×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Weight Loser, 120 caps

  WEIGHT LOSER från FAST – Har utvecklats för att främja viktminskning och innehåller glukomannan. Ett ämne som bidrar till viktminskning och är godkänt av EU-experter.

  Läs mer
  229 kr

  Art nr.: 100390320560

  WEIGHT LOSER från FAST – Har utvecklats för att främja viktminskning och innehåller glukomannan. Ett ämne som bidrar till viktminskning och är godkänt av EU-experter.

  • Främjar viktminskning
  • Innehåller grönt te
  • Innehåller glukomannan (konjak)

  Doseringsanvisning: Rekommenderad daglig dos: 4 kapslar med 1–2 glas vatten tre gånger om dagen före måltider. Det är ytterst viktigt att dricka tillräckligt med vatten med kapslarna så att produkten når magen.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

  Varning: Obs! För människor som har svårt att svälja eller om kapslarna intas med otillräcklig mängd vatten kan kapslarna orsaka risk för kvävning.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Ingredienser: Glukomannan (konjak), trikalciumfosfat, gelatin, grönt te extrakt (95 % polyfenoler), cayenne extrakt (capsicum annuum), kromklorid, kaliumjodid, utbehandlinsmedel (magnesiumstearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), färg (titandioxid).

  Förvaring: I rumstemperatur eller svalare, skyddad för fukt och ljus.