×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Vita-Flex, 180 tabletter

  Vita-Flex är ett kosttillskott med Fortigel® kollagenpeptider och vitamin C. Dessa bidrar till en normal produktion av kollagen som har betydelse för broskets normala funktion.

  Läs mer
  279 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 901950

  Vita-Flex är ett kosttillskott med Fortigel® kollagenpeptider och vitamin C. Peptiderna i Vita-Flex absorberas fullständigt i kroppen och fungerar där som reparationsmaterial för sliten vävnad. I Vita-Flex är kollagenpeptiderna kombinerade med vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normal funktion.

  Källan till kollagenpeptider i Vita-Flex är den varumärkesskyddade ingrediensen Fortigel® som inte ska förväxlas med billigt kollagen av obehandlad råvara. 

  • Specialdesignade kollagenpeptider + vitamin C för flexibla leder
  • Bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion
  • Bioaktiva peptider som absorberas fullständigt

  Fortigel® framställs genom noggrant kontrollerad spjälkning av kollagenprotein. Genom denna avancerade process syntetiseras peptider med rätt sammansättning och molekylvikt för att ge positiva effekter på ledbroskets tillväxt och flexibilitet. 

  Rekommenderad daglig dos: Ta 6 tabletter per dag, gärna fördelat på 2-3 doseringar.

  Antal serveringar per burk: 30

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll

  6 tabletter

  Fortigel® kollagenpeptider

  5 g

  Vitamin C

  39.6 mg (49.5%)

  Ingredienser: Fortigel® (kollagenpeptider), bulkmedel (mikrokristallin cellulosa, hydroxypropylcellulosa), kalciumaskorbat, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), tablettöverdrag (bulkmedel: Hydroxipropylmetylcellulosa, talk, hydroxypropylcellulosa, fraktionerad kokosolja).
   

  Allergiinformation: Innehåller inga kända allergener.

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

  Nettovikt: 170,9 g

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.