×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Viktväst, 30 kg

  Ompu Viktväst – En av marknadens tyngsta väst om man använder alla medföljande vikter! Varje vikt väger ca. 1 kg och har ett praktiskt fack med kardborreknäppning.

  Läs mer
  1 599,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 100-1024

  En av marknadens tyngsta väst om man använder alla medföljande vikter! Varje vikt väger ca. 1 kg och har ett praktiskt fack med kardborreknäppning.

  Man kan enkelt justera vikten på västen genom att ta bort vikter så att det passar utövaren. Västen är försedd med stor kardborrespänning runt mage och rygg vilket gör att den sitter stabilt 
  och bekvämt.
   
  Längd: 52 cm, mätt från axel och ner. Bredd: 35 cm, mätt över bröstet 

  Användning

  Viktvästar används idag främst för löpning, powerwalk och styrketräning. Viktvästen leder till överbelastning och dina muskler kommer göra allt för att anpassa sig för att de klara av de krav du ställer på dem. Att öka i muskler och få dem att klara av den “nya kroppsvikten” är dock något som tar tid.
   
  Börja med en lättare i vikt i början för att minimera skaderisken och inte belasta leder och muskler för hårt.  Öka därefter vikten genom att addera vikter till västen.
   
  En viktväst gör att du kan träna tuffare och mer effektivt. På det sättet får man ut mycket mer av träningen på kortare tid, vilket i sig leder till snabbare resultat.  
   
  Inom många sporter och yrken tränar man med viktväst för att prestera mer när det gäller. 
  Det används bland annat i sporter som friidrott, basket, rugby och kampsporter, och i yrken som brandman, specialpolis och militär.

  OBS! Denna produkt skickas som hempaket då den överstiger 20 kg. Den levereras alltså inte till ditt närmaste postombud utan skickas direkt hem till dig.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  9 omdöme(n)

  per sida

  9 omdöme(n)

  per sida