×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Vitamin C, 100 caps

  Vitamin C från Vitaprana innehåller 500mg (625% av RDI) per kapsel. Bidrar bland annat till minskad trötthet och utmattning samt att skydda cellerna mot oxidativ stress.

  Läs mer
  89,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 901921

  Vitamin C från Vitaprana innehåller 500mg (625% av RDI) per kapsel och bidrar bland annat till minskad trötthet och utmattning samt till att skydda cellerna mot oxidativ stress. 
   
  • Ren askorbinsyra i veganska organiska kapslar
  • 500-1000mg per daglig dos
   
  Vitamin C bidrar till immunförsvarets normala funktion och även bibehållande av immunförsvarets normala funktion under samt efter intensiv fysisk träning. Bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress, ökar järnupptaget, bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning. Vitamin C bidrar till nervsystemets normala funktion och till normal psykologisk funktion. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets, benstommens, blodkärlens, tandköttets och hudens normala funktion.
   
  Rekommenderad daglig dos: Tag 1-2 kapslar per dag
  Antal serveringar per burk: 50-100
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll

  1 kapsel

  2 kapslar

  Vitamin C

  500 mg (*625%)

  1000 mg (*1250%)

  *Procent av dagligt referensintag 

  Ingredienser: L-askorbinsyra, vegansk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror). 

  Allergiinformation: Innehåller inga kända allergener.

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

  Nettovikt: 60,2 g

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.