×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Vitamin B12, 100 caps

  Vitaprana Vitamin B12 innehåller 1000µg (40000% av Rekommenderad daglig dos) per kapsel. Bidrar bland annat till normal energiomsättning och till att minska trötthet.

  Läs mer
  89 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 901920

  Vitaprana Vitamin B12 innehåller 1000µg (40000% av Rekommenderad daglig dos) per kapsel.
   
  1000µg vitamin B12/kapsel
  Hög biotillgänglighet
   
  Vitamin B12 bidrar till normal energiomsättning, normal psykologisk funktion och till nervsystemets och immunsystemets normala funktion. Vitamin B12 bidrar till normal homocysteinomsättning, normal bildning av röda blodkroppar och till att minska trötthet och utmattning. Vitamin B12 har även en roll i celldelningsprocessen.
   
  Rekommenderad daglig dos: Tag 1 kapsel per dag
  Antal serveringar per burk: 100
   
  Observera att det finns ett tryckfel på etikettens framsida. Korrekt text ska vara: ”Bioavaliable methylcobalamin acid encapsulated in organic plant based vegan capsule”.
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Doser per förpackning: 100 kapslar

  Innehåll

  1 kapsel

  Vitamin B12

  1000µg (40000%*)

  *Procent av dagligt referensintag 

  Ingredienser: Bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), vegansk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), metylkobalamin.

  Allergiinformation: Innehåller inga kända allergener.

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur

  Nettovikt: 44,6 g

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.