×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -32%

  Watts' Up Magnum, 60 caps

  WattsUp Magnum från Swedish Supplements är ett naturligt erogent tillskott som ger ökad explosivitet och uthållighet. Utvinns ur Citrus frukt och kan med fördel kombineras med kreatin.

  Läs mer

  fr. 239,00 kr

  Ordinarie pris: 349,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 890989-3

  Watts Up är alltså ett ämne som är eftertraktat bland de som önskar påverka sin uthållighet men även explosiviteten och maxstyrka. Ta chansen att komma över dina platåer i träningen och komma till en ny nivå!

  • Watts Up - Nästa generations PWO!

  WATTS'UP ®, är ett bioflavonoid komplex naturligt förekommande i citrusfrukter som med ursprung från Spanien. Den är populär bland både elitidrottare och motionärer som vill öka sin energikapacitet. Ämnet har en hög bio-tillgänglig och visar sig vara aktivt och cirkulera i kroppen inom några minuter efter intag.

  MITOKONDRIERNA ÄR cellernas så kallade kraftstationer. Muskelceller kräver mycket energi, vilket produceras av mitokondrierna, för dagliga aktiviteter och träning. Mitokondrier omvandlar energi som utvinns från maten vi äter till ATP, ”energivaluta” för våra muskler för att sedan användas under aerob och Anaerob träning. Användare tar produkten i syfte att göra denna mekanism mer effektiv.

  Kombinera gärna denna spännande produkt med kreatin!

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll per dagsdos
  Watts up 1000 mg
  Bioflanoidkomplex (Citrus sinensis), kapselhölje (bovint gelatin), färgämne (titanium dioxid), klumpförebyggande medel (magnesium stearat, kisel dioxid)

  Innehållsförteckning: Citrus sinensis extrakt