄGG.