×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -40%

  Viktraspaketet

  Viktraspaketet från Star Nutrition utgörs av tre fettförbränningsprodukter som effektivt samverkar för att åstadkomma en snabb viktminskning!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 359,00 kr

  597,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SA001127

  Viktraspaketet från Star Nutrition utgörs av tre fettförbränningsprodukter som effektivt samverkar för att åstadkomma en snabb viktminskning!

  Paketet innehåller:

  • 1 x Ultimate Shred, 90 caps CapsiMax™, patenterat pepparextrakt som främjar förbränningen av fett och accelererar förbränningen av fettdepåerna!
  • 1 x Ultimate L-Carnitine, 90 caps  - Låter dig använda frigjort fett som energigivande bränsle!
  • 1 x  Ultimate CLA, 90 caps - Konjugerad linolsyra, säkert och effektivt tillskott för att bevara formen!

   

  Läs mer om produkterna här:

  Läs mer om produkten

  • Ultimate CLA, 90 caps

   Storsäljande och välstuderad fettförbrännare från Star Nutrition. Ultimate CLA innehåller CLA från den högkvalitativa råvaran Clarinol™. 

   • Högkoncentrerat kosttillskott med CLA (konjugerad linolsyra)
   • Påskyndar fettförlust
   • Hämmar aptiten – lättare att hålla sig till dieten!
   • Välstuderat, effektivt och säkert
   • Fri från koffein och annan centralstimulantia

   Det är svårt att diskutera fettförbrännare utan att beröra den veritabla klassikern CLA. CLA, som är den engelska förkortningen av konjugerad linolsyra, är en naturlig transfettsyra som efter årtionden på sportnutritionsmarknaden har gjort sig känd för sin förmåga att påskynda viktnedgång och fettförlust.

   Viktnedgång är mer eller mindre en fråga om ren matematik; man måste förbruka mer kalorier än vad man stoppar i sig. Gör man det tvingas kroppen ta energi från fettväven vilket i längden resulterar i att kroppsfettsmängden minskar. CLA har i flera studier visats underlätta denna process, vilket involverar tre separata effekter:

   Den första av dessa är att CLA minskar aptiten, vilket gör det lättare att hålla sig till sin diet utan att förlora kampen mot hungern. Den andra är att CLA ökar kaloriförbrukningen och på så vis förbättrar dina odds för att uppnå det kaloriunderskott som krävs för att gå ner i vikt. Den tredje och sista effekten är att CLA förhindrar att kalorierna vi äter lagras in i fettväven.

   Star Nutritions Ultimate CLA utgörs till 100% av den varumärkesskyddade CLA-källan Clarinol™. Denna CLA-form är särskilt fördelaktig då den 1) har en hög koncentration av rent CLA och 2) består av de mest potenta CLA-formerna.

   Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger dagligen. Överskrid ej 3 kapslar per dag. Använd max 6 månader i sträck.

   Antal serveringar per burk: 30.

   Allergener: Tillverkad i en lokal där även sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

    

   Innehåll per dosering (1 kapsel) respektive per dagsdos (3 kapslar)
    

     1 kapsel 3 kapslar
   Clarinol™ 1000 mg 3000 mg
   -därav CLA 780 mg 2340 mg

   Ingredienser: Clarinol® (källa till CLA), kapsel (bovint gelatin, stabiliseringsmedel; glycerol), antioxidant (tokoferolrika extrakt).


   Övriga ingredienser: Kapselmaterial (bovingelatin)

  • Ultimate L-Carnitine, 90 caps

   Okonstlad och effektiv fettförbrännare från Star Nutrition. Ultimate L-Carnitine består av den varumärkesskyddade L-karnitinkällan Carnipure™.

   • L-karnitin från Carnipure™
   • Stimulerar fettförbränningen
   • Effektivt kosttillskott under diet
   • Förbättrar prestationsförmågan under långvariga träningsformer

   Ultimate L-Carnitine är en enkel och högkvalitativ fettförbrännare från Star Nutrition. ”Enkel” på så vis att produktens enda aktiva ingrediens är L-karnitin. ”Högkvalitativ” på så vis att Ultimate L-Carnitine uteslutande kommer från den varumärkesskyddade och garanterat rena råvaran Carnipure™.

   Så hur funkar det? Väl inne i musklerna så ansvarar L-karnitin för transporten av fett in till mitokondrierna, den del av cellen där fett förbränns. Genom inta extra L-karnitin ökar man mängden som finns tillgängligt för att transportera fettsyror in till mitokondrien, vilket i sin tur gör att fettförbränningen ökar.

   Den ökade fettförbränningen som ses efter intag av Ultimate L-Carnitine gör det dels till ett högeffektivt kosttillskott för dig som försöker svarva fram magrutorna. Det gör även att produkten kan användas som prestationshöjare under träningsformer där fett är en viktig energikälla, så som långvariga cardiosessioner och utdragna konditionspass.

   Doseringsinstruktioner: 3 kapslar per dag. På träningsdagar före träningen.

   Antal serveringar per burk: 30.

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

   Innehåll

   Innehåll

   Per 1 kapsel

   per 3 kapslar

    

   Carnipure™

   500 mg

   1500 mg

        varav: L-karnitin

    336 mg

    1008 mg

   Ingredienser: Carnipure™ (L-carnitine-L-tartrate), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), gelatin, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), färgämnen (titandioxid, järnoxider och järnhydroxider).

   Allergener: Tillverkad i en lokal där även ägg, soja lecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.  

  • Ultimate Shred, 90 caps

   Ultimate Shred - Nu är det dags att se resultat! Star Nutritions nya högintensiva fettförbrännare Ultimate Shred ger dig den sista nyckeln till en stenhård fysik! 

   Star Nutrition introducerar med stolthet Ultimate Shred; fettförbrännaren som excellerar din jakt mot en hård fysik och fettfri muskelmassa!

   • Främjar en intensiv fettförbränning via 9 synergiskt verksamma ämnen
   • Kraftigt uppiggande
   • Termogen och aptitdämpande - hjälper dig hålla dieten på topp
   • Centralstimulerande och prestationsökande

   Ultimate Shred är sammansatt av hela 9 stycken verksamma ämnen som tillsammans skapar en optimal miljö för effektiv fettförbränning i samband med hård träning. 

   Två extraordinära ämnen i Ultimate Shreds formula: 

   - VitaCholine™: Kolin deltar i fettförbränningen och kan vara bra som tillskott under diet för att öka förbränningen. Kolin finns också med vid nedbrytning och upptagning av de fettlösliga vitaminerna A, D, E och K.

   - CapsiMax™, patenterat pepparextrakt som främjar förbränningen av fett och accelererar förbränningen av fettdepåerna. Shred är utrustad med 25 mg CapsiMax™ per kapsel!

   För att du skall upprätthålla en osviklig prestationsförmåga och bibehållet fokus under en sträng diet har Star Nutrition självklart berikat Ultimate Shred med såväl koffein (100 mg/kapsel) som extrakt av grönt té och gröna kaffebönor!

   Star Nutrition Ultimate Shred - När det är dags för resultat!

   Doseringsanvisning: Ta 2-3 kapslar dagligen.

   Antal doseringar per behållare: 30/45

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos).

    

   Varubeteckning: Kosttillskott med växtextrakt, koffein och aminosyror. Innehåller kolin som bidrar till normal fettomsättning. Innehåller koffein (300 mg per dagsdos). Rekommenderas ej för barn och gravida.

    

   Nettovikt: 71,5 g (90 kapslar)

    

   Innehåll

   Per 1 Kapsel

   Per 3 Kapslar

   Coffea robusta

   250 mg

   750 mg

   varav klorogensyra

   125 mg

   375 mg

   VitaCholine™

   100.5 mg

   301.5 mg

   varav kolin

   41.7 mg

   125 mg

   Camellia sinensis

   100 mg

   300 mg

   varav polyfenoler

   95 mg

   285 mg

   varav katechiner

   66.5 mg

   199.5 mg

   varav epigallokatechingallat

   29.9 mg

   89.7 mg

   varav koffein

   7 mg

   21 mg

   Koffein

   88 mg

   264 mg

   Citrus paradisi

   40 mg

   120 mg

   varav flavonoider

   18 mg

   54 mg

   varav naringin

   11 mg

   33 mg

   CapsiMax™

   25 mg

   75 mg

   DL-Fenylalanin

   25 mg

   75 mg

   L-Tyrosin

   16.6 mg

   49.8 mg

   Piper nigrum

   0.5 mg

   1.5 mg

   varav piperin

   0.48 mg

   1.4 mg

    

   Ingredienser

   Extrakt av grönt kaffe [Coffea robusta] (klorogensyra 50%, koffein 2%), kapsel (bovint gelatin), VitaCholine™ kolinbitartrat, extrakt av grönt te [Camellia sinensis] (95% polyfenoler, varav: katechiner 70%, varav: epigallokatechingallat 45%, koffein 7%), koffein, extrakt av grapefrukt [Citrus paradisi] (45% flavonodier), DL-fenylalanin,

   CapsiMax™ extrakt av cayennefrukt [Capsicum annuum], klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), L-tyrosin, fuktighetsbevarande medel (vit mineralolja), extrakt av svartpeppar [Piper nigrum] (95% piperin).

   Allergiinformation: Innehåller inga allergener. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos).

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 14 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 14 totala

  per sida